Arhiva » Vesti » RTS 06.01.2016

Članovi Sindikata odbrane delili paketiće deci u Prihvatilištu

Delegacija Sindikata odbrane Srbije posetila je Prihvatilište za decu Beograd i mališanima podelila paketiće za predstojeće Božićne praznike.

RTS sreda, 6. januar 2016.
RTS: Članovi Sindikata odbrane delili paketiće deci u Prihvatilištu

Paketiće je u saradnji sa firmom "Milenijum" iz Zaječara obezbedio Sindikat odbrane Srbije, navodi se u saopštenju tog sindikata.

Delegacija je sa domaćinima obišla Prihvatilište i upoznala se sa uslovima u kojima deca žive i rade, a druženje sa decom nastavili su i tokom zajedničke podele paketića.

Prihvatilište za decu Beograd zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Rukovodilac Prihvatilišta za decu Danijela Stajković zahvalila se na poklonima i naglasila da ljudi dobrog srca uspevaju da pruže deci osećaj zadovoljstva, sreće i topline, i takođe upoznala je delegaciju sindikata sa problemom prostora za smeštaj dece, jer iako je Prihvatilištu još 2009. godine obećano preseljenje u veći i adekvatniji prostor to još nije učinjeno.

Predsednik Sindikata odbrane Srbije Aleksandar Popović u ime celog sindikata poželeo je srećne Božićne praznike i obećao da će se saradnja nastaviti i u narednom peridu kao i da za cilj ima da ova akcija preraste u tradiocionalnu, navodi se u saopštenju.


Objavljeno na sajtu rts.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Ključne reči

Sindikat Zaječar

©2018 Netmark d.o.o.