Ekapija

Nema kupaca za poslovnu zgradu firme Ivo Lola Ribar Sistem u Beogradu

Ekapija pre 7 sati
Stečajni upravnik preduzeća Ivo Lola Ribar Sistem proglasio je prodaju imovine neuspelom s obzirom na to da nije bilo zainteresovanih kupaca, odnosno da niko nije uplatio depozit niti položio bankarsku garanciju. Podsetimo, Agencija za licenciranje… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 18. do 22. januara 2021.

Ekapija pre 8 sati
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 18. do 22. januara 2021. kliknite za PDF fajl… »

Zimska poseta Zlatiboru odlična, gondolom se već vozilo više od 10.000 turista

Ekapija pre 9 sati
Da je zima na Zlatiboru poseban doživljaj za veliki broj turista svedoči još jedna uspešna zimska sezona. Nedostatak organizovanih prazničnih proslava i neizvesna epidemiološka situacija, koja nas prati i početkom 2021. godine, nisu osujetili… »

Privrednici iz čitavog sveta mogu u Srbiju bez PCR testa - Istražujemo šta se dešava kada poslovna poseta traje kraće od…

Ekapija pre 8 sati
Domaći i strani državljani koji ulaze u Srbiju zbog poslovnih razloga mogu to učiniti i bez negativnog testa na kovid, ukoliko prethodno obaveste Privrednu komoru Srbije, a potom u roku od 24 časa od prelaska državne granice dostave Privrednoj komori… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 22. januar 2021.

Ekapija pre 8 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 22. januar 2021. kliknite za PDF fajl… »

Beogradskom aerodromu dodeljena međunarodna zdrvstvena akreditacija

Ekapija pre 9 sati
Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je Aerodromu Nikola Tesla dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome za veoma temeljne sanitarne mere koje se primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19, saopštio je danas beogradski aerodrom. - ACI je… »

Raspisan tender za održavanje javne i kandelaberske rasvete u Požarevcu i Kostolcu sa selima

Ekapija pre 11 sati
Gradska uprava Grada Požarevca rasoisala je javnu nabavku usluge održavanja javne i kandelaberske rasvete u Požarevcu i Kostolcu sa selima. Nabavka je podeljena u tri partije - prva se odnosi na održavanje javne rasvete u Požarevcu sa selima, druga u… »

Komšija je najbolji sused: Elnos Grupa - U planu nastavak velikih elektroenergetskih projekata u regionu i angažman u oblasti…

Ekapija pre 12 sati
Elnos Grupa, internacionalni koncern za elektroenergetiku sa sedištem u Banjaluci koji posluje 13 zemalja u jugoistočnoj, južnoj centralnoj i severnoj Evropi, jedna je od kompanija koje potvrđuju čuvenu tezu da biznis ne poznaje granice i služe kao… »

Air Serbia povećava kapacitete na letovima do Ciriha

Ekapija pre 12 sati
Air Serbia najavila je danas da će od 2. februara 2021. godine povećati nedeljni broj letova do Ciriha. Usled delimičnog ublažavanja putnih ograničenja za ulazak u Švajcarsku koje je stupilo na snagu 21. januara, kao i posledičnog povećanog… »

Lipe u Skadarskoj kao prepoznatljiv simbol boemske četvrti - Postavlja se i novi mobilijar

Ekapija pre 12 sati
Javno komunalno preduzeće Zelenilo - Beograd zajedno sa drugim učesnicima u projektu rekonstrukcije nastavilo je drugu fazu radova na potezu od Skadarlijske česme do Ulice Strahinjića bana. Obnavlja se drvored sa integrisanim, automatskim zalivnim… »

Ekapija, najnovije vesti »