Ekapija

Bekament novi vlasnik fabrike Šamot iz Aranđelovca

Ekapija pre 9 sati
Kompanija Bekament kupila je za 203,4 miliona dinara fabriku Šamot iz Aranđelovca, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Najznačajnija imovina Šamota u stečaju su objekti fabričkog kompleksa u Aranđelovcu, oprema, postrojenja i… »

U planu izmene zakona o naknadama na porodiljskom odsustvu

Ekapija pre 10 sati
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je sa predstavnicima udruženja Bebac.com, Srbija u pokretu, Roditelj i Centar za mame o izmenama i dopunama Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom, saopšteno je iz vlade. Premijerka je rekla… »

PKS sutra organizuje onlajn Dan otvorenih vrata za preduzetnike

Ekapija pre 12 sati
Sektor preduzetništva Privredne komore Srbije (PKS) organizuje ''Dan otvorenih vrata za preduzetnike'' u cilju informisanja preduzetnika o dostupnim izvorima finansiranja i programima koji su raspisani za ovu godinu. Skup će uvodnim obraćanjima… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za ponedeljak, 19. april 2021.

Ekapija pre 12 sati
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za ponedeljak, 19. april 2021. kliknite za PDF fajl… »

Raspisan konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama za 2021. godinu

Ekapija pre 12 sati
Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava zadrugama za 2021. godinu. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava za novoformirane zemljoradničke i poljoprivredne zadruge iznosi 7.500.000 dinara, dok za stare… »

Nova prodaja hotela Jagodina - Početna cena niža za 76 miliona dinara, domaći investitori se raspituju

Ekapija pre 13 sati
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je u svojstvu stečajnog upravnika novu prodaju imovine jagodinskog preduzeća Palas. Na prodaju je ponuđena imovinska celina u koju je ušao hotel Jagodina, osam zemljišnjih parcela i oprema i… »

Objavljen snimak gradnje novog mosta na Savi u Sremskoj Rači kao dela autoputa Beograd-Sarajevo (VIDEO)

Ekapija pre 13 sati
Prva deonica auto-puta Beograd-Sarajevo od Sremske Rače do Kuzmina trebalo bi da bude završena do kraja 2022. godine. Deonica je duga 18 kilometara, a u okviru nje gradi se i novi most na Savi u Sremskoj Rači, dužine 1.310 metara. Most se sastoji od… »

Srpski dronovi za inostrana tržišta - Kompanija PR-DC razvija nove generacije letelica

Ekapija pre 13 sati
Kompanija PR-DC osnovana je u julu prošle godine kao porodična firma inženjera mašinstva čija je ideja da u Srbiji proizvode bespilotne letelice, ali i opremu za dronove i robote. Iza kompanije stoje dve generacije porodice Petrašinović, a nedavno… »

Nacrt uredbe o zaštiti Specijalnog rezervata prirode Uvac na javnom uvidu

Ekapija pre 16 sati
Ministarstvo zaštite životne sredine oglasiće danas javni uvid u Nacrt Uredbe o zaštiti Specijalnog rezervata prirode Uvac. Nacrt predviđa novi režim zaštite ovog područja, kao i mere kojima će se, između ostalog, definisati prelazni rok za… »

Raspisan tender za sanaciju bloka Specijalne zatvorske bolnice Beograd - Vrednost posla 37,5 miliona dinara

Ekapija pre 17 sati
Specijalna zatvorska bolnica Beograd raspisala je tender za adaptaciju i sanaciju bloka 1.3. Predmet javne nabavke su građevinski radovi, a procenjena vrednost posla bez PDV-a je 37,5 miliona dinara. Rok za podnošenje ponuda je 17. maj, a detalje… »

Ekapija, najnovije vesti »