Ekapija

U Partizanskoj ulici u Loznici u planu dvospratnica

Ekapija pre 6 sati
Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave grada Loznice izdalo je građevinsku dozvolu Milošu Vitoroviću za izgradnju stambeno-poslovnog objekta. Objekat će imati prizemlje i dva sprata, a nalaziće se u ulici Partizanska 17. U prizemlju je u… »

Naša veza sa svetom - Novo izdanje tematskog biltena Transport i logistika 26. novembra na eKapiji

Ekapija pre 8 sati
Posle naglog pada u poslovanju kompanija iz sektora transporta i logistike u drugom kvartalu ove godine, početkom letnjeg perioda ponovno se povećao obim posla. I dok se situacija polako normalizuje, sa radošću je dočekana i vest da su ministri… »

Počinje opremanje deponije Vinča - Grad raspisao tender za gradnju cevovoda

Ekapija pre 9 sati
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izgradnju distributivnog cevovoda za vodu i kanalizaciju sa crpnom stanicom za potrebe opremanja deponije Vinča. Procenjena vrednost nabavke bez PDV-a je 83,3 miliona… »

Preminuo glumac Mustafa Nadarević

Ekapija pre 21 sat
Mustafa Nadarević, poznati bosanskohercegovački glumac, preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. godini. Vest o njegovoj smrti potvrdio je glumac Moamer Kasumović. Nadareviću je dijagnostifikovan karcinom pluća, nedavno je otpušten iz… »

Počinju radovi na čišćenju Čukaričkog rukavca

Ekapija pre 22 sata
Predviđeni radovi na čišćenju korita Čukaričkog rukavca od nataloženog mulja biće započeti u ponedeljak, 23. novembra, sa rokom od 60 radnih dana. Radovi se sprovode u cilju rešavanja problema u Čukaričkom rukavcu, a na osnovu utvrđenog… »

Galenika donirala sredstva Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Galenika donirala je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) sredstva u iznosu od 10.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti. Cilj donacije je podrška radu ove važne, nacionalne ustanove i dodatnom unapređenju uslova lečenja… »

Nova prodaja imovine Agroživa - Javno nadmetanje 23. decembra

Ekapija pre 1 dan
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je novu, četvrtu po redu, prodaju imovine preduzeća Agroživ Žitište, metodom javnog nadmetanja. Na prodaju je pokretna i nepokretna imovina podeljena u dve celine, i to žigovi, registrovani kod… »

Parcela u novobeogradskom Bloku 41a spremna za investitore - Lokacija predviđena za komercijalne sadržaje

Ekapija pre 1 dan
Parcela u novobeogradskom Bloku 41a spremna je za dodelu zainteresovanim investitorima. Parcela se nalazi između UMP-a i železničke pruge, u južnom delu bloka 41a. Lokacija je, kako se navodi na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju… »

Kompanija dm drogerie markt donirala Institutu Batut respiratore u vrednosti od 36.000 EUR

Ekapija pre 1 dan
Kompanija dm drogerie markt donirala je dva medicinska respiratora ukupne vrednosti od 36.000 EUR Institutu za javno zdravlje Milan Jovanović Batut s ciljem da doprinese borbi protiv virusa korona, ali i da olakša oporavak hroničnim bolesnicima koji se… »

Infrastruktura železnice Srbije ponovo nudi u zakup odmaralište Zlatibor

Ekapija pre 3 dana
Infrastruktura železnice Srbije oglasila je zakup odmarališta Zlatibor za ugostiteljsko–turističku namenu. Odmaralište Zlatibor nalazi se u ulici Jovanke Jevtanović broj 9, na oko 200 metara od centra Zlatibora. Ukupna neto površina objekta je… »

Ekapija, najnovije vesti »