Ekapija

Pokrajinska vlada prodaje poslovni prostor u Irigu

Ekapija pre 19 sati
Pokrajinska vlada raspisala je oglas za prodaju poslovnog prostora u Irigu. Prikupljaju se pisane ponude, a cena je 187.239,79 EUR. Poslovnom prostoru nije utvrđena delatnost. Površina u prizemlju je 455,87 m2 i u suterenu 173,13 m2. Osnovni kriterijum… »

U naselju Cerak Vinogradi planirane nove ulice, stanovi, park, multifunkcionalni kulturni centar i sportski kompleks sa…

Ekapija pre 19 sati
Prema nacrtu plana detaljne regulacije zone između ulica Jablaničke, Vinogradskog venca i kompleksa Dečje ustanove u beogradskoj Opštini Čukarica, u naselju Cerak Vinogradi u planu je gradnja stanova, kulturnog centra, sportskog kompleksa sa bazenima… »

EPS se ozbiljno sprema za proizvodnju struje iz sunca - Planirane još dve solarne elektrane na lokacijama termoelektrana

Ekapija pre 19 sati
Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu analize uslova za gradnju solarnih elektrana na pepelištima TE Morava (TENT) i TE Kolubara A. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji, u prvoj fazi potrebno je dati pregled stručne literature i… »

Najavljena izrada projektne dokumentacije za gradnju biciklističkih staza u okviru projekta EcoBikeNet

Ekapija pre 20 sati
Srbija i Mađarska u okviru trećeg poziva Interreg IPA programa prekogranične saradnje realizuju projekat razvoja prekogranične mreže biciklističkih staza koja ima pristup prirodi – Ecobikenet. Projekat je započet 1. decembra 2020. godine i… »

Do kraja godine idejno rešenje za zgradu Beogradske filharmonije

Ekapija pre 20 sati
Do kraja ove godine dobićemo idejno rešenje zgrade Beogradske filharmonije i to će biti konačno rešenje koje će pobediti na međunarodnom konkursu, izjavio je za TV K1 gradski urbanista Marko Stojčić. Na konkursu za idejno rešenje koncertne… »

PKS sutra organizuje info dan o Akcionom planu za zajedničko tržište Zapadnog Balkana

Ekapija pre 22 sata
Privredna komora Srbije kao jedna od šest privrednih komora u okviru Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (KIF ZB6), 12. maja u 10 sati organizuje onlajn info dan "Zapadni Balkan i Srbija: implementacija Akcionog plana za Zajedničko… »

Okrugli sto "Klimatske promene i energetika" - Borba protiv posledica klimatskih promena dotiče sve segmente društva, kao i…

Ekapija pre 22 sata
Tema borbe protiv posledica klimatskih promena je višedimenzionalna i dotiče sve segmente društva, države, privrede i svakog pojedinca - saglasili su se panelisti na prvom okruliglom stolu "Klimatske promene i energetika", u organizaciji Udruženja za… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za utorak, 11. maj 2021.

Ekapija pre 23 sata
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za utorak, 11. maj 2021. kliknite za PDF fajl… »

Stanovi za bezbednjake gradiće se i u novobeogradskim blokovima 71 i 72 na površini od 10 hektara

Ekapija pre 23 sata
Nakon Zemuna, u kojem traje gradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti koja bi trebalo da bude gotova do kraja godine, država planira gradnju ovakvih stanova i na Novom Beogradu. Nacrtom izmena i dopuna Plana generalne regulacije građevinskog… »

Suzana Vujović, Ples i grad - Neka igra postane i vaš stil života kroz očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja

Ekapija pre 24 sata
U želji da sve zainteresovane nauči da plešu i da kroz pokret ispričaju svoju priču, Suzana Vujović pokrenula je urbanu gradsku priču - projekat Ples i grad. Reč je o radionici igre, sa posebnim akcientom na telesnoj terapiji i plesu, koja, kako… »

Ekapija, najnovije vesti »