Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Uplate po minuti, pripejd kartica, dnevna karta... - Ovo su novine u naplati parkinga u Beogradu

Ekapija pre 2 sata
Ilustracija (Foto: chaoss/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: chaoss/shutterstock.com) Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je na sastanku Udruženja parkirališta Srbije tri novine u radu JKP Parking servis, prenosi Beoinfo. – Prva je aplikacija koja će biti puštena u rad 15.... »

Predstavnici privrednih komora iz Kine sa kragujevačkim privrednicima

Ekapija pre 3 sata
Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: PORTRAIT IMAGES ASIA BY NONWARIT/shutterstock.com) Kragujevac su posetili kineski investitori i predstavnici Privredne komore iz grada Wuxi - provincija Jiangsu i iz grada Guandzou - provincija Guandong. Na... »

Vesić najavio izgradnju još 112 km biciklističkih staza u Beogradu

Ekapija pre 4 sata
Beograd je mnogo uradio poslednjih godina na pošumljavanju i poboljšanju ekološke situacije, a jedan od važnih ciljeva je i da se radi na tome da bude što više električnih vozila i bicikala u gradskom saobraćaju, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić i najavio da će tokom jeseni... »

Grand prix Mira Trailović za predstavu Zaostavština, komadi bez ljudi - Uručene nagrade 52.Bitefa

Ekapija pre 3 sata
Ilustracija (Foto: Roman Rvachov/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Roman Rvachov/shutterstock.com) 52. Bitef u subotu, 22. septembra svečano je zatvoren u prepunom Sava centru muzičkim pozorišnim sprektaklom Rekvijem za L. U produkciji belgijske kompanije le bale c de la b iz Belgije čuveni... »

Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula postupak protiv 172 učesnika na tržištu bebi opreme

Ekapija pre 1 dan
Komisija za zaštitu konkurencije saopštila je da je protiv 172 učesnika na tržištu bebi opreme pokrenula postupak ispitivanja povrede konkurencije po službenoj dužnosti. Ovo je, inače, sedmi postupak protiv učesnika na tržištu bebi opreme u ovoj godini. Kao i prilikom pokretanja... »

Zakon o privremenom uređenju penzija ukida se zaključno sa 30. septembrom

Ekapija pre 1 dan
(Foto: I.Vukša) (Foto: I.Vukša) Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević obrazložio je pred narodnim poslanicima izmene i dopune Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, kojima se ukida Zakon o privremenom uređenju penzija,... »

Počela prerada paprike i ajvara u zadruzi Stara pojata u Dimitrovgradu

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: franz12/shutterstock.com ) Ilustracija (Foto: franz12/shutterstock.com ) Ministar bez porfelja zadužen za ravnomerni regionalni razvoj, Milan Krkobabić i predsednik dimitovgradske opštine dr Vladica Dimitrov, posetili su zadrugu Stara pojata u Željuši, u kojoj je počela... »

Svetska dizajnerska zajednica dobija lokalni ogranak IxDA Belgrade

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: Rawpixel/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Rawpixel/shutterstock.com) Na svetski Dan interakcionog dizajna, 25. septembra, u Beogradu će početi da radi još jedna lokalna zajednica posvećena dizajnerima — IxDA Beograd, prenosi portal Starit. Beogradski ogranak IxDA... »

Uvažene primedbe domaćih firmi u kreiranju Nacrta zakona o biocidnim proizvodima

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: Budimir Jevtic/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Budimir Jevtic/shutterstock.com) U susret javnoj raspravi o Nacrtu zakona o biocidnim proizvodima Udruženje za hemijsku, gumarsku industriju i industriju nemetala PKS u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine i... »

Kragujevčkim poljoprivrednicima uvećane subvencije za osiguranje, smanjene za nove zasade

Ekapija pre 1 dan
(Foto: igorstevanovic/shutterstock.com) (Foto: igorstevanovic/shutterstock.com) Lokalna samouprava u Kragujevcu povećala je subvencije za osiguranje useva, plodova i životinja za 180.000 dinara i sada iznose 880.000, ali je za isti iznos smanjila subvencije za podizanje novih ili obnavlјanje... »

©2018 Netmark d.o.o.