Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Dogovoreno usaglašavanje sertifikata za bolju poljoprivrednu trgovinu Srbije i UAE

Ekapija pre 6 sati
(Foto: racorn/shutterstock.com ) (Foto: racorn/shutterstock.com ) Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i državna ministarka Ujedinjenih Arapskih Emirata (UEA) za prehrambenu sigurnost Mariam Al Maheri dogovorili su, u ponedeljak 19.novembra, u Beogradu da se u... »

Sajam etno hrane i pića od 21. do 24. novembra u Beogradu

Ekapija pre 6 sati
Ilustracija (Foto: yamix/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: yamix/shutterstock.com) Predstojeći, 13. za redom Sajam etno hrane i pića na Beogradskom sajmu, koji se održava od 21. do 24. novembra, potvrdiće renome najveće smotre proizvođača tradicionalnih, rukom rađenih prehrambenih... »

Kulturno-istorijsko nasleđe i prirodne lepote glavni aduti Fruške gore - Razvoj saobraćajne mreže dovodi nove turiste i investitore

Ekapija pre 9 sati
Fruška gora je poznata kao jedan od dragulja srpskog turizma. Nacionalni park na ovoj vojvođanskoj planini bogat je istorijskim nasleđem, zaštićenim kulturnim dobrima i prirodnim lepotama, a na ovom području sve su brojniji i turistički kompleksi, hoteli i odmarališta. Pokrajinska vlada je u... »

Pančevci ponosni na katamaran Panuka - U plovidbi Tamišom uživali turisti iz celog sveta

Ekapija pre 9 sati
Katamaran Panuka, kojim upravlja Turistička organizacija grada Pančeva, trenutno miruje u iščekivanju nove turističke sezone. Odluku o izradi i kupovini ovog plovila doneli su građani Pančeva u novembru 2015. godine glasanjem u okviru projekta participativnog budžetiranja. Posle godinu i po... »

Ujedinjeni arapski Emirati zainteresovani za srpsku govedinu i ovčetinu, banje i zdravstveni turizam

Ekapija pre 10 sati
(Foto: Alaettin YILDIRIM/shutterstock.com) (Foto: Alaettin YILDIRIM/shutterstock.com) Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić sastao se danas sa državnom ministarkom za bezbednost hrane Ujedinjenih Arapskih Emirata Mariam Bint Mohamed Almheiri, sa kojom je... »

Održana tribina o budućnosti privatnog zdravstva u Srbiji - Dopunski rad medicinara među pitanjima koja treba rešiti

Ekapija pre 10 sati
Ministarstvo zdravlja je otvoreno da čuje zahteve privatnika, glavna je poruka predstavnika Ministarstva zdravlja upućena vlasnicima privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi tokom tribine Budućnost privatnog zdravstva u Srbiji. Tribina je održana u okviru pete redovne skupštine... »

Pametni domovi su budućnost - Čarli Kindl predstavio srpskim IT stručnjacima inovacije u IoT uređajima

Ekapija pre 13 sati
Čarli Kindl Čarli Kindl Čarli Kindl, jedan od lidera u oblasti razvoja Smart Home tehnologije, održao je predavanje o budućnosti IoT uređaja u Beogradu. Tvorac Amazon Echo i Alexa virtuelnog asistenta, razgovarao je sa domaćim IT stručnjacima o mogućnostima i trendovima u ovoj oblasti.... »

XI Državni pčelarski sajam 9. i 10. februara 2019. u Beogradu

Ekapija pre 14 sati
(Foto: Nitr/shutterstock.com) (Foto: Nitr/shutterstock.com) U organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) u hali 2 Beogradskog sajma 9. i 10. februara 2019. godine održaće se XI Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim,... »

Stručnjaci za međunarodnu trgovinu svežeg voća i povrća na Fruitnet forumu u Beogradu 21. i 22. novembra

Ekapija pre 6 sati
Fruitnet 2017. godine Fruitnet 2017. godine Stručnjaci za međunarodnu trgovinu svežeg voća i povrća biće u Beogradu krajem ovog meseca da podele svoje izuzetno znanje o toj grani industrije sa delegatima Fruitnet foruma za Jugoistočnu Evropu. Događaj koji se održava u hotelu Hyatt Regency... »

CGA Belgrade konferencija "probudila" više od 1.000 posetilaca - Veza sa svetskom industrijom kompjuterske grafike

Ekapija pre 8 sati
(Foto: Tamara Zidar) (Foto: Tamara Zidar) CGA Belgrade konferencija održana proteklog petka i subote u organizaciji Srpske filmske asocijacije, Crater VFX Training Centra i portala VFXSerbia.com okupila je više od 1.000 posetilaca i više od 40 govornika iz celog sveta koji su govorili o svojim... »

©2018 Netmark d.o.o.