Izvor: Svet arhiva vesti 26.03.2016

Ove tri navike uništavaju kosu!

Svet 26.03.2016
Bojenje kose i izlaganje toplom vazduhu – je pakao za kosu. Ovo znamo napamet. Ali ima nekoliko tajnih neprijatelja, koji loše utiču na kosu, a nismo ni sumnjali da je tako. I tako smo opet i opet ponavljali te greške. Česte promene frizure “Kada… »

Ove slavne ličnosti su bolovale od teške bolesti

Svet 26.03.2016
Danas, bio to “običan” čovek ili slavna ličnosti, znamo da dijabetičar koji redovno uzima svoju terapiju, koristi fizičku aktivnost i održava nivo glukoze u krvi na normali jeste zdrav čovek. Postoji nekoliko slavnih ličnosti koji su imali… »

Hrvatski glumac Tarik optužio spremačicu za krađu 20.000 evra!

Svet 26.03.2016
Kad su supružnici Tarik i Lejla Filipović krajem 2010. godine zaposlili Anicu J. (50) da im čisti kuću, nisu ni slutili da će posle tri godine, i to na Tarikov rođendan, otkriti da ih je spremačica pokrala. Protiv Anice J, inače tekstilne… »

Obavezno isprobajte: Odličan trik za manji apetit i brže mršavljenje

Svet 26.03.2016
Jeste da je opšte poznato da čaša mlake vode pomaže kod smanjenja apetita i ubijanju gladi, ali su naučnici pronašli novi trik za postizanje istog efekta. Trik je da pojedete malo belančevina. Uz pomoć malo belančevina, osećaćete se duže… »

Ovo je odlična vežba za čvrste ruke i ramena

Svet 26.03.2016
Lepo izvajane ruke su nešto što se i te kako primeti kada nosite top ili majicu bez rukava, zato ne budite lenji i bacite se na trening. Ovakav trening ciljano obuhvata mišiće na rukama i ramenima kao i gornji deo leđa, delove tela koji su nepravedno… »

Novi Pazar protiv koncerta: Nećemo Severinu, porno – zvezdu!

Svet 26.03.2016
Nakon što su gradske vlasti najavile da će u Novom Pazaru za Dan grada 20. aprila pevati Severina Kojić, što će koštati 40.000 evra, brojni građani su se pobunili na društvenim mrežama i sandžačkim portalima. Oni smatraju da pornićarka, kako… »

Adel: Maraja Keri je urnebesna, ali je zbog toga obožavam! (vido)

Svet 26.03.2016
Britanska pevačica Adel održala je niz uspešnih koncerta u londonskoj O2 areni, a na poslednjem, Adel je na neobičan način najavila naredni koncert Maraje Keri tako što se osvrnula na nedavni intervju koji je dala njena koleginica. Ostatak teksta… »

Neverovatni Džon Malkovič nag kao Rodenov “Mislilac” (foto)

Svet 26.03.2016
Fotografija nagog holivudsogi glumca Džona Malkoviča, našla se na omotu limitiranog izdanja albuma “Illuminated”, štampanog u samo 1.500 kopija. Ostatak teksta pročitajte ovde: Neverovatni Džon Malkovič nag kao Rodenov “Mislilac” (foto)… »

Gatara na Farmi: Balerina pronašla pored kreveta lonac sa čudnom smesom! (video)

Svet 26.03.2016
Jelena Milošević Balerina našla je pored svog kreveta kutlaču sa vodom u kojoj su bile brašno i vegeta, pa se obratila Jeleni Golubović, koja je morala da pita Lepog Miću o čemu se radi. “To je Džez. Džez je gatara. Ozbiljno ti govorim. Ko god… »

Ženski okršaj: Kristina pljunula Sašku, pa ispolivala Jelenu Golubović! (video)

Svet 26.03.2016
Kristina Čanković žestoko je odreagovala danas na Farmi dok je Saška Karan pričala o balerininoj porodici. Kristina je skočila, unela se u lice pevačici, prodrala se, a nakon toga je i pljunula. Saška je brzo uzvratila, a kada je Kristina… »