Ekapija

Posle jela uvek pojedete nešto slatko? - Evo zašto se to dešava i kako da se oslobodite ove loše navike

Ekapija pre 14 sati
Pojedine osobe imaju tu, može se reći ružnu naviku, da nakon obroka ili grickalica pojedu nešto slatko. Naučnici smatraju da je kontrolu nad unosom slatikša najteže uspostaviti, a prevelika konzumacija vodi ka brojnim oboljenjima uključujući… »

33 novih domaćih prehrambenih proizvoda dobilo žig Čuvarkuća

Ekapija pre 14 sati
Pravo na žig Čuvarkuća danas su dobila 33 domaća prehrambena proizvoda u okviru Projekta Privredne komore Srbije (PKS) Stvarano u Srbiji. Prema odluci Saveta za dodelu žiga, mogućnost da budu obeleženi Čuvarkućom dobili su delikatesi, mlinski i… »

Novi izvozni poslovi srpskih prehrambenih kompanija u Rusiju vredni 10 mil EUR

Ekapija pre 14 sati
Kompanije iz Srbije dogovorile su izvozne poslove vredne skoro deset miliona evra na Međunarodnom sajmu prehrane World Food u Moskvi. Na ovoj prestižnoj sajamskoj manifesticiji koja se održava od 21. do 24. septembra izvoznu ponudu, uz podršku… »

Razrađeni biznisi vredni milione pune oglase u Srbiji - Nude se fabrike, hoteli, banje, salaši, čarde...

Ekapija pre 15 sati
Čitavi turistički kompleksi sa razrađenim poslom, hoteli koji rade u punom kapacitetu, potpuno opremljene fabrike... Oglasi su u poslednje vreme puni ovakvih biznisa vrednih i po nekoliko miliona evra. Podsetimo, eKapija je nedavno pisala i o prodaji… »

Uskoro raspisivanje konkursa za dizajn stanica beogradskog metroa - Svaka će pričati svoju priču

Ekapija pre 16 sati
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je predstojeći konkurs za idejno arhitektonsko rešenje i dizajn metro stanica za prvu fazu prve linije Beogradskog metroa. Kako je najavio, Grad Beograd će raspisati konkurs za idejno rešenje prvih 16… »

Da li je moguće utvrditi tačnu kilometražu kod polovnih automobila?

Ekapija pre 15 sati
Kupovina polovnog automobila ponekad može biti "mačka u džaku" jer nikada sa sigurnošću ne znate šta ćete dobiti. Što je automobil stariji i što je promenio više vlasnika, verovatnoća da će baš vama zapasti loš model raste. Ključni faktor… »

Fabrika vakcina u Zemunu "vojni objekat" - Objavljena imena izvođača radova

Ekapija pre 17 sati
Vojnograđevinska ustanova Beograd objavila je obaveštenje o dodeli ugovora za gradnju fabrike vakcina u Zemun polju. Posao gradnje ovog, kako je navedeno u obaveštenju, vojnog objekta, dobile su firme Termomont doo Beograd, Teming Electrotechnology doo… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 20. do 24. septembra 2021.

Ekapija pre 17 sati
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 20. do 24. septembra 2021. kliknite za PDF fajl… »

Beogradske elektrane 1. oktobra počinju sa testiranjem daljinskog grejanja pred predstojeću sezonu

Ekapija pre 16 sati
U okviru završnih priprema pred grejnu sezonu, koja prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom u Gradu Beogradu zvanično počinje 15. oktobra, JKP Beogradske elektrane će obavljati funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja počev od petka, 1… »

U Blacu će se graditi 3 zgrade namenjene socijalnom stanovanju - Traži se firma za izradu tehničke dokumentacije

Ekapija pre 17 sati
Opština Blace raspisala je tender za uslugu izrade tehničke dokumentacije za izgradnju zgrada za stanovanje u zaštićenim uslovima (socijalno stanovanje). Kako je navedeno u projektnom zadatku, gradiće se tri objekta strukture Su+P+2 površine… »

Ekapija, najnovije vesti »