Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Konkurs za sredstva Fonda za lokal otvoren do 1. aprila - Lokalnim samoupravama blizu 490 miliona dinara

Ekapija pre 1 sat
Ministar državne uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Branko Ružić uputio je poziv gradovima i opštinama da konkurišu za sredstva iz Fonda za lokal, i podsetio na to da rok za prijavu ističe 1. aprila. Ružić je naveo da je ove godine obezbeđeno 50% više sredstava za... »

Prva petoletka-namenska obeležila 70 godina poslovanja - Uspon kompanije od gubitaša do izvoza u devet zemalja sveta

Ekapija pre 10 sati
Prva petoletka-namenska obeležila je u petak (22. marta) 70 godina postojanja, a predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je tom prilikom ukazao na činjenicu da je ta fabrika od gubitaša postala kompanija koja posluje sa dobitkom i izvozi u devet zemalja sveta. - Ovo je značajan... »

Koncesija za Aerodrom Nikola Tesla evropska transakcija godine u kategoriji aerodroma

Ekapija pre 11 sati
Koncesija za beogradski Aerodrom Nikola Tesla proglašena je za evropsku transakciju godine u 2018. u kategoriji aerodroma, u izboru "IJGlobal Awards" koji se odnosi na projekte u oblasti infrastrukturnog finansiranja. - Da bi neka transakcija dobila ovo priznanje, potrebno je da su kompanije koje... »

Kompanija Bosis pokreće akciju "Ozeleni Valjevo - ulepšaj život"

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Bosis iz Valjeva, koja se bavi proizvodnjom štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja i Bosis EKO programa ovog proleća pokreće inicijativu i prvu u nizu ovogodišnjih akcija zaštite i unapređenja životne... »

Emmezeta uskoro i u Novom Sadu - U planu otvaranje prodavnica u još nekoliko gradova Srbije (FOTO)

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Emmezeta uskoro će otvoriti svoj novi objekat u Novom Sadu. Ovo će biti četvrta prodavnica evropskog lanca za opremanje životnog prostora u Srbiji, i to posle centara u Beogradu, Čačku i Nišu. Kako eKapija saznaje, kompanija već traži novi radnike, te je u toku proces... »

Martovski festival od 27. do 31. marta u Domu omladine Beograda

Ekapija pre 1 dan
Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma - Martovski festival, biće održan 66. put, od 27. do 31. marta u Domu omladine Beograda. Bogat filmski program sačinjen od oko 4000 domaćih i inostranih filmova trajaće pet dana. Jedan od najstarijih filmskih festivala u Evropi i svetu... »

Budućnost maloprodaje je u podacima i veštačkoj inteligenciji - U Beogradu održan Microsoft Retail and FMCG Industry Talk

Ekapija pre 1 dan
Kompanije iz sektora maloprodaje širom sveta transformišu svoje poslovanje stapanjem digitalnih i fizičkih aktivnosti u jedinstveno, povezano iskustvo. Aktuelnu renesansu u maloprodaji sada suštinski pokreću podaci i rešenja za veštačku inteligenciju (AI), uz čiju pomoć zaposleni mogu da... »

Objavljene nove izmene Pravilnika o davanju u zakup državne zemlje

Ekapija pre 1 dan
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donelo je Pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o uslovima i postupku davanja u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Pravilnik donosi izmenu koja se odnosi na proveru podataka da li je fizičko ili pravno... »

Na prodaju Vulin-Comerc iz Rume - Početna cena 858.000 dinara

Ekapija pre 1 dan
Na osnovu rešenja o bankrotstvu Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, Stečajni upravnik oglasio je prodaju firme DOO Vulin-Comerc iz Rume. Firma se prodaje kao pravno lice, putem javnog nadmetanja. Vulin-Comerc nema u svom vlasništvu nikakvu, ni pokretnu ni nepokretnu imovinu. Stečajna masa se... »

Uskoro i obnova Sremske ulice u Beogradu - Raspisan tender za izvođača radova

Ekapija pre 1 dan
U cilju proširenja pešačke zone u najužem centru Beograda, Direkcija zagrađevinsko zemljište raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije i izvođenje radova u Sremskoj ulici. U planu je obnova, od granice završetka uređenja Birjuzove ulici do uklapanja u postojeće stanje ulica... »

©2019 Netmark d.o.o.