Izvor: Press arhiva vesti 25.04.2016

Suđenje Miškoviću - danas ponovo veštaci

Press 25.04.2016
U Specijalnom sudu u Beogradu danas će ponovnim ispitivanjem veštaka biti nastavljeno suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću. Foto:B92.net On je optužen za utaju poreza i navodno izvlačenje para iz putarskih preduzeća. Sud je na… »

Umro soul pevač Bili Pol

Press 25.04.2016
Soul pevač Bili Pol, poznat po hitu "Me and Mrs. Jones" preminuo je u 82. godini, objavila je njegova menadžerka Beverli Gej. Foto:B92.net Gej je rekla da je Pol, koji se povezuje s podžanrom filadelfijski soul, preminuo u nedelju u svojoj kući u Nju… »

Marota: Dibala i Pogba nisu na prodaju

Press 25.04.2016
Sportski direktor Juvenutsa Bepe Marota rekao je da klub nema nameru da proda Paula Dibalu i Pola Pogbu, kao i da će se klub odreći samo onih igrača koji imaju želju da napuste klub. foto: tanjug.rs Sportski direktor Juvenutsa Bepe Marota rekao je da… »

Šta sledi posle izbora?

Press 25.04.2016
Konačni rezultati vanrednih parlamentarnih izbora treba da budu utvrđeni najkasnije u četvrtak 28. aprila do 20 sati. Foto:B92.net Mandati poslanicima novog saziva republičkog parlamenta treba da budu dodeljeni najkasnije do 8. maja. Prema Rokovniku… »

Koncerti italijanskog violončeliste Adriana Fazia

Press 25.04.2016
Italijanski violončelista Adriano Fazio, specijalista u izvođenju repertoara barokne epohe, prvi put gostuje u Srbiji i održaće dva koncerta sa ansamblom "Beogradski barok" pod imenom "Porpora i napolitanska ekstravagancija". Foto:B92.net Fazio će se… »

Velika izložba posvećena Dejvidu Bouviju u Kinoteci

Press 25.04.2016
Jugoslovenska kinoteka će od 27. maja do 21. avgusta biti domaćin velike izložbe "Belgrade to Bowie", posvećene liku i delu muzičara i multimedijalnog umetnika Dejvida Bouvija. Foto:Tanjug "Belgrade to Bowie" je projekat u čijoj je osnovi izložba… »

Bejl: Nikada nisam imao problem sa Ronaldom, dobro se slažemo

Press 25.04.2016
Fudbaler madridskog Reala Geret Bejl rekao je danas da nikada nije imao problem sa prvom zvezdom tima Kristijanom Ronaldom. foto: tanjug.rs Fudbaler madridskog Reala Geret Bejl rekao je danas da nikada nije imao problem sa prvom zvezdom tima Kristijanom… »

Počela "Igra prestola": Šta se desilo u novoj epizodi?

Press 25.04.2016
Iako sudbina Džona Snoua još nije razjašnjena, prva epizoda nove sezone “Igre prestola” nikog nije ostavila ravnodušnim. Foto:B92.net “The Red Woman”, kako se zove epizoda, počinje od trenutka kada Davos pronalazi Džonovo telo i on ga sa… »

Tragična ljubav slavne glumice o kojoj nikad ne priča: Tužnija i od "Mostova okruga Medison"

Press 25.04.2016
Ovo je priča koju poznata glumica nikada nije ispričala u javnosti. foto: superzena.b92.net Pre nego što je Meril Strip postala jedna od najvećih glumica svoje generacije, doživela je tragičan gubitak. Ljubav njenog života je preminula od raka… »

Beogradski sajam knjiga predstavljen u Budimpešti

Press 25.04.2016
Književnost, izdavaštvo i kultura Srbije i Beogradski sajam knjiga, najvažnija manifestacija posvećena čitaocima u našoj zemlji i regionu, prvi put su predstavljeni na Međunarodnom festivalu knjiga u Budimpešti od 21. do 24. aprila, sopštio je… »