Zoran Marjanović

Beogradska promocija debi albuma čačanskog orkestra “Stari grad“

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Popularni čačanski orkestar “Stari grad“ održaće u utorak u Beogradu promociju svog debi albuma “Nebo iznad starog grada“. Promocija će se održati u utorak, 22. oktobra u 19 sati, u “Riznici vina“, u Ulici Dimitrija Tucovića… »

Rijaliti obrt: Zoran Marjanović večeras ulazi u šou, ali ne u Zadrugu!

Mondo pre 16 dana
Suđenje za ubistvo Jelene Marjanović počinje u novembru, a domaći mediji prenose da će njen udovac večeras ući u rijaliti! Suđenje za ubistvo Jelene Marjanović počinje u novembru, a domaći mediji prenose da će njen udovac večeras ući u… »

U "Parove" večeras ulazi Zoran Marjanović! Ali to nije sve, još njih 10 vanredno ulazi u glamuroznu vilu!

Alo pre 16 dana
Spremni su da zavrte priču! Večeras je produkcija "Parova" pripremila iznenađenje za sve one koji pomno prate njihov rijaliti program! Kako portal "Alo.rs" ekskluzivno saznaje, u vilu bi trebalo da se useli kontroverzni Zoran Marjanović, suprug… »

Zoran Marjanović opet ulazi u Zadrugu, pa će izlaziti zbog suđenja?!

Mondo pre 19 dana
Kompozitor optužen za ubistvo supruge opet pred kamerama! Kompozitor optužen za ubistvo supruge opet pred kamerama! Zoran Marjanović, udovac ubijene pevačice Jelene Marjanović, opet će ući u Zadrugu, prenosi "Alo VIP". Marjanović (40) je 2017… »

Zoran Marjanović ulazi u Parove?! Ovoliki honorar do sada niko nije imao!

Alo pre 19 dana
Kompozitor koji je optužen za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović tražio posebne uslove za ulazak. Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u… »

Zoran Marjanović ulazi u "Parove"! Pogledajte za koju cifru i kakve je uslove tražio

Alo pre 19 dana
Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima. Zoran Marjanović, protiv koga je treći put podignuta optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović, već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti program „Parovi“, budući… »

Neće da bude intiman sa njom zbog neurednosti?! Dušan Zdravković odbio Zoranu, pa nastao haos u vili! Slavlje se pretvorilo…

Kurir pre 21 dan
Vendi je sazvala sastanak u vili "Parova", jer je nastao veliki sukob između nekoliko učesnika. Dimitrije Mijatov se požalio da ga je Đina Marjanović ispolivala kafom i vinom. Đina je priznala Ivaniji kako je boli rana i kako joj nije dobro, pa… »

Nada Topčagić otkrila šta povezuje Jelenu Marjanović sa Tanjom Savić! Pevačica progovorila o snimku koji poseduje!

Alo pre 22 dana
Još nije počelo snimanje serije o ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović (33), a u estradnim krugovim već se spekuliše o tome ko bi mogao da igra glavnu ulogu. * Nada Topčagić, pevačica i prijateljica ubijene Jelene Marjanović navodi da… »

Održana radionica Plan održive urbane mobilnosti

Studio B pre 28 dana
Ideja Plana održive urbane mobilnosti je da se promene navike ljudi, stvore uslovi i smanji kretanje putničkim automobilom u gradu, te da se više stanovnici kreću peške, biciklokm, trotinetom, javnim prevozom, rečeno je na radionici u Skupštini… »

Tužilaštvo protiv Zorana Marjanovića ima svedoke i dokaze. Branioci tvrde da nedostaje motiv

Telegraf pre 30 dana
Za ubistvo jelene Marjanović optužen je samo njen suprug Zoran, ali optužnica je dva puta obarana. Oči javnosti u Srbiji uprte su u Viši sud u Beogradu, gde je pre 10 dana počelo dugoočekivano suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović. Na… »

Vesti dana »