Izvor: Alo arhiva vesti 02.11.2016

Policajci ubijeni iz zasede!

Alo 02.11.2016
Dvojica policajca ubijena u američkoj saveznoj državi Ajovi, saopštili su zvaničnici. Policija uhvatila osumnjičenog za ubistvo. Policija je tragala za Skotom Majklom Grinom (46), belcem iz Urbandejla, predgrađa De Mojna za kojeg se tvrdilo da je… »

Dvoje mališana izgorelo u kući

Alo 02.11.2016
Spasilačke ekipe tragaju za novorođenčetom za koje se veruje da je bilo u kući u trenutku izbijanja požara. Američke vlasti saopštile su da je dvoje dece poginulo, a da se treće vodi kao nestalo u požaru koji je izbio u kući u mestu Keš, u… »

Dečak se zaglavio između zidova! (VIDEO)

Alo 02.11.2016
Drama sa srećnim krajem! Trogodišnji dečak, u pokušaju da dohvati cipelu koju je nekako izgubio, ostao je zaglavljen u uskom procepu (širine 40 cm) između dva zida. Dečaka su iz uzane rupe izvlačili vatrogasci. Čim je upao u rupu, dečačić je… »

Joksimovići flertovali pred kamerom

Alo 02.11.2016
Jovana i Željko Joksimović zajedno su već godinama, ali u njihovom braku smeha i flerta ne nedostaje. Slavne supružnike sreli smo na jednoj modnoj reviji, a tom prilikom otkrili su nam koliko prate modu i da li Željko supruzi pomaže u šopingu.… »

Ružica uganula nogu!

Alo 02.11.2016
Ružica Veljković, voditeljka i pobednica rijalitija „Parovi”, imala je peh kada je tokom noći, ne videvši stepenicu, pala i uganula nogu. Ružicu je toliko zabolela noga da je počela da jauče, ali, na svu sreću, kraj nje je bila sestra, pa su… »

Paraolimpijski komitet nagradio Alo!

Alo 02.11.2016
Paraolimpijski komitet Srbije svečano je uručio nagradu Dnevnom listu Alo! koji je svakodnevno izveštavao u uspesima naših sportista u Riju. Na zvaničnoj dodeli u Skupštini grada Beograda, zahvalnice su dobili mediji koji su podržali projekat… »

Opljačkana pošta i kod Ivanjice!

Alo 02.11.2016
Trojica mladića iz pošte u selu Katići ukrali 250.000 dinara. Uhvaćeni nedugo nakon zločina. Policija u Čačku uhapsila je trojicu mladića iz Arilja i Ivanjice zbog jutrošnje pljačke pošte u selu Katići, iz koje su ukrali 250.000 dinara… »

Iz Jezave izvađeno telo starije žene

Alo 02.11.2016
U Osipaonici kod Smedereva, iz reke Jezave u utorak posle podne izvađeno je beživotno telo starije žene. Pošto policiji nije bio prijavljen nestanak nikog iz tog kraja ko bi odgovara opisu nesrećne žene, identitet nije mogao da bude utvrđen. Da li… »

Iljušini sleteli na Batajnicu (FOTO)

Alo 02.11.2016
Tri vojno-transportna ruska aviona "Iljušin" sa 212 pripadnika ruske vojske doletela su na aerodrom "Batajnica", kod Beograda, zbog učešća u vojnim vežbama "Slovensko bratstvo 2016" sa srpskom vojskom. Zajedno sa ruskom vojskom došlo je i 56… »

Kamion pokosio princa na bicikli!

Alo 02.11.2016
Italijanski princ Filipo Korsini (21) poginuo je dok je vozio bicikl u Londonu, kada je na njega naleteo kamion. Filipa je kamion pokosio juče popodne u blizini metro stanice "Najtsbridž" dok je biciklom išao na fakultet. Svedoci kažu da je situacija… »