Ekapija

Početak radova na uređenju Borkovačkog jezera - Predviđeno uređenje plaže, gejzir, pešačko-biciklistička staza…

Ekapija pre 27 minuta
U narednih 7 do 10 dana započinju veliki infrastrukturni radovi na uređenju Borkovačkog jezera, saopštila je predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić na svom zvaničnom predsedničkom Facebook profilu. - Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam… »

Zrenjaninu skoro 203 miliona dinara za projekat sanacije nekadašnje deponije uz zonu Jugoistok

Ekapija pre 1 sat
Gradu Zrenjaninu odobrena su sredstva u iznosu od 202.905.600 dinara za sanaciju nesanitarne deponije uz saobraćajnicu Zrenjanin - Beograd. Sredstva su, kako se navodi na zvaničnom gradskom sajtu, odobrena na osnovu Javnog konkursa za sanaciju i… »

"Grad: mesto identiteta" - Izložba dela iz kolekcije Muzeja savremene umetnosti

Ekapija pre 2 sata
Izložba dela iz kolekcije Muzeja savremene umetnosti "Grad: mesto identiteta" biće otvorena 23. marta i trajaće do 20. avgusta. Podeljena je u pet tematskih celina koje se mogu označiti kao odrednice/nivoi u promišljanju grada kao mesta tvorbe… »

Srbija šalje dodatnih 1,5 mil EUR kao pomoć Turskoj i Siriji

Ekapija pre 3 sata
Srbija je opredelila dodatnu pomoć od ukupno 1,5 mil EUR namenjenu Turskoj i Siriji posle katasrofalnih zemljotresa koji su pogodili ove dve zemlje početkom februara, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Kako je navedeno na sajtu Vlade… »

Danas isplata redovne i privremene novčane naknade za februar

Ekapija pre 2 sata
Nacionalna služba za zapošljavanje obavestila je javnost da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i privremenu novčanu naknadu za mesec februar 2023. godine. Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena danas 21… »

Pogledajte kako napreduje izgradnja autoputa Sremska Rača-Kuzmin (VIDEO)

Ekapija pre 18 sati
Izgradnja mosta preko reke Save na deonici autoputa Sremska Rača-Kuzmin napreduje – završena je čelična konstrukcija mosta preko reke, a u toku su radovi na betonskim prilaznim konstrukcijama na obe obale, saopštili su Putevi Srbije. Početkom… »

Predstavljen koncept Inovacionog distrikta u Kragujevcu - Digitalni centar sa zabavnim i sportskim sadržajem na 56.000 m2

Ekapija pre 18 sati
Izgradnja trećeg objekta Državnog data centra, našeg prvog budućeg Inovacionog distrikta i jedinog u ovom delu Evrope, doprineće još boljem imidžu Srbije u svetu, a biće i važan podsticaj za potencijalne investitore, nova radna mesta i dodatnu… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za ponedeljak, 20. mart 2023.

Ekapija pre 20 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za ponedeljak, 20. mart 2023. kliknite za PDF fajl… »

Bonjour Zrenjanin - Francuske diplomate i privrednici u poseti

Ekapija pre 21 sat
Bonjour Zrenjanin je događaj koji je u Zrenjaninu okupio najviši diplomatski kor Francuske u Srbiji, francusko-srpsku poslovnu zajednicu, kao i predstavnike lokalnih preduzeća koja posluju u Zrenjaninu, a čiji je organizator Francusko-srpska privredna… »

Koji deo Novog Sada ima potencijal da preraste u moderan i funkcionalan poslovni potez?

Ekapija pre 21 sat
Na javnom uvidu nalazi se Plan detaljne regulacije poslovanja duž Temerinske ulice, a severno od Ulice Paje Radosavljevića u Novom Sadu, čime je obuhvaćeno područje u severnom delu grada površine od 29,56 ha. Prostor namenjen poslovanju uz… »

Ekapija, najnovije vesti »