Ekapija

Prodaje se neizgrađeno građevinsko zemljište u Šimanovcima

Ekapija pre 11 sati
JKP Putevi opštine Pećinci raspisali su oglas za prodaju putem javnog nadmetanja neizgrađeno građevinsko zemljište u Šimanovcima. Prodaje se k.p 77/5, potes Selo, Pašnjak 3. klase, površine 11.503 m2. Početna cena za javno nadmetanje iznosi… »

Kragujevac usvojio odluku o većoj stopi poreza na imovinu - Mere za ubrzani razvoj grada?

Ekapija pre 13 sati
Većinom glasova odbornici Skupštine grada Kragujevca na sednici 27. novembra usvojili su odluku o povećanju poreske stope za fizička lica sa 0,30% na 0,40%. Konkretno, za građane to znači uvećanje poreza na imovinu fizičkih lica za 33%. U… »

Simpo prodaje industrijski objekat u Vranjskoj Banji

Ekapija pre 16 sati
Simpo iz Vranja prodaje industrijski objekat u Vranjskoj Banji u ulici Južnomoravskih brigada bb. Ukupna površina je 2.147 m2. Početna cena nepokretnosti iznosi 72.430.000 dinara, bez PDV-a. Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati… »

Ko čini Radnu grupu za implementaciju projekta Jadar?

Ekapija pre 15 sati
Vlada Srbije donela je 19. novembra odluku o obrazovanju Radne grupe za implementaciju projekta Jadar. Zadatak Radne grupe je razmatranje najsloženijih pitanja u oblasti implementacije projekta i davanje predloga, mišljenja i stručnih obrazloženja u… »

Lorenaprom planira izgradnju zgrade za proizvodnju kartonske ambalaže u Loznici

Ekapija pre 1 dan
Gradska uprava Grada Loznica Odeljenje za planiranje i izgradnju izdala je građevinsku dozvolu investitoru Lorenaprom iz Loznice, kojom se odobrava izgradnja industrijske zgrade za proizvodnju kartonske ambalaže. Gradnja je planirana u Klaničkoj ulici… »

Besplatan trening o implementaciji cirkularne ekonomije - Poziv za inženjere

Ekapija pre 1 dan
Centar za cirkularnu ekonomiju CirEkon pozvao je sve zainteresovane da se priključe timu CE BEACONS (Circular Economy Beacons) projekta, koji organizuje trening za implementaciju cirkularne ekonomije u toku decembra meseca 2020 godine. Tim je podržan od… »

Kako da na osnovu ukusa i arome odredite o kom vinu je reč?

Ekapija pre 1 dan
Da li vino ima voćni, zemljani, drveni ili neki drugi ukus i aromu? Kako da "pogodite" odakle potiče vino, od kojih je vrsta grožđa i koliko je staro? Po ukusu i aromi. Neke najprepoznatljivije predstavio je bistro La Mer na svom sajtu: - badem - jako… »

Dalji razvoj saradnje sa Nemačkom u sektoru energetike

Ekapija pre 2 dana
Povećanje energetske efikasnosti jedna je od prioritetnih oblasti u kojoj očekujemo uspešnu saradnju sa Nemačkom, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović u razgovoru sa ambasadorm SR Nemačke u Srbiji Tomasom Šibom. -… »

Prva faza sportske hale u Barajevu biće završena do kraja 2021. godine - U planu i gradnja otvorenog i zatvorenog bazena

Ekapija pre 2 dana
Prva faza izgradnje sportske hale u Barajevu trebalo bi da bude završena do kraja 2021. godine, a vrednost radova u ovoj fazi iznosi oko 380 miliona dinara, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je najavio i nastavak investicija u… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 23. do 27. novembra 2020.

Ekapija pre 2 dana
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 23. do 27. novembra 2020. kliknite za PDF fajl… »

Ekapija, najnovije vesti »