Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Za fiskulturnu opremu osnovnih škola u Inđiji 800.000 dinara

Ekapija pre 16 minuta
Ilustracija (Foto: photobank.ch/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: photobank.ch/shutterstock.com) Osnovne škole iz Novog Slankamena, Krčedina i Novih Karlovaca dobile su od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu gotovo 800.000 dinara za opremanje fiskulturne sale opremom i rekvizitima,... »

Izložba slikarke Milene Pavlović Barili otvorena do 31. marta

Ekapija pre 29 minuta
(Foto: Amy Johansson/shutterstock.com) (Foto: Amy Johansson/shutterstock.com) Svi zainteresovani moći će sve do 31. marta da posete izložbu jedne od najvećih srpskih slikarki, Milene Pavlović Barili, saopštio je Italijanski institut za kulturu u Beogradu. Na izložbi će biti predstavljeno... »

Za izgradnju intermodalnog terminala u Batajnici zainteresovano 12 kompanija

Ekapija pre 1 sat
Planirani izgled Intermodalnog terminala u Batajnici (Foto: Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda) Planirani izgled Intermodalnog terminala u Batajnici (Foto: Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda) Dvanaest firmi iz zemlje i inostranstva zainteresovano je da... »

Telekom Srbija i Sberbank Srbija potpisali memorandum o saradnji - Deo akcije "Milion"

Ekapija pre 2 sata
Povodom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, Sberbank Srbija i Telekom Srbija potpisali su i memorandum o saradnji. Ovaj memorandum iniciran je zaključenim ugovorom koje su ove dve kompanije sklopile tokom decembra 2018. godine. Naime, Sberbank Srbija jedna je od banaka koja je... »

Na prodaju Radio Barajevo - Rok za ponude 15. februar

Ekapija pre 4 sata
Ilustracija (Foto: DmitriMaruta/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: DmitriMaruta/shutterstock.com) Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za privatizaciju preduzeća za informisanje Radio Barajevo d.o.o. Svi zainteresovani investitori pozvani su da dostave pismo o zainteresovanosti za... »

Predstavljanje knjige "London" Vladimira Đurića Đure 22. januara u Beogradu

Ekapija pre 5 sati
(Foto: sheff/shutterstock.com) (Foto: sheff/shutterstock.com) U utorak 22. januara od 13 sati u Delfi Caféu u SKC-u biće predstavljen roman "London" Vladimira Đurića Đure. Osim autora, o knjizi će govoriti Rodoljub Stojanović, vlasnik Multimedia Music-a i producent, Krle Jovanović, muzičar,... »

EBRD tokom 2018. uložila 395 mil EUR u projekte u Srbiji

Ekapija pre 2 sata
(Foto: Maryna Pleshkun/shutterstock.com) (Foto: Maryna Pleshkun/shutterstock.com) Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) odobrila je u 2018. godini 395 mil EUR za 18 novih projekata u Srbiji, čime njene ukupne investicije u Srbiji od 2001. sada premašuju 5 mlrd EUR, saopšteno je iz te banke.... »

Goran Puzić, dekan Fakulteta za poslovne studije u Vršcu Univerziteta Megatrend - Od benzinske pumpe do dekanata

Ekapija pre 23 sata
Upornost, rad, red i disciplina - to je poslovna, ali i životna filozofija Gorana Puzića. To ne iznenađuje ako se uzme u obzir da je Puzić dekan Fakulteta za poslovne studije u Vršcu Megatrend univerziteta i autor brojnih naučnih dela iz oblasti upravljanja. Dok priča o svom putu do dekanata... »

RETROSPEKTIVA 2018 - Investicije u oblasti TRGOVINSKIH CENTARA koje su izazvale najveće interesovanje korisnika eKapije

Ekapija pre 24 sata
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com) Investicioni tim eKapije uradio je analizu i formirao rang listu investicija i investicionih ideja koje su izazvale najveće interesovanje naših korisnika u 2018. godini. Rezultati su veoma... »

Predstavljen sistem za elektronsko angažovanje sezonskih radnika - Prijavljivanje bez papira i samo uz JMBG

Ekapija pre 24 sata
Predstavljanje portala Predstavljanje portala Sezonske radnike u poljoprivredi od ove godine poslodavci će moći da angažuju elektronski, putem portala www.sezonskiradnici.gov.rs. Pojednostavljena procedura podrazumeva da uz upis JMBG-a radnika, označe vrstu posla, bilo da je reč o branju,... »

©2018 Netmark d.o.o.