Ekapija

Drugi "Vintidž" na pijaci Kalenić u subotu 19. septembra

Ekapija pre 1 minut
Subotnja kupovina ovog vikenda razlikovaće se od uobičajenih. Plato Kalenić pijace postaće pravo mesto nesvakidašnjih retro komada. Kako je saopšteno iz JKP "Gradske pijace", na drugom "Vintidžu" biće izloženi mnogobrojni dekorativni predmeti… »

U narednim mesecima tenderi za gradnju kanalizacije u Jajincima i vrtića u naselju Braće Jerković

Ekapija pre 13 minuta
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su završeni radovi na Jelezovačkom kolektor koji je od velikog značaja za stanovnike Voždovca i najavio raspisivanje tendera za gradnju kanalizacije u Jajincima. – Bez završetka tih… »

Žene u Srbiji zarađuju i do 16% manje od muškaraca

Ekapija pre 1 sat
Platni jaz između muškaraca i žena u Srbiji iznosi u proseku od 11 do 16% u korist muškaraca, izavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović. Mihajlović je, povodom… »

Grad Beograd prodaje dva stana i poslovni prostor u centru i objekat kolektivnih garaža u Borči

Ekapija pre 1 sat
Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, koje se nalaze u glavnom gradu. Nepokretnosti u svojini Grada prodaju se u postupku javnog nadmetanja. Prva nepokretnost ponuđena na prodaju je objekat kolektivnih garaža u Ulici bratstvo i… »

U julu izdato 8,9% manje građevinskih dozvola nego u istom periodu lane

Ekapija pre 18 sati
U julu mesecu 2020. izdato je 2.005 građevinskih dozvola, što je za 8,9% manje nego u istom periodu prethodne godine. Od ukupnog broja dozvola izdatih u julu, 81,3% dozvola odnosi se na zgrade, a 18,7% na ostale građevine. Ako se posmatraju samo… »

Modernizacija borbeno-oklopnih u komandno-izviđačka vozila

Ekapija pre 19 sati
Komandno-izviđačko vozilo je još jedno složeno borbeno sredstvo. Ono je nastalo kao rezultat domaćeg znanja i potencijala, angažovanjem Vojnotehničkog instituta kao nosioca razvoja i velikog broja kooperanata, navodi se na sajtu Ministarstva… »

Predstavljena PKSinstantPAY aplikacija - Kurirske usluge moći će da se plaćaju putem QR koda

Ekapija pre 19 sati
PKSinstantPAY aplikacija koja omogućava naplatu proizvoda i usluga mobilnim telefonom ili tablet uređajem može znatno da unapredi i pojednostavi poslovanje kurirskih službi i doprinese bržem razvoju e-trgovine u Srbiji, ocenjeno je danas u Privrednoj… »

U Loznici u planu zgrada sa 22 stana i dečjim igralištem

Ekapija pre 19 sati
Izgradnja novog stambenog objekta u Loznici predviđena je u Ulici Miloša Pocerca. Predmetna parcela ima površinu od 565 m2. Na planiranom objektu predviđena je spratnost od Po+Su+P+5, njegova planirana visina do kote slemena iznosi 19,56 m… »

Novi Program ekonomskih reformi Srbije usmeren na ublažavanje posledica pandemije koronavirusa - Koje strukturne promene nas…

Ekapija pre 21 sat
Program ekonomskih reformi (ERP), kao jedan od najvažnijih strateških dokumenata u ekonomskom dijalogu Evropske unije (EU) i zemalja kandidata za članstvo, njegova uloga, sprovođenje i unapređenje u Srbiji, bila je tema skupa koji je danas održan u… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za četvrtak, 17. septembar 2020.

Ekapija pre 20 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za četvrtak, 17. septembar 2020. kliknite za PDF fajl… »

Ekapija, najnovije vesti »