Zvezdan Slavnić

Prvo oglašavanje Zvezdanove majke nakon diskvalifikacije, spomenula i Anđelu: "Jedva čekam da vidim sina"

Telegraf pre 1 sat
Slavica se oglasila i otkrila nove detalje. Zadrugarski par Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nalaze se u stanu Moke Slavnića, njegovog oca, a sada će se Anđela upoznati i sa njegovom majkom. Naime, Slavica je na početku bila protiv te veze, ali… »

(Foto) venčali se Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić 24: sata nakon izlaska iz Zadruge stavili burme: Svi se pitaju da li…

Blic pre 6 sati
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga" zbog nasilničnog ponašanja, i od izlaska iz Bele kuće nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od juče borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a… »

Zatvor, javna prevara, pa venčanje posle diskvalifikacije iz rijalitija: Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ne prestaju da…

Blic pre 6 sati
Kontroverzni rijaliti učesnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz Bele kuće nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od juče borave u Slavnićevom stanu… »

Oglasila se zvezdanova majka: Spomenula i Anđelu - evo šta planiraju: "Veza se mora prihvatiti"

Blic pre 8 sati
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz rijalitija "Zadruga 6", nakon čega su otišli u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, gde se i trenutno nalaze. Kontroverzna Crnogorka će sad imati priliku i da upozna Zvezdanovu… »

Zatvor, javna prevara, pa venčanje posle diskvalifikacije iz rijalitija! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ne prestaju da…

Alo pre 6 sati
Od sjaja do očaja, ili obrnuto? Kontroverzni rijaliti učesnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz "bele kuće" nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića. Njih dvoje od… »

Nakon venčanja, uhvatili se pod ruku pa zaigrali kolo! Mladenci ne prestaju da iznenađuju javnost, evo kako je veselje…

Alo pre 6 sati
Očekuje se uskoro i najava tudnoće. Posle diskvalifikacije iz “Zadruge” Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nisu gubili vreme već su svoju ljubav odmah krunisali brakom. Naime,gostujući na Hype Televiziji njih dvoje su odlučili da izgovore… »

Oglasila se slavnićeva majka i potvrdila da je Anđela nova snajka: Slavica pomenula i Zvezdanovu bivšu pa otkrila šta misli…

Kurir pre 7 sati
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz rijalitija "Zadruga 6", nakon čega su otišli u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, gde se i trenutno nalaze. Kontroverzna Crnogorka će sad imati priliku i da upozna Zvezdanovu… »

Zvone zvona svadbena, venčali se anđela i Zvezdan! Crnogorka objavila sliku sa burmama pa se obratila ljubavi njenog života…

Kurir pre 7 sati
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić od juče nakon diskvalifikacije borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a sada je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu. Anđela Đuričić je objavila fotografiju na kojoj se vide njene i Zvezdanove ruke… »

Oglasila se zvezdanova majka! Slavica javno podržala vezu svog sina, pa okrenula leđa bivšoj snajki!

Alo pre 7 sati
Ana je više ne zanima. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su nedavno iz rijalitija "Zadruga 6", nakon čega su otišli u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića, gde se i trenutno nalaze. Kontroverzna Crnogorka će sad imati priliku i… »

Ekskluzivno! Anđela i Zvezdan se javno venčali! Šok za šokom, Slavnić i Đuričićeva rekli sudbonosno "da", a kumovali su…

Alo pre 7 sati
Vode svoj rijaliti napolju. Posle diskvalifikacije iz “Zadruge” Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nisu gubili vreme već su svoju ljubav odmah krunisali brakom. Foto: Youtube/Printscreen Pogledaj galeriju Foto: Printscreen/instagram Pogledaj… »

Vesti dana »