Izvor: 24 Sata arhiva vesti 09.03.2016

Seks sa Anđelima smrti bio bi vam poslednji u životu

24 Sata 09.03.2016
Desetine hiljada HIV pozitivnih prostitutki živi u favelama u Lagosu, u Nigeriji. U jednom od najsiromašnijih delova grada one primaju i po pet muškaraca, a seks bez zaštite praktikuju jer muškarci tako više plaćaju. Do sada je u ovom gradu… »

Dali su tinejdžerima da koriste Windows 95 - otkrili su kako izgleda pakao

24 Sata 09.03.2016
Majkrosoft je pre više od dve decenije predstavio predstavio Windows 95 operativni sistem koji se u to vreme smatrao velikim napretkom u svetu ličnih kompjutera. Međutim, čini se da danas ovaj operativni sistem nije ništa više od preistorijskog… »

Kako su stranci videli Srbe pre tačno 100 godina

24 Sata 09.03.2016
Mi smo ubeđeni da svet ne misli o nama baš sjajno i bajno, ali situacija je zapravo često umela da bude drugačija. Štaviše, pre tačno 100 godina, zapadni deo evropske civilizacije je na jedan vrlo zanimljiv način mogao da sa lica mesta sazna kakvi… »

Kako da lako naterate svaki znak na raskid: Biku ispomerajte nameštaj, Vodoliji spremite doručak

24 Sata 09.03.2016
Teško je raskinuti sa nekim. Zato vam dajemo najbolje načine da naterate svaki horoskopski znak da prekine vezu umesto vas i poštedi vas nepotrebne agonije. Ovan Najbolji način da vas Ovan ostavi jeste da postanete sve ono što ne može da podnese… »

Devet meseci u 20 sekundi: Snimala je telo tokom trudnoće, a video je izazvao gnev žena

24 Sata 09.03.2016
Fotografisala je svoju trudnoću tokom devet meseci i od toga na kraju napravila video, ali nije očekivala ovoliki gnev žena koje tvrde da je takva trudnoća jednostavno nezamisliva. Video pokazuje devetomesečnu transformaciju žene kroz trudnoću, od… »

Svaki dan im prete bombe u ratom razorenoj Siriji - ali ipak ostaju ZBOG NJIH

24 Sata 09.03.2016
Ala, vozač kola hitne pomoći iz Sirije, postao je poznat u celom svetu zbog jednostavnog i humanog čina - hranio je mačke koje su ostale iza ljudi koji su pobegli od rata. Ali on nije usamljen u ovoj borbi. Sve je veći broj Sirijaca koji odlučuju da… »

Sigurno ste se pitali šta je malo, belo i ljigavo u živom jajetu. Evo odgovora

24 Sata 09.03.2016
Ukoliko su vam se do sada gadile ljigave bele gromuljice u živom jajetu, sada neće prestati da vam budu bljak, ali će vam objašnjenje o tome šta su, doneti bar malo olakšanje. Bez obzira koliko ste puta do sada lomili živo jaje, sigurni smo da vam… »

Studentski horoskop: Ko će biti doktor nauka, a ko se ispisati sa stomakom do zuba

24 Sata 09.03.2016
Postoje dva tipa studenata, jedni kukaju da je "trebalo da upišu drugi fakultet", drugi kukaju da nije trebalo da upišu nijedan. Predstavljamo vam ostale nijanse, u svoj njihovoj veličanstvenosti. Ovan štreber: Ovan je onaj nesrećnik kojeg najgori… »

Istina je tamo negde: Titov tajni svemirski program odveo Amerikance na Mesec?!

24 Sata 09.03.2016
Jugoslavija je za vreme hladog rata razvijala svemirski program koji je 1961. godine Tito prodao SAD, a Kenedi je potom najavio let na Mesec. Ovo je kratak opis trejlera za film "Houston, We Have a Problem", slovenačkog reditelja Žiga Virca, koji je… »

Pre 22 godine je umro Bukovski, a ovo su njegove najsočnije misli o ženama, ljubavi i seksu

24 Sata 09.03.2016
On je bio perverznjak i genije koji je mnoge klince koji su mrzeli školu navukao na književnost. 1. Seks je šutiranje smrti u dupe dok pevate. 2. Ja ih zovem mašine za zavođenje. Nikada im nije sve potaman kada su s nekim. Kad krene svo to ludilo oko… »