Ekapija

Država traži izradu studija za potrebe uvrđivanja lučkog područja pristaništa u Sremskoj Mitrovici i Apatinu - Rok za…

Ekapija pre 7 sati
Agencija za upravljanje lukama Beograd raspisala je tendere za uslugu izrade studija za potrebe utvrđivanja lučkog područja međunarodnih putničkih pristaništa u Apatinu i Sremskoj Mitrovici. Procenjena vrednost obe nabavke je 6,6 miliona dinara, tj… »

Kragujevac dobio prvi reciklomat - Pametna mašina prikuplja i sortira ambalažni otpad ali i nagrađuje odgovorne građane

Ekapija pre 8 sati
Radi unapređenja svojih usluga JKP Šumadija Kragujevac nabavilo je reciklomat – pametnu mašinu za prikupljanje i sortiranje ambalažnog otpada. Reciklomat, prvi u Srbiji ovog tipa, osim razvrstavanja i skladištenja različitih vrsta otpada… »

Udruženje osiguravača Srbije pokrenulo novi oblik komunikacije

Ekapija pre 10 sati
Udruženje osiguravača Srbije (UOS) nastavlja da unapređuje onlajn poslovanje i pružanje servisa građanima podižući stepenik u evoluciji digitalnog marketinga na viši nivo i pružajući korisnicima još jedno iskustvo. Naime, u upotrebi je ChatBot… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 29. juna do 3. jula 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 29. juna do 3. jula 2020. kliknite za PDF fajl… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 3. jul 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 3. jul 2020. kliknite za PDF fajl… »

Počinje prijava meda za prodaju preko pogona u Rači

Ekapija pre 1 dan
Pogon za prikupljanje i plasman meda pčelara SPOS-a Naš med svečano je otvoren 17. junan a u toku je probni rad. Sa plasmanom meda na veliko, u buradima, trebalo bi da krene od avgusta ove godine objavio je Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS)… »

Trg Nikole Pašića dobija novo ruho - Raspisan tender za izradu tehničke dokumentacije

Ekapija pre 1 dan
Jedan od centralnih trgova u glavnom gradu trebalo bi da dobije novo ruho. Naime Grad Beograd raspisao je tender za izradu tehničke dokumentacije, radi rekonstrukcije trga. Polazna osnova za izradu dokumentacije za rekonstrukciju Trga je konkursno idejno… »

Međunarodni dan bez plastičnih kesa - Ministarstvo zaštite životne sredine poručuje da su neophodne promene navika

Ekapija pre 1 dan
Povodom 3. jula, Međunarodnog dana bez plastičnih kesa, Ministarstvo zaštite životne sredine je još jednom ukazalo na veliku štetnost plastičnih kesa i plastike za životnu sredinu i prirodu, i neophodnost da promenom navika svi doprinesemo… »

REBEC 2020: Za logističke i industrijske objekte važni su pravo mesto i pravo vreme

Ekapija pre 1 dan
Biti u pravo vreme na pravom mestu, dve su najvažnije stavke za razvoj industrijskih i logističkih objekata, smatra Alexandar Samoing iz Ecovis SEE, koji se obratio na panelu "Logistic & Industrial Panel: CEE/SEE", u okviru virtuelnog samita REBEC 2020… »

Na javnom uvidu prostorni plan Aerodroma Morava - Država ocenila veliki potencijal ove vazdušne luke

Ekapija pre 1 dan
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je rani javni uvid povodom izrade Prostornog plana područja posebne namene mešovito vojno-civilnog Aerodroma Morava. Predmet plana, koji obuhvata oko 61 km2 površine je, kako se… »

Ekapija, najnovije vesti »