Arhiva » Vesti » Ekapija 22.11.2016

SDT Group servisira vozila kompanije Solaris Bus & Coach u gradovima Švedske

Ekapija utorak, 22. novembar 2016.  |  eKapija

Kompanija SDT Group DOO, sa sedištem u Dobanovcima (Sretenjska 4), nadomak Beograda, saopštila je da je dobila prvi veliki posao u Kraljevini Švedskoj. Reč je o akciji servisiranja vozila kompanije Solaris Bus & Coach u gradovima Švedske. Takva odluka usledila je posle dugogodišnje uspešne saradnje poljskog proizvođača sa ovom srpskom kompanijom na teritoriji Balkana.

Podsetimo, SDT GROUP, najveći uspeh postigla je 2015. godine, kada je dobila priznanje fabrike Solaris Bus & Coach S.A. o najboljim rezultatima na nivou Evrope u domenu održavanja autobusa, koji se meri analizom učinka ovlašćenih servisa. Kako novode, autobusi za koje je zadužena kompanija SDT u Beogradu, tokom 2014. i 2015. imali su izlaznost veću od 99%. Upravo taj uspeh otvorio je vrata ovoj kompaniji ka tržištima Bugarske, Rumunije i Mađarske, a sada, na mala vrata, i Švedske.

Današnje uspešno poslovanje, prema rečima generalnog direktora SDT GROUP Dejana Trifunovića, rezultat je ideje o ulaganju u mlade ljude u Srbiji, koji su vremenom oblikovani u vrhunske stručnjake u svojim oblastima. Tako je kadar SDT-a prepoznat širom Evrope, u prilog čemu govori i to da će baš tehničari ove srpske kompanije biti zaduženi za savršeno funkcionisanje Solarisovih autobusa u Švedskoj.

- Za SDT Group ovo je veliki uspeh. Reakcije na kvalitet našeg rada i kadrova pokazatelj su da su stručnost i profesionalnost naš, a samim tim i najbolji izvozni proizvod naše zemlje. Čast nam je što kompanija SDT na ovakav način predstavlja Srbiju u Evropi, i što se u jednoj od najrazvijenijih evropskih zemalja, sinonimu za ozbiljnost i tehnološki napredak tako važan značaj pridaje jednoj domaćoj firmi. Servisna akcija za autobuse Solarisa u Švedskoj, prvi je veliki korak ka osvajanju novog tržišta, nakon čega očekujemo dodatna angažovanja – ističe Trifunović.


Objavljeno na sajtu ekapija.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Švedska Solaris Balkan

©2019 Netmark d.o.o.