Izvor: Pravda arhiva vesti 25.04.2016

Izborne malverzacije: Aktivistkinja Jedinstvene Srbije pritvorena zbog kupovine glasova!

Pravda 25.04.2016
VRANjE - Aktivistkinja Jedinstvene Srbije iz Vranja Dragana Nakić, uhapšena je u nedelju, na dan izbora, nakon što je vranjski SNS javnosti prezentovao audio snimak pokušaja kupovine glasova na jednom biračkom mestu u Vranju. Mirjana Vukojičić… »

Neutešna ćerka pokojne Jelene: Moje mame još uvek nema, ali vratiće se, neće ona mene da ostavi

Pravda 25.04.2016
Devojčica pati za mamom. Porodicu Marjanović sve vreme posećuje pevačica Nada Topčagić koja sa njima deli bol zbog gubitka Jelene Krsmanović. - Posetila sam Marjanoviće u Borči sa unukom Marijom jer je želela da se igra sa malom Janom. Bile smo… »

Dačić: Vučićev cunami je sve uništio!

Pravda 25.04.2016
Ivica Dačić, predsednik partije koja je 90-ih godina prošlog veka nastavila da uništava Srbiju kao SPS (zadajući nam konačan udarac posle komunističkog genocida nad srpstvom), opet je prošao cenzus na izborima, i to opet značajno - što mnogo… »

Evropska kultura: Orešković čestitao Vučiću, Kolinda čeka Šešelja?

Pravda 25.04.2016
Predsednik Vlade Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je danas premijeru i lideru SNS Aleksandru Vučiću na izbornoj pobedi, sapšteno je iz Vlade Srbije. Orešković je, kako se navodi, Vučiću uputio pismo sa čestitkama. Koalicija okupljena oko SNS… »

Putin objasnio: Evo zašto Turci ne mogu da se izbore sa terorizmom

Pravda 25.04.2016
Turska do sada nije pokazala da je u stanju da se nosi sa prilivom naoružanih grupa iz susednih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Putin je, govoreći o bezbednosti ruskih turista, naveo da turske vlasti ne mogu da spreče priliv… »

Jelenin muž Zoran: Evo neka me obese nasred Terazija ako sam ja ubio moju Jelenu

Pravda 25.04.2016
Jelenin muž Zoran Marjanović je tokom saslušanja uporno insistirao na tome da nije ubica i da nema nikakve veze sa zločinom. On je čak ponudio da ga osude na najtežu kaznu ako se utvrdi da je kriv. - Zoran je bukvalno preklinjao policajce da mu… »

Novi napad na Srbe: Pucano na kuću Slaviše Ristića, kandidata za poslanika Skupštine Srbije!

Pravda 25.04.2016
ZUBIN POTOK - Kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije Slaviša Ristić izjavio je da su nepoznate osobe sinoć pucale iz automatskog oružja na njegovu kuću u selu Jagnjenica, kod Zubinog Potoka na severu Kosova, ali da na sreću niko nije… »

Obama strahuje, ali od koga? NATO mora da poveća budžet za bezbednost, Evropa treba da uzme teret

Pravda 25.04.2016
HANOVER – Američki predsednik Barak Obama pozvao je danas Evropu da „preuzme više zajedničkog tereta” za odbranu i bezbednost. „Evropa je ponekad neosnovano zadovoljna svojom odbranom”, otvoreno je rekao Obama, pozivajući NATO da poveća… »

Skoro pola Beograda će ostati bez vode: Evo kada tačno

Pravda 25.04.2016
Javno komunalno preduzeće “Beogradski vodovod i kanalizacija” od srede u 7 sati do četvrtka u isto vreme izvodiće neodložne radove na proizvodnom pogonu “Makiš“, saopštilo je ovo preduzeće. Unapređenje tehnološkog procesa prerade vode i… »

Hrvati o našim izborima: A sad da budete Evropejci

Pravda 25.04.2016
Hrvati godinama unazad tokom svojih izbornih kampanja i izbora sve akcije vode s osvrtom na Srbiju, umesto da misle na svoj ekonomski prosperitet - a tokom naših izbora neizostavno imaju jake stavove o tome kako smo glasali. Kako na njihovu žalost, a na… »