Izvor: Južne vesti arhiva vesti 29.02.2016

Četiri ostvarenja na Danima bugarskog filma

Južne vesti 29.02.2016
Niš Od 1. do 3. marta u Niškom kulturnom centru ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju četiri ostvarenja u okviru Dana bugarskog filma. “Dane” će u 18:30 otvoriti dokumentarni film “Zlatan Dudov” o istoimenom filmskom režiseru iz… »

Cvetković: “Prvo poluvreme bez motivacije i koncentracije”

Južne vesti 29.02.2016
Niš Jedno od najslabijih poluvremena u sezoni trener Konstantina Marko Cvetković okarakterisao je kao demotivisano i bez koncentracije. Uprkos štrajku, njegovi igrači moraju da imaju pošten odnos prema odabranoj profesiji, reči su trenera niškog… »

Obnova spomen-kosturnice u Niškoj tvrđavi

Južne vesti 29.02.2016
Niš Spomen-obeležje posvećeno poginulima u Prvom svetskom ratu i Topličkom ustanku, koje je godinama bilo ruinirano i zaboravljeno u rovovima Tvrđave u Nišu, biće rekonstruisano ovog proleća. Kako kažu u niškom Zavodu za zaštitu spomenika… »

FIFA gradi novi stadion leskovačke Dubočice?

Južne vesti 29.02.2016
Leskovac Predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Dragan Stojiljković saopštio je da je u planu da se ove godine gradski stadion Dubočice renovira sredstvima FIFA-e. Ova informacija koju niko od gradskih zvaničnika još nije potvrdio, sa jedne… »

Ministar Lončar u stanu Zemunskog klana

Južne vesti 29.02.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar potpisao je 2002. godine ugovor o kupovini stana sa suprugom Sretka Kalinića, najpoznatijeg ubice Zemunskog klana, otkriva Mreža za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK. Lončar nije želeo da novinarima kaže… »

Spasavanjem jednog Grad upropaštava druga preduzeća

Južne vesti 29.02.2016
Niš Zbog pozajmice niškom JKP “Gorica” od 12,6 miliona dinara, “Objedinjena naplata” mora da uzme kredit za tekuće potrebe, a “Parking servis” je zbog slične pozajmice zatražio novac od kolega iz Kragujevca. U Gradskom veću kažu da oni… »