Izvor: Svet arhiva vesti 26.03.2016

Drama Hju Džekmena, spasavao sina od smrti u talasima (video)

Svet 26.03.2016
Hju Džekmen je preživeo pravu dramu u Sidneju na plaži Bondi kada su on i njegov sin Oskar umalo nastradali u talasima jer je plima naglo nadošla. Ostatak teksta pročitajte ovde: Drama Hju Džekmena, spasavao sina od smrti u talasima (video)… »

Ana Marija šokirala: Oči bi mi iskočile kada bi mi Zmaj uštekao! (video)

Svet 26.03.2016
Hrvatska starleta Ana Marija špriznala je da bi joj iskočile oči kada bi joj “Zmaj uštekao”. Voditeljka je pitala Zmaja da li je Anamariji pokazao svoju muškost, a on je otkrio da jeste i to na njen zahtev. “Bojim se da me ne siluje. Zmaju… »

Sani ogorčen, zapretio tužbom: Jelena, ti si ugrozila zdravlje moje žene! (video)

Svet 26.03.2016
Sani Trik FX je zamerio Jeleni Golubović što je njegova supruga Natalija napustila Farmu, smatrajući da je ona kriva za to. “Ti si ugrozila zdravlje moje žene. Počelo je s tobom, od tvoje paprike koju si stavila. To je, inače, doktor reka”… »

Burna noć u Lisoviću: Ceca gađala i polivala Golubovićevu! Besna Jelena izvređala majku! (video)

Svet 26.03.2016
Kada je Jelena Golubović saznala da njena majka Svetlana nije jela zato što je dala svoj hleb Ceci Jovanović, počela je da besni po kući. Prvo se izvikala na majku, a onda je otišla i do Cece da joj dramatično saopšti da njena mama nije jela i da… »

Kristina kažnjena oduzimanjem nedeljnog honorara, utehu pronašla u Filipovom zagrljaju! (video)

Svet 26.03.2016
Kristina Čanković, kažnjena je oduzimanjem nedeljnog honorara jer je kao sluga ležala van štale. Pevačica je već u toku dana pismom opomenuta da kao sluga ne može da spava u spavaćoj sobi, nego samo u štali. Bez obzira na to, u toku večeri je… »

Kakvo razočarenje: Umesto nagrade, farmerima stigla – kazna!

Svet 26.03.2016
Farmeri su danas odigrali svoje predstave za koje su se danima pripremali, a večeras je prošlašen pobednik. U pismu koje je stiglo farmerima, Zadruga je saopštila da su gledaoci izglasali kao najbolji nastup performans “Mafije”, grupe koju su… »

Da se zna ko je ko! Vesna Zmijanac Saški: Ja sam za tebe Sveta Petka! (video)

Svet 26.03.2016
Dok su tokom porodičnog sastanka komentarisali performanse grupa, pričajući o tome šta im se dopalo, a šta nije, Vesna Zmijanac je morala da odgovori na komentar Saške Karan da ju je tokom sinoćnje žurke “krvnički gurnula”. Vesna se opravdala… »

Pravi razlog zašto žene uzdišu tokom seksa

Svet 26.03.2016
Naučnicu su uradili razna istraživanja kako bi saznali: Da li su zvuci koje žena emituju tokom seksa refleksni ili zbog orgazma? Osnovno pitanje je bilo da li su ovi zvukovi nenamerni refleks do orgazma (ili u vezi sa orgazmom) ili je nezavisan akt na… »

Adel planira petogodišnju pauzu?

Svet 26.03.2016
Prošlog meseca, britanska pevačka senzacija Adel je započela svetsku turneju na kojoj nastupa širom Evrope i Severne Amerike. Pevačica, međutim, već planira višegodišnju pauzu tokom koje će se distancirati od muzičke industrije da bi se… »

Ovo nikako ne smete da prećutite kod ginekologa!

Svet 26.03.2016
Odlazak kod ginekologa za neke je žene vrlo stresan, što nije ni čudno s obzirom na to da se radi o pregledu intimnog područja. No, savetuje se odlazak svake godine barem na jedan kontrolni pregled. Ukoliko primetite nekakve promene il osećate… »