Ekapija

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 19. do 23. oktobra 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 19. do 23. oktobra 2020. kliknite za PDF fajl… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 23. oktobar 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 23. oktobar 2020. kliknite za PDF fajl… »

Vlada Srbije osnovala radnu grupu za koordinaciju inspekcija u borbi protiv pandemije

Ekapija pre 9 sati
Na sednici vladine Кoordinacione komisije za inspekcijski nadzor danas je formirana radna grupa radi koordinacije republičkih inspekcija prilikom kontrole mera za sprečavanje širenja Covid-19. To znači da se od danas (23. oktobra) u borbu protiv… »

Naredne godine rekonstrukcija Keja oslobođenja u Zemunu i izgradnja garaže na platou kod Hale Pinki - Od 2022. i gradnja…

Ekapija pre 10 sati
Naredne godine počeće rekonstrukcija Keja oslobođenja u Zemunu, kao i izgradnja garaže na platou KSC Pinki, najavio je zamenik gradonačlnika Beograda Goran Vesić, koji je sa novim rukovodstvom ove gradske opštine razgovarao o zajedničkim… »

Radna grupa za gradnju novog mosta preko Save u Beogradu analizirala predloženu cenu

Ekapija pre 11 sati
Radna grupa za podršku praćenja izgradnje novog mosta preko reke Save u Beogradu razmatrala je naredne korake u smislu izrade planske i tehničke dokumentacije, kao i analizu cena koju je radila gradska Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju… »

Paraćinci čekaju odluku o bolnici - Nova savremena zgrada ili rekonstrukcija postojećih objekata?

Ekapija pre 11 sati
Rekonstrukcija Opšte bolnice Paraćin planira se već neko vreme a sada je izvesno da će biti sprovedena, kaže direktor bolnice Saša Bacić za TV Vesti Paraćin. Prema njegovim rečima, iako je ranije bilo reči o rekonstrukciji svih postojećih… »

Usvojen plan uređenja zone somborskog stadiona - Korak bliže izgradnji novih terena, tribine, hotela za sportiste, tržnih…

Ekapija pre 12 sati
Gradske vlasti nedavno su usvojile Plan detaljne regulacije poslovno-sportske zone oko gradskog stadiona. Kako je eKapija već pisala, ovim planom je pored postojećih terena za fudbal, atletske staze, staze za skok u dalj i terena za boćanje… »

Potpisan ugovor o izvođenju radova na izgradnji 133 stana u Beogradu vredan oko 5 mil EUR

Ekapija pre 12 sati
Ugovor o izvođenju radova na izgradnji 133 stambene jedinice u beogradskom naselju Dr Ivana Ribara potpisali su v.d. direktora Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd Dušan Kovačević i Miroslav Mihajlović ispred grupe… »

Najveći tržni centar u regionu otvara se 30. oktobra u Beogradu - Površina čak 300.000 kvadrata (FOTO)

Ekapija pre 11 sati
Galerija Belgrade, najveći tržni centar u regionu, otvara se u petak, 30. oktobra u 10 sati. Sa ukupnom površinom od 300.000 kvadrata, objekat predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije. - Galerija Belgrade ponudiće najbolje… »

Nacrt PDR za uređenje i izgradnju verskih kompleksa i komercijalnih sadržaja uz Senćanski put u Subotici na javnom uvidu do…

Ekapija pre 11 sati
Javni uvid u Nacrt Plana detaljne regulacije za uređenje i izgradnju verskih kompleksa i komercijalnih sadržaja pored Senćanskog puta u Subotici održava se do 10. novembra u Gradskoj upravi. Ukupna površina prostora unutar granice obuhvata Plana… »

Ekapija, najnovije vesti »