Ekapija

Šest kineskih dronova u sastavu Vojske Srbije naoružano laserski navođenim bombama - Uzdamo se u transfer tehnologije

Ekapija pre 1 minut
Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana odnedavno je ojačano nabavkom šest bespilotnih letelica, odnosno daljinsko pilotiranih vazduhoplova CH-92A i laserski vođenim avio-bombama iz Kine, objavilo je Ministarstvo odbrane. Kako se dodaje… »

Objavljen oglas za prodaju Sava centra - Početna cena 27,42 mil EUR, definisane obaveze budućeg vlasnika

Ekapija pre 13 minuta
Grad Beograd objavio je oglas za prodaju Sava centra, a početna cena nepokretnosti iznosi 27.420.000 EUR. Nepokretnost se, kako piše u oglasu otuđuje u viđenom stanju bez prava kupaca na naknadnu reklamaciju. Konačna kupoprodajna cena nepokretnosti… »

Al Dahra planira gradnju fabrike za preradu stočne hrane u Kovilovu

Ekapija pre 14 sati
Kompanija Al Dahra Srbija planira gradnju fabrike za preradu stočne hrane u Kovilovu, u beogradskoj opštini Palilula. Urbanistički projekat za izgradnju privredno-industrijskog kompleksa fabrike za preradu stočne hrane, koji je izradila firma… »

Danijela Pankas, Erste Banka - Kako ličnom inicijativom uticati na profesionalni razvoj

Ekapija pre 18 sati
Teško je otrgnuti se mišljenju da je pandemija koronavirusa pored uticaja na zdravstvene, socijalne i ekonomske aspekte života, uticala i na profesionalni razvoj svakog od nas. Briga za sopstveno i zdravlje naših najbližih postala je primarna… »

APR-u dostavljeno 268.056 izveštaja za 2019. godinu

Ekapija pre 17 sati
Agencija za privredne registre obavestila je sve zainteresovane korisnike da je 4. avgusta 2020. godine završen prijem redovnih godišnjih finansijskih izveštaja za 2019. godinu. U propisanom roku, dostavljeno je ukupno 268.056 izveštaja. - Svi… »

Novi Sad dobija četiri javne garaže - Inobačka i bečki Best in Parking-Holding zaduženi za projektovanje, izgradnju i…

Ekapija pre 17 sati
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktori privrednog društva Javne garaže d.o.o. Novi Sad Johan Brajteneder i Vukajlo Babić zaključili su Ugovor o koncesiji za projektovanje, izgradnju, upravljanje i održavanje javnih garaža na… »

Delta holding i dalje zainteresovan za kupovinu Sava centra

Ekapija pre 17 sati
Delta holding je i dalje zainteresovan za kupovinu Sava centra, potvrđeno je eKapiji u toj kompaniji. Kako navode, čekaju sve potrebne informacije i detalje tendera. Iako tender još nije raspisan, zamenik gradonačelnika Goran Vesić nedavno je najavio… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za sredu, 5. avgust 2020.

Ekapija pre 18 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za sredu, 5. avgust 2020. kliknite za PDF fajl… »

Mali Zvornik dobija Centar za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine

Ekapija pre 20 sati
Ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj Republike Srbije opredelilo je opštini Mali Zvornik bespovratna sredstva u iznosu od oko 20 miliona dinara za realizaciju projekta izgradnje Centra za razvoj inovacija u oblasti zaštite životne sredine… »

Menja se izgled centra Pančeva? - Plan za Blok 089 predviđa gradnju nove zgrade Arhiva, amfiteatra, podzemne garaže i…

Ekapija pre 19 sati
Gradska uprava Pančeva oglasila je ponovljeni javni uvid u nacrt plana detaljne regulacije dela bloka 089. Blok 089 se nalazi u zoni gradskog centra i po nameni je podeljen na tri podceline – krajnji istočni deo bloka je pretežno namenjen stanovanju… »

Ekapija, najnovije vesti »