Izvor: Prva arhiva vesti 19.08.2016

Posle osam godina pauze novi album Metalike

Prva 19.08.2016
Hevi metal grupa Metalika objavila je da, posle osmogodišnje pauze, izdaje novi album. Album s 80 minuta svirke pod nazivom "Hardwired... To Self-Destruct" je 11. studijski album Metalike i u prodaji će se naći od 18. novembra. Prethodni album "Death… »

Otkrivamo sve blagodeti jutarnjeg seksa

Prva 19.08.2016
Ukoliko već niste, odmah ćete početi da ga praktikujete! Ako ne znate kako da započnete dan dobro raspoloženi, odgovor je jednostavan: prepustite se igricama u krevetu. Prema istraživanju, osobe koje vode ljubav čim se probude su zdravije i… »

Da se mozak pita, spavalo bi se samo u ovom položaju!

Prva 19.08.2016
Položaj u kojem spavamo može da utiče na našu ličnost, dobro raspoloženje i zdravlje našeg mozga... Studija koju su radili istraživači sa Medicinskog univerziteta "Stoni Bruk" pokazala je da je najbolje spavati na boku jer u ovom položaju mozak… »

Deset najčešćih mitova o vežbanju

Prva 19.08.2016
Ako dajete sve od sebe, a nikako da smršate, verovatno primenjujete pogrešan metod. Nije lako pokrenuti se ako stvarno verujete da trening mora da traje najmanje sat vremena, ili da "bez muke nema nauke" (ili dobre linije, u ovom slučaju) ili da… »

Ko je devojka koja je zamenila Moniku Beluči u Vensanovom srcu

Prva 19.08.2016
Vensan Kasel i Monika Beluči su se razišli pre tri godine, a u njegov život je ušla nedoljiva Tina Kanaki. Tina ima 22 godine i nova je devojka glumca Vensana Kasela (49). Njih dvoje su proveli kratak odmor na Ibici... I svestki mediji su se… »

Ona je i beznadežne slučajeve naučila šta je stil!

Prva 19.08.2016
19. avgusta 1883. godine rođena je francuska modna kreatorka Gabrijela "Koko" Šanel (lav u horoskopu, za poznavaoce). Jedna od najčuvenijih kreatorki 20. veka koja je gotovo šest decenija suvereno vladala visokom pariskom modom. Mala Gabrijela Šanel… »

U bojama leta! POKLANJAMO tri Vulkan i Oriflame poklon paketa

Prva 19.08.2016
Vulkan izdavaštvo i ORIFLAME pripremili su tradicionalnu letnju poklon akciju, kako bi obradovali svoje najvernije čitaoce i obojili im leto u najlepše boje! Kupovinom jednog od tri naslova na akciji možete odabrati jedan od fenomenalnih ORIFLAME… »