Zenica

Odložena predstava “Za šta biste dali svoj život“

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Predsava “Za šta biste dali svoj život“ u režiji Harisa Pašovića, koja je trebalo da bude odigrana u nedelju u Domu kulture, odlužena je za petak 12. mart u 18 sati. Razlog odlaganja su najnovije mere Vlade Srbije za suzbijanje… »

Mudžahedini u Bosni i Hercegovini (6): Zločini u Vozući

Vesti online pre 2 dana
Jedan od najeklatantnijih primera surovosti su događaji u Vozući i Zavidovićima 1995. zbog kojih je nedavno, u prvostepenom postupku, pred Sudom BiH, na 10 godina osuđen general Sakib Mahmuljin, bivši komandant Trećeg korpusa Armije BiH. Sud je… »

Regionalni pozorišni spektakl “Za šta biste dali svoj život“ u nedelju u Domu kulture

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Na velikoj sceni Doma kulture u nedelju (7. mart) biće izvedena predstava “Za šta biste dali svoj život?“, u koprodukciji East West Centra (Sarajevo), pošorišta Promena (Novi Sad), Bosanskog narodnog pozorišta (Zenica) i pozorišta… »

Danas je dan koji slavi BiH, a RS ga ne priznaje

B92 pre 5 dana
Zenica -- Federacija BiH obeležava 28 godina od referenduma o nezavisnosnoj i suverenoj BiH, koji Republika Srpska ne priznaje i kao Dan Republike obeležava 9. januar. Srbi su te 1992. bojkotovali referendum u uverenju da je reč o nelegalnim… »

Džastin i Hejli Biber su najslađi holivudski par današnjice

Nova pre 10 dana
Pop zvezda Džastin Biber i njegova supruga, manekenka Hejli Biber, oduševili su fanove najnovijom fotografijom u istim duksevima. Na Biberovom duksu piše “Hubby”, što znači “Mužić”, a na njenom piše “Wifey”, što znači “Ženica”… »

Gorio spoljašnji paviljon: Lokalizovan požar u zeničkom zatvoru, vatru gasili i osuđenici

Blic pre 11 dana
Požar koji je u prepodnevnim satima zahvatio krovnu konstrukciju spoljašnjeg paviljona Kazneno-popravnog zavoda u Zenici je ugašen, a dvojica osuđenika prevezeni su u Službu hitne pomoći. Direktor Kazneno-popravnog zavoda Zenica Redžo Kahrić u… »

Požar u zatvoru u Zenici, vatru gasili čuvari i osuđenici

Nova pre 11 dana
U Kazneno-popravnom zavodu Zenica danas je izbio požar, a vatrogasne ekipe su na terenu i nastoje da lokalizuju vatru, saznaje portal "Avaz" u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici u tom gradu. Oni nemaju više informacija o razmerama požara, a prema… »

Mediji: Požar u KP domu Zenica

RTV pre 11 dana
ZENICA - U Kazneno-popravnom zavodu Zenica izbio je požar, a vatrogasne ekipe su na terenu i nastoje da lokalizuju vatru, rečeno je sarajevskom Avazu u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici u tom gradu. Oni nemaju više informacija o razmerama požara, a… »

Gori zatvor u Zenici

B92 pre 11 dana
Zenica -- U Kazneno-popravnom zavodu Zenica izbio požar, a vatrogasne ekipe su na terenu i nastoje da lokalizuju vatru. Informacija je potvrđena sarajevskom listu Dnevni avaz iz vatrogasne jedinice u tom gradu. Oni nemaju više informacija o razmerama… »

Požar u zeničkom zatvoru: Zapalile se instalacije, vatra se proširila na krov

Kurir pre 11 dana
U Kazneno-popravnom zavodu Zenica izbio je požar, a vatrogasne ekipe su na terenu i nastoje da lokalizuju vatru, rečeno je sarajevskom Avazu u Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici u tom gradu. Oni nemaju više informacija o razmerama požara, a prema… »

Vremenska prognoza »

Zenica »
subota
Vedro
Vedro
3 ˚C
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-8˚ / 10˚
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-6˚ / 9˚

Vesti dana »