Arhiva » Vesti » Nova ekonomija 06.01.2016

Sindikat odbrane Srbije podelio paketiće deci u Prihvatilištu

Nova ekonomija sreda, 6. januar 2016.

Delegacija Sindikata odbrane Srbije posetila je 6. januara Prihvatilište za decu Beograd i mališanima podelila paketiće za predstojeće Božićne praznike. Paketiće je u saradnji sa firmom Milenijum iz Zaječara obezbedio Sindikat odbrane Srbije.

Delegacija je sa domaćinima obišla Prihvatilište i upoznala se sa uslovima u kojima deca žive i rade, a druženje sa decom nastavili su i tokom zajedničke podele paketića.

Prihvatilište za decu Beograd zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice.

Rukovodilac Prihvatilišta za decu Danijela Stajković zahvalila se na poklonima i naglasila da ljudi dobrog srca uspevaju da pruže deci osećaj zadovoljstva, sreće i topline, i takođe upoznala je delegaciju sindikata sa problemom prostora za smeštaj dece, jer iako je Prihvatilištu još 2009. godine obećano preseljenje u veći i adekvatniji prostor to još nije učinjeno.

Predsednik Sindikata odbrane Srbije Aleksandar Popović u ime celog sindikata poželeo je srećne Božićne praznike i obećao da će se saradnja nastaviti i u narednom peridu kao i da za cilj ima da ova akcija preraste u tradiocionalnu.


Objavljeno na sajtu novaekonomija.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Sindikat Zaječar

©2018 Netmark d.o.o.