Hronika arhiva vesti 19.08.2016

Posle onog što sam video u kući, hoću da napustim posao!

Alo 19.08.2016
Svirepo ubistvo Slavice Sabo (24) i njene četvoromesečne ćerke i dalje šokira čitavu Srbiju, a o užasu koji je počinio Arpad Sabo (29) govori i to što je ocu ubijene devojke policijski inspektor rekao da posle onoga što je video u kući u… »

Teška noć u Beogradu: Devetoro povređenih u šest saobraćajki!

Srbija danas 19.08.2016
Devet osoba lakše je povređeno u šest saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Dva muškarca i jedna žena, mlađi od trideset godina, povređeni su u udesu koji se… »

Krimi priča sa kipra: Srbin iz zatvora u Nikoziji unajmio dvojicu plaćenih ubica

Blic 19.08.2016
Istraga ubistva na Kipru, za koje je osumnjičen Srbin Dejan Loj (42), otkrila je umešanost još trojice Srba. Prema saznanjima "Blica", jedna od njih pokušaj ubistva organizovao je iz zatvora u Nikoziji. Kiparski biznismen Fanos Kalopsidioti (51)… »

Dve bake povređene u nesreći

Alo 19.08.2016
Devet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Dva muškarca i jedna žena, mlađi od trideset godina, povređeni su udsesu koji se… »

Burna noć u BG: Šest udesa, tuče i alkoholisanje

B92 19.08.2016
Beograd -- Devet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Dva muškarca i jedna žena, mlađi od trideset godina, povređeni su udesu koji se dogodio… »

Baka svirepo ubijene Anđe pričala o ubici: Za 40 dana, 40 noževa bih mu zabila u srce!

Srbija danas 19.08.2016
Na mestu zločina postavljen beli krst. - Anđelina, anđele moj nevini, došli smo da upalimo sveće na tvoj grob da ti osvetlimo put do kuće, dušo moja mučena. Nikom zlo nismo učinili, nikom ne dugujemo, krvnika komšiju, na nesreću, u kuću smo… »

Mladić iz niša se bori za život: Bomba "kašikara" mu eksplodirala u rukama! (foto)

Srbija danas 19.08.2016
Mladić je smešten u Kliničkom centru i njegovo stanje je i dalje teško. Njegovi roditelji tvrde da je isključena mogućnost da je pokušao da se ubije, jer za to nije imao nijedan razlog. Student prava J. S. (21), koji je sinoć teško povređen… »

Sin sudije se igrao bombom?!

Alo 19.08.2016
Do eksplozije u kojoj je prekjuče teško povređen J. S. (21), sin sudije Višeg suda u Nišu, a njegova tetka K. S. lakše, najverovatnije je došlo usled nestručnog rukovanja bombom „kašikarom“, saznaje „Alo!”. Na ovu sumnju ukazuju prvi… »

Majka se odrekla ubice iz Veternika!

Alo 19.08.2016
- On je svirepi ubica, više ga ne poznajem. Moje srce će pući za mojim princezama - napisala je Viktoria Bodonji, majka Arpada Saba (29), koji je u nedelju u Veterniku izmasakrirao svoju četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu i suprugu Slavicu (24). Iako… »

Sahranjen vođa zabranjenih: Ustani, Alene, reci nešto

Kurir 19.08.2016
Otišao si, Alene, ostala je tuga, uvek će te voleti „grobari“ sa juga, orilo se juče Orlovačom. Vođa navijača Partizana Alen Kostić (31), zvani Kubi, koga je pre pet dana ubio Nikola Elezović (25) u Železniku, sahranjen je juče na groblju… »