Ekapija » Vesti dana

http://www.ekapija.com

Ekapija

Microsoft pokreće novi program za podršku startapima širom sveta

Ekapija pre 15 sati
Ilustracija (Foto: Ditty_about_summer/shutterstock.com) Ilustracija (Foto: Ditty_about_summer/shutterstock.com) Kompanija Microsoft objavila je dostupnost programa Microsoft for Startups, inicijative koja će startapima pomoći u razvijanju njihovog poslovanja. Kako je saopšteno, kompanija će u... »

Naučite kako da zadobijete poštovanje kolega na poslu

Ekapija pre 3 dana
Zauzimanje za sebe ključno je za vaš uspeh na poslu i vaše samopouzdanje kao pojedinca. Tračevi, bullying, pasivno-agresivno ponašanje i ljutnja nisu ništa neobično na mnogim radnim mestima. No neuobičajenije je znati kako se postaviti prema svemu tome i to nije lako. Zašto? Zato jer, ne... »

Sojaprotein među najznačajnijim svetskim proizvođačima teksturata soje

Ekapija pre 3 dana
Ilustracija (Foto: Eaks 1979/shutterstock.com ) Ilustracija (Foto: Eaks 1979/shutterstock.com ) Globalna istraživačka kompanija MarketsandMarkets objavila je izveštaj o tržištu teksturiranih sojinih proteina, u kome se Victoria Group sa svojom kompanijom Sojaprotein ubraja u 11 najznačajnijih... »

Promet Državne lutrije Srbije u 2017. povećan na 6,15 milijardi dinara

Ekapija pre 3 dana
Državna lutrija Srbije danas je saopštila da je u 2017. imala promet od oko 6,15 milijardi dinara, što je 23% više nego prethodne godine, i da je u budžet Srbije uplatila gotovo dve milijarde dinara. Na osnovu naknada za priređivanje igara na sreću i poreza na dobitke u budžet je uplaćeno... »

Počela izgradnja kanalizacije u Petrovdanskom naselju u Kaću

Ekapija pre 3 dana
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u obilasku radova u Kaću Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u obilasku radova u Kaću Rešavanjem problema atmosferske i fekalne kanalizacije u Kaću, kompletno naselje će biti komunalno opremljeno i tako postati jedno od najuređenijih... »

Beograd na meti pantomimičara

Ekapija pre 3 dana
(Foto: Roman Rvachov/shutterstock.com) (Foto: Roman Rvachov/shutterstock.com) Povodom obeležavanja Svetskog dana pantomime (22.mart), Beograd će biti domaćin Prve svetske konferencije o pantomimi od 21. do 23. marta 2018. godine u organizaciji Svetske oprganizacije pantomimičara u saradnji sa... »

Grad Beograd pomaže poljoprivrednike - Objavljena 4 konkursa za dodelu subvencija

Ekapija pre 3 dana
(Foto: igorstevanovic/shutterstock.com) (Foto: igorstevanovic/shutterstock.com) Na osnovu Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Beograda za 2018. godinu, Sekretarijat za privredu objavio je četiri javna poziva za dodelu podsticajnih... »

Vlada Srbije definisala prioritete razvoja informacionog društva u državnoj upravi

Ekapija pre 3 dana
(Foto: ColorMaker/shutterstock.com) (Foto: ColorMaker/shutterstock.com) Vlada Republike Srbije donela je Zaključak o usvajanju Akcionog plana za period od 2018. do 2019. godine za sprovođenje Strategije razvoja informacionog društva u Republici Srbiji do 2020. Kako se navodi na sajtu Vlade... »

Izabrano novo rukovodstvo IAB Serbia

Ekapija pre 3 dana
Danka Trbojević Danka Trbojević Članovi UO IAB Serbia izabrali su novo rukovodstvo ove organizacije i pozicija predsednika UO poverena je Igoru Žeželju, CEO Wireless media, dok je na mesto izvršne direktorke izabrana Danka Trbojević. Novoizabrani predsednik UO IAB Serbia je tom prilikom... »

Kragujevac dobija novu deponiju - Na lokaciji Vitlište 110 ha za odlaganje otpada

Ekapija pre 3 dana
(Foto: Evan Lorne/shutterstock.com) (Foto: Evan Lorne/shutterstock.com) Kragujevac će u narednom periodu dobiti Regionalnu deponiju komunalnog otpada Vitlište, površine oko 110 hektara i to na tromeđi Kormana, Maršića i Gornjih Komarica, prenosi zvanični sajt Grada. Iz lokalne samouprave... »

©2018 Netmark d.o.o.