Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

BRNABIĆ: eUprava najefikasniji način borbe protiv korupcije

Ekapija pre 1 sat
Ana Brnabić Ana Brnabić Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je u subotu (26. maja 2018. godine) da je elektronska uprava najefikasniji vid borbe protiv korupcije i najbolji način za pružanje kvalitetne i brze usluge građanima i privredi. Kako je navedeno na sajtu Vlade... »

Potpisan sporazum za razvoj filmske i kreativne industrije - Moguće otvaranje studija u Beogradu i posao za 150 ljudi

Ekapija pre 4 sata
Ilustracija (Foto: chevu/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: chevu/shutterstock.com) Na marginama Ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu potpisan je sporazum o saradnji koji predviđa mogućnost otvaranja studija u Beogradu, gde bi bilo zaposleno oko 150 mladih i kreativnih ljudi koji bi svojim radom... »

U junu novi Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: alexkatkov/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: alexkatkov/shutterstock.com) Pomoćnik ministra privrede u Vladi Republike Srbije Aleksandar Starčević najavio je u petak (25. maja 2018. godine) da bi Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta, čiji je cilj što veći stepen... »

Mančester Junajted i dalje najvredniji fudbalski klub u Evropi - Ukupna vrednost 32 najveća tima premašila 30 mlrd EUR

Ekapija pre 1 dan
(Foto: JTKPHOTO/shutterstock.com) (Foto: JTKPHOTO/shutterstock.com) Mančester Junajted je i dalje najvredniji fudbalski klub u Evropi, a njegova vrednost je procenjena na 3,25 mlrd EUR, pokazuje istraživanje KPMG objavljeno u specijalizovanoj publikaciji "Procena vrednosti fudbalskih klubova:... »

U prvom kvartalu 2018. vrednost građevinskih radova u Srbiji veća za 28,1%

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija Ilustracija U sektoru građevinarstva su u prvom kvartalu ove godine zabeleženi izuzetno dobri rezultati, saopštilo je u subotu (26. maja 2018. godine) Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i navelo da je, uz rast vrednosti izvedenih radova od 28,1% u odnosu na... »

Lokalnim samoupravama u Vojvodini za razvoj agrara 932,5 miliona dinara

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija Ilustracija Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas 68 ugovora predstavnicima 41 lokalne samouprave, koje su ostvarile pravo po osnovu tri konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, u vrednosti od 932,5 miliona dinara, od čega je... »

NLB Grupa u prvom kvartalu 2018. ostvarila profit od 57,7 mil EUR - Trend rasta nastavljen i u Srbiji

Ekapija pre 2 dana
NLB banka (Foto: Adriana Iacob/shutterstock.com) NLB banka (Foto: Adriana Iacob/shutterstock.com) NLB grupa je u prvom kvartalu 2018. ostvarila dobit u iznosu 57,7 mil EUR, uz značajan doprinos banaka članica iz regiona, saopštila je ova banka. Kako se dodaje, tako je i članica NLB grupe u... »

Nekadašnja subotička kasarna Kosta Nađ postaje moderan stambeno-poslovni kompleks - Evo šta predviđa Plan detaljne regulacije (FOTO)

Ekapija pre 2 dana
Budući izgled kompleksa na prostoru kasarne Kosta Nađ Budući izgled kompleksa na prostoru kasarne Kosta Nađ Prostor nekadašnje kasarne Kosta Nađ, jedne od mnogih čije su prostorije ostale prazne nakon iseljenja vojske, mogao bi uskoro da postane veliko gradilište na kom bi trebalo da nikne... »

Na prodaju kompleks fabrike stočne hrane Agroživ silos iz Vladimirovaca - Procenjena vrednost 273,6 miliona dinara

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Nataliia Sydorova/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Nataliia Sydorova/shutterstock.com) Stečajni upravnik preduzeća Agroživ silos iz Vladimirovaca oglasio je prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda. Na prodaju je kompleks Fabrike stočne hrane, čiju najvažniju imovinu... »

Međuopštinske omladinske sportske igre od 4. do 8. jula u Priboju

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Pavel1964/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Pavel1964/shutterstock.com) Najveća amaterska sportska manifestacija na Balkanu, Međuopštinske omladinske sportske igre biće održane ove godine od 4. do 8. jula u Priboju, prenosi PPmedia. Oko tri hiljade sportista iz 30-tak... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Kim za samit sa Trampom i prekid neprijateljstava sa SAD

RTV  pre 6 sati  još 18 povezanih

Đere zaustavljen u prvom kolu Rolan Garosa

Beta  pre 55 minuta  još 14 povezanih

Vučić ne zna datum nastavka dijaloga sa Prištinom

Danas  pre 2 sata  još 13 povezanih

Salah verovatno propušta Svetsko prvenstvo

B92  pre 9 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.