Ekapija

Vojvodina modernizuje sisteme protivgradne odbrane - Sledi tender za izradu studije izvodljivosti

Ekapija pre 5 sati
Pokrajinska vlada je odlučila da finansira nabavku Idejnog projekta za izradu studije izvodljivosti projekta automatizacije protivgradnog sistema na teritoriji AP Vojvodine – za radarske centre "Bajša" i "Samoš". Za tu namenu iz tekuće budžetske… »

Nastavlja se sanacija oštećenih staza na Kalemegdanu

Ekapija pre 9 sati
Javno preduzeće Beogradska tvrđava od danas nastavlja radove na sanaciji i rekonstrukciji oštećenih pešačkih staza u parku Kalemegdan, koje će biti završene do kraja novembra, saopšteno je iz ovog preduzeća. Oštećene staze sređivaće se u… »

Srbija se približava broju od 10 miliona turističkih noćenja

Ekapija pre 9 sati
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će Srbija ove godine ispuniti ciljeve iz Strategije razvoja turizma, a to znači više od 3,6 miliona turista i približno 9,6 miliona noćenja. Ljajić je, prilikom otvaranja… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za ponedeljak, 14. oktobar 2019.

Ekapija pre 9 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za ponedeljak, 14. oktobar 2019. kliknite za PDF fajl… »

Američka privredna komora sa partnerima u akciji čišćenja Avale

Ekapija pre 9 sati
Omiljeno izletište Beograđana i jedna od najposećenijih turističkih tačaka prestonice, avalsko izletište, očišćeno je u volonterskoj akciji "Hajde da očistimo Avalu" u organizaciji Američke privredne komore u Beogradu (AmCham). Događaj je deo… »

Aerodrom Nikola Tesla u prvoj fazi građevinskih radova očekuje rekonstrukcija i proširenje

Ekapija pre 9 sati
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević razgovarao je danas sa izvršnim direktorom za tehničke poslove kompanije Vinci Nikolasom Brusom o realizaciji projekta koji je deo plana započete… »

Otvaranje Pozorišta Bora Stanković u Vranju 21. oktobra - Evo kako izgleda najmoderniji teatar u Srbiji (FOTO)

Ekapija pre 10 sati
Otvaranje obnovljenog Pozorišta Bora Stanković u Vranju zakazano je za 21. oktobar i, kako je za eKapiju izjavio direktor Pozorišta Nenad Jović, biće to jedinstven i savremen teatar, jedan od najmodernijih u Srbiji i svakako "najveća fabrika… »

Mašina Dart Vejder, naočare sa lupom, skeneri za digitalno uzimanje otisaka - Koji su noviteti na održanom Sajmu…

Ekapija pre 10 sati
Međunarodni sajam medicine i stomatologije - Medident, ove godine u Beogradu okupio je više od više od 80 velikih i malih izlagača iz petnaestak zemalja. Na sajmu održanom od 10. do 12. oktobra posetioci su imali prilike da vide novine kada su u… »

Preduzetnički vodič - Kako voditi uspešan prodajni razgovor?

Ekapija pre 11 sati
Prodaja je jedan od ključnih segmenata svakog malog biznisa, pošto od nje u velikoj meri zavise prihodi preduzeća. Preduzetnici su često više fokusirani na organizaciju poslovanja i unapređenje kvaliteta proizvoda ili usluga nego na prodaju… »

Preduzeće Balkan union iz Leskovca prodaje opremu za preradu voća i povrća i objekte sa zemljištem

Ekapija pre 12 sati
Stečajni upravnik Balkan union doo iz Leskovca oglasio je prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda. Predmet prodaje su oprema sa preradu voća i povrća i objekti sa zemljištem u mestu Donje Brijanje, čija je procenjena vrednost 22.433.656 dinara. U… »

Ekapija, najnovije vesti »