Ekapija

Potpisan ugovor o rekonstrukciji pruge Subotica-Horgoš - Rok za završetak radova 14 meseci

Ekapija pre 2 sata
Ugovor o rekonstrukciji i modernizaciji železničke pruge Subotica - Horgoš (granica sa Mađarskom) potpisan je u vladi Srbije. Ugovor su potpisali, u ime Vlade Srbije, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, v.d… »

Planovi za revitalizaciju Velikog bačkog kanala kod Sombora

Ekapija pre 1 sat
Povodom zajedničkih planova na revitalizaciji deonice Velikog bačkog kanala u ovom gradu su se sastali direktor Javnog vodoprivrednog preduzeća Vode Vojvodine, Srđan Kružević i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković. Tom prilikom dogovoreno je da… »

Remontovan putni prelaz u Supovcu kod Niša

Ekapija pre 3 sata
Stručne službe Infrastrukture železnice Srbije obavile su remont levog koloseka pruge Beograd - Niš, na mestu ukrštanja sa putem Mezgraja - Supovac, na teritoriji Grada Niša. Tokom celodnevnog rada na putnom prelazu u Supovcu, zamenjeni su zastorna… »

Prodaje se imovina Simimpeksa iz Niša

Ekapija pre 4 sati
Oglašena je prodaja dela pokretne i nepokretne imovine privrednog društva za proizvodnju i preradu mesa Simimpeks doo iz Niša. Imovina je podeljena u tri celine, a prodaju se kompleks za tov junadi, poljoprivredno zemljište, kompleks za preradu mesa… »

Ministarstvo privrede pomaže Industriji mesa Topola da se oporavi od krize

Ekapija pre 7 sati
Ministarstvo privrede će uložiti maksimalne kapacitete u okviru svojih mogućnosti kako bi pomoglo da se Industrija mesa Topola u Bačkoj Topoli oporavi od krize nastale zbog pandemije, poručila je ministarka Anđelka Atanasković. Tokom posete ovom… »

Muzički izvođači i muzički autori - Nova grupacija u okviru PKS, na čelu sa Anom Stanić

Ekapija pre 22 sata
Muzički izvođači i muzički autori (MIMA) nova je grupacija u okviru Udruženja za kreativnu industriju Privredne komore Srbije, na čije čelo je izabrana Ana Stanić, muzički umetnik. - Ovo je prelep dan za muzičare, jer prvi put imamo svoje… »

Sve više proizvoda iz Srbije u ruskim trgovinama - H5 planira da uključi vina, slatkiše, zimnicu...

Ekapija pre 22 sata
Ruski trgovinski lanac H5 planira da u svojim maloprodajnim objektima proširi asortiman robe iz Srbije, jer naši potrošači prepoznaju kvalitet srpskih proizvoda, najavila je u Sankt Peterburgu Veronika Jaroslavceva, direktorka otkupa H5 zadužena za… »

Nije svaki lajk dobar lajk - Kako izabrati pravog influensera za promociju vašeg brenda

Ekapija pre 23 sata
Više od milijardu ljudi aktivno je svakog meseca na društvenim mrežama. Ni Srbija ne zaostaje za ovakvim trendom. Sve veći broj osoba svakodnevno je prisutan na nekoj od društvenih mreža gde aktivno učestvuju u javnim raspravama, dele i kreiraju… »

APR: Privreda Srbije u 2020. uspela da zabeleži rast profitabilnosti i zaposlenosti, ali uz povećanje obaveza i kumuliranih…

Ekapija pre 24 sata
U uslovima kada je pandemija koronavirusa značajno pojačala rizike poslovanja, privreda Srbije uspela je da zabeleži rast profitabilnosti i rast zaposlenosti, uz povećanje finansijskih kapaciteta, ali i obaveza i kumuliranih gubitaka, rekla je… »

Srpska fabrika vakcina gradiće se u Zemun polju u okviru privredne zone "Autoput" - Institut za puteve priprema dokumentaciju…

Ekapija pre 23 sata
Fabrika za proizvodnju kineskih vakcina Sinofarm gradiće se u Zemun polju, u okviru privredne zone "Autoput". To je navedeno u odluci Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda o dodeli ugovora za izradu teničke dokumentacije za opremanje… »

Ekapija, najnovije vesti »