Izvor: Jugmedia arhiva vesti 11.01.2016

Sve više mladih u staračkom domu

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC – Nekadašnji starački dom, sada Ustanova za statije i odrasleu Leskovcu, uspela je da za nepune dve godine ponovo popuni svoje kapacitete, a traži se čak i mesto više, i to zahvaljujući nesebičnim angažovanjem ljudi koji tamo rade. … »

Filip Jovanović oduševio i žiri i publiku u Zvezdama Granda (Video)

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Devetnaestogodišnji Vranjanac Filip Jovanović, svojim nastupom i brilijantnim izvođenjem pesme Staniše Stošića, oduševio je i publiku i žiri u Zvezdama Granda. Filip Jovanović je najpre otpevao pesmu “Zbog tebe mome ubava” za koju… »

DS:Hapse demokrate – panika u redovima režima

Jugmedia 11.01.2016
NIŠ – Miodrag Stanković, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) optužio je aktuelnu vlast da „nastavlja sa progonom članova Demokratske stranke, ne bi li svoje malverzacije prebacili na one koji nisu u prilici ni da se valjano… »

Tuče tokom vikenda u Vranju

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranjuminulog vikenda policija je intervenisala u slučaju dve tuče i jednog prijavljenog slučaja nepristojnog i drskog ponašanja. Osim tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru u saopštenju… »

Biraju se najbolji sportisti i sportski radnici

Jugmedia 11.01.2016
VRANJE – Tradicionalni izbor za najbolje sportiste i sportske radnike biće održan krajem ovog meseca u međuvremenu Sportski savez je otvorio konkurs za predloge za najbolji sportski kolektiv, sportiste grada kao i nagrade za životno delo u oblasti… »

Tobogan umesto božićnih paketića

Jugmedia 11.01.2016
LESKOVAC –Deca su dar od boga i roditelji su dužni da se snalaze kako znaju i umeju, a ne da čekaju milost od države, pričaju Aleksandra i Miloš Kostić, mladi roditelji trojki iz leskovačkog sela Guberevac. Dvoipogodišnja Lara i njena braća… »