Izvor: 24 Sata arhiva vesti 09.03.2016

VODENA NEMAN preti čuvenoj kućici na Drini (FOTO)

24 Sata 09.03.2016
Šest puta je plahovita Drina rušila, sada već svetski poznatu, kućicu na steni na ulazu u Bajinu Baštu. I svaki put ju je na mesto vraćao Milija Mandić Gljiva (62), njen idejni tvorac. Da li će izdržati nabujalu reku koja joj preti ovih dana… »

Snimak koji smo čekali 24 godine: Kako su se beogradski rokeri iz kamiona borili protiv rata

24 Sata 09.03.2016
"Mir, brate, mir!", orilo se te mračne 1992. ulicama Beograda, sa kamiona kojim su rokenrol heroji krenuli da šire svoju poruku protiv bezumlja rata. Sada, premijerno, možemo da vidimo kako je ta akcija izgledala iz njihove perspektive. "RIMTUTITUKI… »

Iz Perona u Kenozoik: Otvara se novi klub u Cetinjskoj

24 Sata 09.03.2016
Proteklog vikenda zvanično je zatvoren Peron, a već za ovaj najavljena je "selidba" u novi prostor u Cetinjskoj. Posted by Kenozoik on Sunday, March 6, 2016 Klub Kenozoik biće smešten u napuštenoj BIP-ovoj fabrici kod Skadarlije. "Pod krov ove… »

Od ovih tipova bežite kao đavo od krsta, a trebalo bi da im pružite šansu

24 Sata 09.03.2016
Tekstovi koji nam govore kakve tipove treba izbegavati ističu da bi se posebno trebalo kloniti maminog sina, muškarca koji je tek izašao iz veze ili onog koji se brzo vezuje. Ipak, ne bi trebalo da tek tako odbacujemo zbližavanje jer mislimo da tip… »

Gledaoci u šoku, vilice na podu: Najseksepilnija meteo-devojka zadnjicom napravila pometnju

24 Sata 09.03.2016
Žanet Garsija (25), zbog zavodljivog izgleda proglašena je "najseksepilnijom voditeljkom vremenske prognoze na svetu", a njeni obožavaoci su se našli u čudu nakon što joj je zadnjica izgledala neprirodno tokom emisije. Naime, brojni obožavatelji su… »

Ispovest glumice iz "Čari": Kako sam preživela pakleno detinjstvo u sekti

24 Sata 09.03.2016
Prvih devet godina života glumice Rouz Mekgovan su bile sve samo ne konvencionalne. Provela ih je u sekti "Children of God" koja podržava slobodnu ljubav i priprema se za drugi dolazak Isusa Hrista među smrtnike. Ovo je njena ispovest. Rouz Mekgovan se… »

Ne ložite se: Navodno pismo Kijanu Rivsa koje se šeruje po mrežama je FEJK!

24 Sata 09.03.2016
Danima već netom kruži navodno pismo slavnog holivudskog glumca, u kom on poručuje da "ne želi da živi u svetu gde žene ne žele decu, a muškarci ne žele porodicu". Naravno, ovo nije zaista objavio Kianu, već je to osvanulo na Fejsbuk profilu… »

Ljudi zgađeno šeruju Leovu fotku iz mladosti. Razlog je mnogo grozniji od slike

24 Sata 09.03.2016
Fotografija ovogodišnjeg dobitnika Oskara Leonarda Dikaprija, dok je bio dečak u naručju roditelja, izazvala je burne polemike na društvenim mrežama, i to ne zbog njega, već njegove majke. Fanovi Leonarda su i dalje u šoku zbog toga što je glumac… »

Zaboravite na toplu vodu s limunom! Tri napitka koji čine čuda za mršavljenje

24 Sata 09.03.2016
Voda sa limunom je trenutno najpopularnijih način započinjanja dana za mnoge, ali čini se da smo malo preterali sa ovim trendom bez obraćanja pažnje na pojedine negativne efekte. Iako nam limunov sok pruža solidnu dozu antioksidanasa i vitamina C… »

Često viđate neki broj? Evo šta vam univerzum poručuje

24 Sata 09.03.2016
Brojevi nas svakodnevno okružuju, ali neke od njih je teško ignorisati. Ako ste primetili da vas stalno prati jedan broj, vreme je da saznate šta svemir želi da vam poruči. 1 Posedujete unutrašnju snagu, inspirišete i vodite druge, ali isto tako… »