Ekapija

Somborska Proteinka pripojena sistemu Energo-zelene u Inđiji

Ekapija pre 1 sat
Vlada Srbije donela je odluku kojom je somborska kafilerija za preradu životinjskog otpada Proteinka pripojena Energo-zelenoj u Inđiji, rekla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, a navodi se na sajtu Grada. Ovo bi treblo da reši… »

U planu rekonstrukcija Doma zdravlja u Inđiji

Ekapija pre 44 minuta
Plan lokalne samouprave za naredne četiri godine je rekonstrukcija objekata Doma zdravlja u Inđiji, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak Gak je najavio da će se u naredne četiri godine uložiti značajna sredstva u poboljšanje… »

Raspisan javni poziv za rekonstrukciju zgrada u Kraljevu - Opredeljno 10 miliona dinara

Ekapija pre 39 minuta
Gradsko veće Kraljeva raspisalo je javni poziv za sufinansiranje projekata investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada na teritoriji grada, a za ove namene iz bužeta je opredeljno 10 miliona dinara. Kako je podsetio gradonačelnik Predrag… »

Prodaju se apartmani Jugobanke u Bečićima i garaža u Beogradu

Ekapija pre 1 sat
Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju imovine Jugobanke u stečaju, neposrednom pogodbom sa poboljšanjem ponuda elektronskim putem. Kako se navodi, predmet prodaje je pet garsonjera/apartmana u Bečićima, ukupne površine 115 m2, čija… »

Na prodaju hotel Park u Ivanjici - Procenjena vrednost 1,87 mil EUR

Ekapija pre 1 sat
Hotel Park u Ivanjici, procenjen na 1,87 mil EUR, ponuđen je na prodaju, objavila je Agencija za osiguranje depozita. Hotel se prodaje kao deo imovine Nove Agrobanke u stečaju. Hotel je na pet etaža čija je površina 5.461 m2, a nalazi se na 1.945 m2… »

Poreski kalendar za jun 2020.

Ekapija pre 17 sati
Poreska uprava objavila je Kalendar obaveza plaćanja poreza za fizička i pravna lica za jun prema kojem u ponedeljak 1. juna ističe rok za plaćanje doprinosa za obavezno socijalno osiguranje za neisplaćene zarade za april 2020. godine. - Poslodavac… »

Plan generalne regulacije u Sremskoj Kamenici trebalo bi da stane na put nelegalnoj gradnji

Ekapija pre 17 sati
Konceptualni okvir izmena i dopuna Plana generalne regulacije Sremske Kamenice sa okruženjem (lokalitet Grigovac i dr.) obuhvata četiri lokaliteta namenjena porodičnom stanovanju. Lokaliteti 1,2 i 3 nalaze se na potezu Grigovac. Područje obuhvata 3,85… »

Usvojeno nekoliko planova detaljne regulacije u Beogradu i donete odluke o izradi novih

Ekapija pre 17 sati
Odbornici Skupštine Beograda usvojili su na sednici pet planova detaljne regulacije i doneli odluke o izradi ili izmeni i dopuni za sedam planova detaljne regulacije. Planovi se odnose na delove opština Savski venac, Voždovac, Zvezdara, Surčin… »

Pošta Srbije nije povećala cene međunarodne dostave - Zašto je poskupela poštarina paketa sa AliExpress-a?

Ekapija pre 19 sati
Tokom ove godine nije bilo promene cenovnika međunarodnog poštanskog saobraćaja od strane javnog poštanskog operatora, JP Pošta Srbije, saopštila je državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, a u vezi sa… »

Air Serbia najavljuje obnovu letova iz Niša i Kraljeva

Ekapija pre 20 sati
Air Serbia, posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva. Planirano je da Air Serbia letove iz Niša počne da obnavlja od 16. juna, dok će avioni srpske nacionalne… »

Ekapija, najnovije vesti »