Ekapija

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 17. do 21. februara 2020.

Ekapija pre 13 minuta
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 17. do 21. februara 2020. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: nedeljni berzanski izveštaj Podelite: Firme… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 21. februar 2020.

Ekapija pre 8 minuta
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 21. februar 2020. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: berzanski izveštaj Podelite: Firme: Beogradska berza a.d. Beograd… »

Budva obogaćuje turističku ponudu - Na sajmu u Beogradu najavljena još dva hotela visoke kategorije

Ekapija pre 32 minuta
Budvanska rivijera je za predstojeću sezonu 2020. obogatila turističku ponudu, pa će gostima na raspolaganju biti 130 hotela, odnosno, 17.300 ležajeva. Više od polovine ovih smeštajnih kapaciteta činiće hoteli sa četiri i pet zvezdica. Kako je za… »

Ambiciozan trogodišnji plan razvoja Čačka - Vizitorski i naučni centri u Ovčar banji, paraglajding staza na Ovčaru…

Ekapija pre 3 sata
Skupština Grada Čačka donela je Nacrt plana infrastukturnog razvoja Čačka za period od 2020. do 2022. godine, kojim se određuju glavne smernice investicionog razvoja grada za sledeće tri godine. U dokumentu je predstavljen ambicioznan plan… »

Grad Kruševac prodaje 15 građevinskih parcela

Ekapija pre 6 sati
Gradsko veće Kruševca oglasilo je oglas za prodaju 15 parcela, neizgrađenog građevinskog zemljišta, u javnoj svojini, putem javnog nadmetanja. Najveći plac je površine 15.154 m2 i početne vrednosti, 106.078.000 dinara, dok je najmanja 18 m2… »

ELKA-elektrokeramika na prodaju za 27,7 miliona dinara

Ekapija pre 6 sati
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, oglasila je prodaju preduzeća ELKA-elektrokeramika u stečaju iz Aranđelovca, po početnoj ceni od 27,7 miliona dinara. Firma za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom biće… »

U Srbiji se obeležava Međunarodna godina zdravlja bilja

Ekapija pre 5 sati
Udruženje SECPA (Serbian Crop Protection Association) pridružilo se globalnoj kampanji pod sloganom "Zaštitimo bilje, zaštitimo život" u sklopu koje će u Srbiji, uz podršku Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede, obeležiti… »

Na prodaju Društvo za razvoj projekata o nekretninama Once iz Beograda

Ekapija pre 6 sati
Stečajni upravnik oglasio je prodaju Društva za razvoj projekata o nekretninama Once iz Beograda. Najvažniju imovinu čine dve porodične stambene zgrade, od kojih se jedna, površine 7.923 m2 nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra i jedna pomoćna… »

Preduzeće Europa prodaje hotel, zgrade i građevinsko zemljište u Šimanovcima

Ekapija pre 7 sati
Preduzeće Europa doo u stečaju prodaje nepokretnu imovinu, čija je vrednost procenjena na 526.152.300 dinara. Na prodaju je parcela sa neizgrađenim građevinskim zemljištem površine 41.101 m2, kao i sala za proslave, magacin i poslovna zgrada u… »

Potvrđen sporazum o izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo-Beograd

Ekapija pre 8 sati
Vlada je utvrdila Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Saveta ministara Bosne i Hercegovine o saradnji na realizaciji projekta auto-puta/ brze saobraćajnice Beograd-Sarajevo-Beograd. - Ovaj projekat je od velikog… »

Ekapija, najnovije vesti »