Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Završena kanalizaciona mreža u Budisavi - U planu partnerno uređenje novosadskog naselja

Ekapija pre 13 sati
Ilustracija (Foto: panyajampatong/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: panyajampatong/shutterstock.com) Izgradnja kanalaizacione mreže, dužine 7.800 m (Sliv 1 i Sliv 4) u Budisavi je završena, saopšteno je u necelju (22. jula 2018. godine) iz gradske uprave. Reč je o kanalizaciji otpadnih voda... »

Novi rekord Aerodroma Nikola Tesla

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: saiko3p/shutterstock) Ilustracija (Foto: saiko3p/shutterstock) U petak, 20. jula beogradski aerodrom zabeležio je istorijski rekord u broju putnika po danu – tog dana je 23.335 putnika koristilo sluge Aerodroma, navodi se u saopštenju Aerodroma Nikola Tesla. Prethodni rekord... »

Otvorena obnovljena vojna streljana u kasarni General Jovan Mišković u Beogradu - U toku i adaptiranje virtuelnog dela za pripremu za bojeva gađanja

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: viicha/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: viicha/shutterstock.com) Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvorio je u subotu (21. jula 2018. godine), u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, rekonstruisanu i modernizovanu Pištoljsku streljanu... »

Užice ulaže u novu opremu za kontrolu i bezbednost saobraćaja - Predviđeno i 60 miliona dinara za javnu rasvetu

Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: Longchalerm Rungruang/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Longchalerm Rungruang/shutterstock.com) U cilju unapređenja sistema javne bezbednosti i bezbednosti saobraćaja uz centralizovan video nadzor većnici Užica su doneli odluku o nabavci opreme za kontrolu bezbednosti... »

MATIĆ: Bez nepravičnih penala mobilnih operatera za prevremeni raskid ugovora

Ekapija pre 3 dana
Tatjana Matić Tatjana Matić Državna sekretarka Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da će to ministarstvo dosledno štititi korisnike usluga mobilnih operatora od nepravičnih i protivzakonitih penala za prevremeni raskid ugovora.... »

Grad Beograd subvencioniše 106 voćara i povrtara sa 50 miliona dinara

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: kaband/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: kaband/shutterstock.com) Gradski sekretar za privredu Beograda Milinko Veličković prisustvovao je u petak, 20. jula, potpisivanju ugovora o dodeli finansijskih sredstava za razvoj voćarstva i povrtarstva sa predstavnicima... »

Vlada pozvala preduzetnike da registruju delatnosti u APR-u elektronskim putem

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: chaivit chana/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: chaivit chana/shutterstock.com) Vlada Srbije pozvala je sve buduće preduzetnike da registruju svoju delatnost u Agenciji za privredne registre (APR) elektronskim putem, jer je to najbrža i najjeftinija procedura osnivanja... »

I Užice u Programu energetske efikasnosti - U 2019. planirani radovi na sedam objekata u vrednosti oko 2 mil EUR

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija Ilustracija Užice već duži niz godina ima problem sa aerozagađenjem, naročito u zimskim mesecima pa se u sprovođenju mera za unapređenje energetske efikasnosti i rešavanju ovog problema i Grad aktivnije uključio, i to sa merama u vezi sa unapređenjem kvaliteta vazduha, navodi... »

United Grupa investira 100 mil EUR u lokalni TV sadržaj - Snima se i druga sezona serije Senke nad Balkanom

Ekapija pre 2 dana
United Grupa (SBB, Telemach, United Media), jedna od vodećih telekomunikacionih i medijskih platformi u jugoistočnoj Evropi, najavila je investicije od 100 mil EUR u produkciju lokalnog sadržaja, kao podršku domaćim talentima i profesionalcima. Kako navode u svom saopštenju, 2017. godina bila... »

I industriji papira i celuloze nedostaje školovana radna snaga - Potrebno obrazovati i postojeći kadar u fabrikama

Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com ) Ilustracija (Foto: hxdyl/shutterstock.com ) Na Tehnološko-metalurškom fakultetu (TMF) u Beogradu ove nedelje je održan okrugli sto na temu nedostatka školovanog kadra za potrebe industrije celuloze, papira, ambalaže i grafike sa ciljem da se kroz... »

©2018 Netmark d.o.o.