Izvor: Svet arhiva vesti 26.03.2016

Pogledajte kako Stanija uživa u Dominikani (foto/video)

Svet 26.03.2016
Stanija Dobrojević odmara u Dominikanskoj Republici, a kako tamo uživa, podelila je i sa fanovima na Instagramu. Osim što kači golišave fotke, Stanija se ovog puta fanovima obratila i putem video snimka. … »

Crni ne može da savlada mržnju prema Nemanji: Otvoriću mu glavu, unakaziću ga! (video)

Svet 26.03.2016
Posle nominacija Milan Đorđević Crni razgovarao je u spavaćoj sobi sa pevačima Stefanom Jakovljevićem i Čipijem, gde je prepričao uzrok svog sukoba sa reperom Nemanjom MCN. Svađa je nastupila zbog rođendana Lepog Miće. Dok je Crni uporno tvrdio… »

Nominacije na Farmi: Kristina i Marija idu u izolaciju! (video)

Svet 26.03.2016
Večeras su na Farmi nominacije, a veliki broj farmera svoj štapić je dao Kristini Čanković, dok se Zorica Marković Keva složila sa Saškom i rekla kako farmerka ima foliritis. Saška je rekla kako je Kristina pokazala da joj se ne ide kući kao i… »

Tijana Ajfon dobila otkaz zbog seksa u solarijumu!

Svet 26.03.2016
Tijana Maksimović Ajfon dobila je otkaz u solarijumu u kom je readila pre nego što je ušla u “Parove” jer je svakodnevno imala seks u kabini, piše alo.rs. Navodno, starleta je nakon završetka smene krišom dovodila momke u solarijum, a kada su… »

Na premijeri predstave “Sumnjivo lice” gromoglasan aplauz za pokojnog Marinka Madžgalja

Svet 26.03.2016
Večeras je u “Sava centru” održana premijera predstave “Sumnjivo lice”, a glumačka postava i publika aplauzom od nekoliko minuta oprostili se pokojnog Marinka Madžgalja. U Velikoj dvorani “Sava centra” večeras je održana premijera… »

“Prijatelji” se ipak vraćaju: Nove epizode na leto

Svet 26.03.2016
Legendarna serija “Prijatelji” vraća se ovog leta, ali ovoga puta u novoj verziji mjuzikla koja je inspirisana istoimenom serijom i to u Čikagu. Ostatak teksta pročitajte ovde: “Prijatelji” se ipak vraćaju: Nove epizode na leto… »

Promena imidža: Brendon se ofarbao u plavo! (foto)

Svet 26.03.2016
Branislav Radonić Brendon ofarbao se u plavo. Naime, on je od produkcije tražio da mu daju farbu za kosu. Međutim, Brendonov novi izgled nije se dopao njegovom ocu. “Brendone, otac te je zamolio da se više ne farbaš ako možeš. Ne sviđa mu se to… »

Marko Perović: Željko je kažnjen sa 500 evra zbog skidanja bubice, a Slađa ništa?

Svet 26.03.2016
Danas je Slađana Petrušić završila u izolaciji. Ona je pre toga tražila stvari i zbog toga što nije bila u emisiji, produkcija je kaznila izolacijom. U revoltu, Petrušićeva je skinula bubicu, što se smatra kršenjem pravila. Marko Perović je… »

Zadruga iznenadila Lepog Miću, a on im odbrusio: Ja slavim krsnu slavu, a ne rođendan (video)

Svet 26.03.2016
Zadruga je odlučila iznenadi Lepog Miću jer mu je danas rođendan, pa mu je poslala gozbu i tortu, što je više oduševilo farmere nego samog slavljenika. “Draga zadrugo, ja ne slavim rođendan, slavim samo krsnu slavu, ali hvala vam”, rekao je on… »

Goga i Crni ogovarali Nemanju: Vesni su izašli hemoroidi koliko joj se uvukao (video)

Svet 26.03.2016
Goga Aleksić i Milan Đorđević Crni napolu su ogovarali Nemanju MCN. “Svinja jedna, ne može da izdrži 30 sekundi da se čoveku čestita rođendan, nego odmah za hranom”, rekao je Crni. Goga se na to nadovezala: “Slepac, brate. Kad ode na… »