Ekapija

Treća linija BG metroa od Novog Beograda do Banjice imaće 21 stanicu - Predstavljena detaljna trasa (MAPA)

Ekapija pre 20 sati
Na sednici radne grupe za izgradnju beogradskog metroa razmatrana su rešenja i konceptualni dizajn treće linije metroa, koja bi trebalo da poveže Novi Beograd i Banjicu. Linija će, prema najavama zamenika gradonačelnika Gorana Vesića imati 21… »

Udruženje poslovnih žena Srbije organizuje besplatne obuke za žene iz ranjivih grupa

Ekapija pre 20 sati
Udruženje poslovnih žena Srbije je realizovalo onlajn projekat "Ekonomsko osnaživanje ranjivih grupa žena kroz obuke za zanate", koji je nastavak izuzetno uspešnog i korisnog projekta realizovanog pre dve godine za istu ciljnu grupu. Kako navode iz… »

Simpo prodaje robnu kuću u Pančevu za 296 miliona dinara

Ekapija pre 20 sati
Simpo ad Vranje prodaje nepokretnosti u Pančevu - robnu kuću i samouslugu. Za 296 miliona dianra ponuđena je robna kuća u Kikindskoj ulici površine 2.383 m2, dok se samousluga u naselju Sodara površine 813 m2 prodaje po početnoj ceni od 103 miliona… »

Hido Muratović iz Novog Pazara primer dobročiniteljske prakse

Ekapija pre 20 sati
Dobri ljudi su svuda oko nas i veoma je važno da ih prepoznamo i istaknemo, jer se na taj način pruža najbolja podrška njihovim humanim delima. Upravo iz tih razloga Trag fondacija 14. put zaredom dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju. VIRTUS… »

Festival BELEF-Beogradska letnja scena od 27. juna do 17. jula na više lokacija u gradu

Ekapija pre 20 sati
Pod sloganom "Novi početak" festival BELEF 2021 će se održati od 27. juna do 17. jula na više lokacija u gradu. Usvojena je i odluka da se ubuduće festival zove BELEF - Beogradska letnja scena. Ovogodišnje izdanje festivala se naslanja na iskustvo… »

Vučić najavio dolazak neimenovanog nemačkog investitora u Valjevo i posao za 500 ljudi

Ekapija pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas dolazak jednog nemačkog investitora u Valjevo. - Danas sam posebno srećan jer smo se godina borili da dovedemo investitora u Valjevo. Tokom leta, položićemo kamen temeljac za izgradnju fantastične… »

Udruženje finansijskih direktora Srbije postalo regionalni partner svetski poznate organizacije FP&A Board

Ekapija pre 22 sata
Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) potpisalo je Memorandum o saradnji sa najvećom svetskom organizacijom profesionalaca iz oblasti finansija, FP&A Board, saopšteno je iz UFDS-a. - Kada se na jednom mestu nađu svi finansijski profesionalci… »

Šarengrad se sprema za otvaranje - Raspisana nabavka inovativnih rekvizita za dečja igrališta u znaku dinosaurusa

Ekapija pre 22 sata
Zabavni park Šarengrad u Kruševcu bi prema najavama vrata za posetioce trebalo da otvori ovog proleća, a u prilog tome govori i tender za nabavku rekvizita za dečja igrališta koji je pre dva dana raspisao JKP Kruševac. Prema tenderskoj… »

Tenge: Najam platformi za rad na visini sve atraktivniji zbog sve kraćih rokova izgradnje

Ekapija pre 23 sata
Kompanija Tenge iz Ugrinovaca adresa je za sve kojima je potrebna pristupna oprema i oprema za gradilišta. Kako kažu za eKapiju, brzorastuća su kompanija po svim parametrima, a beleže preko 50% godišnji rast nekoliko godina unazad. Osim prodaje i… »

IVA se pridružila timu inspekcija - Prijavljivanje sive ekonomije uz pomoć ChatBot aplikacije

Ekapija pre 23 sata
Prijavljivanje sive ekonomije i kršenja epidemioloških mera od danas je dodatno olakšano jer je građanima i privrednicima na raspolaganju IVA, ChatBot aplikacija republičkih inspekcija. Nova usluga dostupna je na web portalu Koordinacione komisija za… »

Ekapija, najnovije vesti »