Izvor: Jugmedia arhiva vesti 11.01.2016

Počeli radovi na ovetljenju Vlasotinačke petlje

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Radovi na osvetljenju auto puta kod Vlasotinačke petlje otpočeli su danas, pa će i ovaj deo Koridora 10 zasvetleti za petnaestak dana. Time će, kako piše na grdskom leskovačkom sajtu, problem osvetljenja prilaznih puteva Leskovcu sa… »

Teško povređen rudar u rudniku „Lece“ kod Medveđe

Jugmedia 11.01.2016
MEDVEĐA -Rudar u rudniku „Lece“ kod Medveđe Goran Ivanović (52) teško je povređen kada je pokušao da pobegne pred naletom obrušene rude, potvrđeno je danas „Blicu“ u tom rudniku zlata, srebra, olova i cinka. Nesreća se dogodila 8… »

Položeni venci povodom Dana oslobođenja od Turaka

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Povodom 11.januara,Dana oslobođenja od Turaka, delegacije grada predvođenja predsednikom Skupštine grada Miletom Ilićem položile su vence na spomenik oslobodiocima u centru Niša. Pre tačno 138 godina srpski barjak se posle skoro pet… »

Preko telefona pretio supruzi

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Policija je uhapsila D.Đ. (1960) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je pretio i psihički maltretirao svoju suprugu, saopšteno je danas. U saopštenju Policijske uprave iz Leskovca navodi se da je ovaj nasilnik u proteklih mesec dana… »

Vlasotinčani i Leskovčani brane boje Srbije na Olimpijadi u Riju!

Jugmedia 11.01.2016
VLASOTINCE/LESKOVAC – Nenad Filipović, atletičar iz Vlasotinca, poslednji je sportista koji se pridružio Olimpijskom timu Srbije za jednu od medalja u Riju ove godine. Sa njim će na Olimpijskim igrama boje Srbije braniti i njegov rođeni brat… »

Preminuo dvogodišnji dečak iz Sirije

Jugmedia 11.01.2016
PREŠEVO/VRANJE – U ranim jutarnjim sati na putu Preševo – Vranje preminuo je dvogodišnji dečak iz Sirije, koji je imao urođenu srčanu mani u bolovao je od Daunovog sindroma. Zbog srčanih problema ukazana mu je medicinska pomoć u ambulanti u… »

SDS prozivka zbog zagađenog vazduha u Leskovcu

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Zbog čega gradjani nisu pravovremeno obavešteni o visini zagadjenja vazduha, kako bi shodno tome mogli da se ponašaju i ograniče svoj boravak na otvorenom? Ovo pitanje postavlja se danas u saopštenju Gradskog odbora Socijaldemokratske… »

Poziv za učešće na treningu o rodno zasnovanom nasilju

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Centar E8 i Kancelarija za mlade Vranje pozivaju sve zainteresovane devojke uzrasta od 13 do 19 godina da se prijave za učešće na treningu za vršnjačke edukatorke na temu rodno zasnovanog nasilja koji se održava od 21. do 23. januara u… »

Zakazano ročište za poverioce „Nevene“

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Iz leskovačke „Nevene“ pozvali su danas sve poverioce ove fabrike da svoja potraživanja dostave stečajnom sudiji Privrednog suda u Leskovcu. U obaveštenju se navodi da „svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja prema… »

Saša Dimitrijević osvojio nagradu u Španiji

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Poznati niški karikaturista Saša Dimitrijević osvojio je treću nagradu na međunarodnom festivalu karikatura „Bikovi da toreadori ne“ u Španiji Prvu nagradu osvojio je Bonil iz Ekvadora a drugu karikaturista iz Meksika Santeala… »