Izvor: Press arhiva vesti 31.05.2016

Dužina palca otkriva kako se ponašate u ljubavi

Press 31.05.2016
Odnos dela do i iz zgloba krije neke od vaših osobina ličnosti. Foto:zenskikutak.rs Ako ste već analizirali, kažiprst, mali prst i sve otiske, došao je na red i palac. Odnos dela do i iz zgloba krije neke od vaših osobina ličnosti. Vi ste verna i… »

Kako da izlečite depresiju uz pomoć papira i olovke

Press 31.05.2016
Da li verujete da depresiju možete izlečiti sa samo nekoliko minuta pisanja? Probajte ovaj mali jutarnji trik koji će vas učiniti manje nervoznim, stresiranim i neraspoloženim. Foto:zenskikutak.rs Depresija se može pojaviti u nekoliko različitih… »

Novi trend kuca na vrata: 6 savršenih modela patika za sve prolećne kombinacije

Press 31.05.2016
Pravo je vreme da odmorite svoje noge od neudobnih baletanki i visokih štikli, i ove sezone se opredelite za PATIKE! Evo kako da ih nosite ovog proleća i ostavite utisak prave fashion dame! Foto:zenskikutak.rs Iako se uglavnom vezuju za neku vrstu… »

Žuto osvežava

Press 31.05.2016
Ako želite da jednostavno i brzo osvežite vaš celokupan "stajling", pronađite par sandala ili cipela u toploj žutoj boji, savetuju najpoznatiji svetski dizajneri. Foto:zenskikutak.rs Ako želite da jednostavno i brzo osvežite vaš celokupan… »

Crveno, volim te, crveno

Press 31.05.2016
Ako se ovih dana pripremate za slavlje i razmišljate o tome šta da obučete, slobodno se odlučite za neku od kombinacija sa crvenim cipelama, i nećete pogrešiti. Foto:zenskikutak.rs Ako se ovih dana pripremate za slavlje i razmišljate o tome šta da… »

Brzo spremanje za bikini: Nikad moćniji napitak za sagorevanje masnoće

Press 31.05.2016
Dovedite liniju i svoje zdravlje do savršenstva pomoću domaćeg lekovitog napitka. Foto:B92.net Ovo domaće piće će vam pružiti neophodnu dozu vitamina i minerala. Potrebno je: Sve sastojke promešajte u blenderu i popijte u jutarnjim satima… »

Šta vaša manikirka ne želi da znate o gel tehnici?

Press 31.05.2016
Dugi, sjani nokti koji se ne lome i postojan lak koji traje nedeljama, san je svake devojke koji je pre par godina konačno postao stvaran. I da, naravno da je previše dobro da bi bilo istinito. Foto:B92.net Da li su UV zraci opasni? Tokom manikira gel… »

Rak je moguće sprečiti: Ova 4 pravila smanjuju rizik od oboljenja za 80 odsto

Press 31.05.2016
Dvojica naučnika s fakulteta za javno zdravstvo Univerziteta Harvard otkrila su da samo četiri faktora igraju najveću ulogu u podizanju rizika oboljenja od raka. Foto:B92.net Pridržavanje samo četiri jednostavna životna pravila moglo bi drastično… »

Kokice su zdravije od voća i povrća?

Press 31.05.2016
Ove omiljene grickalice obiluju antioksidansima, pa zato predstavljaju najbolji izbor za užinu. Foto:B92.net Tim naučnika s Harvarda tvrdi da kokice sadrže više antioksidanasa od voća i povrća. Ističu da jedna porcija kokica ima oko 300 miligrama… »

U prodaji karte za koncert Nemanje Radulovića

Press 31.05.2016
Ulaznice za septembarski koncert Nemanje Radulovića i Beogradske filharmonije, kao i za pet dodatnih termina u koncertnoj sezoni 2016/17 pod nazivom “Filharmanija – zato što jednom nije dovoljno”, u prodaji su od 1. juna na biletarnici ove… »