Izvor: Press arhiva vesti 25.04.2016

10 zanimljvosti o seksu koje sigurno niste znali!

Press 25.04.2016
Neke od ovih interesantnih činjenica o seksu bi mogle da vas zaista zaprepaste! Za neke ste možda i čuli, ali verujemo da ćete se zabaviti čitajući ovih nekoliko redova... Foto;zenskikutak.rs 1. Nakon prstiju i vibratora, voštane sveće su među… »

Ne trebaju vam silikoni: Sjajan trik Francuskinja za usne poput Brižit Bardo

Press 25.04.2016
Bolje se poslužite trikom zanosnih Francuskinja. Foto:B92.net Da biste imali zanosne, pune usne, ne morate da stavljate silikone ili kupujete pumpice zbog kojih izgledate kao da vas je ujela pčela. Bolje se pslužite trikom zanosnih Francuskinja, koje… »

Hit: Stižu bele pantalone koje je nemoguće isprljati

Press 25.04.2016
Svaka dama ih je oduvek želela! Foto:B92.net Leti nema ništa bolje od uskih belih pantalona, ali mnoge žene ih izbegavaju jer jednostavno ne žele ceo dan da hodaju pune mrlja. Napokon je neko uspeo da doskoči i tom problemu i osmisli bele pantalone… »

Nikad brže nećete smršati: Dijeta sa kiselim mlekom

Press 25.04.2016
Osnovni sastojak ove dijete je kiselo mleko, namirnica koja veoma pozitivno utiče na metabolizam. Foto:B92.net Uz pomoć ove dijete možete skinuti 5 do 6 kilograma za 10 dana. Ipak, imajući u vidu da je u pitanju restriktivna dijeta, ne bi trebalo da… »

Medena voda za baršunasti ten

Press 25.04.2016
Da bi vaša koža bila meka i baršunasta, ne morate da kupujete skupe proizvode, nego probajte sa jednostavnim prirodnim "losionom". Foto:B92.net Čaša tople vode začinjena medom pravi je eliksir zdravlja pa nutricionisti preporučuju da sa ovom… »

Sudski epilog razvoda poznatog para: Pevačici pripalo skoro sve

Press 25.04.2016
Poznata pevačica se i zvanično razvela od supruga s kojim ima tri sina. foto: superzena.b92.net Gven Stefani završila je brakorazvodnu parnicu sa bivšim suprugom Gavinom Rosdejlom. Usledila je i podela imovine u kojoj je Gven izašla kao dobitnica… »

Simpsonovi su novom špicom oduševili sve

Press 25.04.2016
Čuveni geg sa kaučom ili uvodna špica "Simpsonovih" mnogima je omiljeni deo svake epizode i tokom godina je postao sve kompleksniji. Poslednja epizoda oduševila je ceo svet upravo zbog tog momenta. foto: blic.rs Naime, ove nedelje "Simpsonovi" su dali… »

Kako žene "muvaju" muškarce?

Press 25.04.2016
Da li je postalo normalno da dame "startuju" pripadnike jačeg pola. Devojke kao da su u poslednje vreme postale prinuđene da krenu u zavođenje. One koje se i osmele za "napad”, često imaju dilemu - gde to da urade. Foto:B92.net Žena s nogama… »

Sanjate bivšeg partnera? Evo šta to znači...

Press 25.04.2016
Ukoliko vam se nekoliko puta do sada dogodilo da sanjate bivšeg dečka, ne brinite...Naučnici su dokazali da je mnogo češća pojava da sanjate bivše partnere od sadašnjih. Foto:zena.blic.rs Istraživanje je takođe došlo do saznanja da san o… »

Ivan Jović privodi kraju film "Zaveštanje"

Press 25.04.2016
Reditelj Ivan Jović, publici poznat po igranom ostvarenju "Isceljenje", privodi kraju rad na obimnom dokumentarnom filmu "Zaveštanje", koji je sastavljen od svedočanstava ljudi koji su preživeli genocid u Nezavisnoj državi Hrvatskoj u periodu od… »