Ekapija

Međunarodni festival White Square od 24. do 26. juna u Minsku

Ekapija pre 16 sati
U periodu od 24. do 26. juna 2020. Minsk će biti domaćin Međunarodnog festivala White Square. Do sada je prijavljeno 511 radova iz 20 zemalja. Rok za slanje prijava traje do 31. maja, a obrazac za prijavu nalazi se na zvaničnom sajtu Festivala… »

Sportifico - LinkedIn za fudbalerke, fudbalere i trenere, koji koristi i Dejan Stanković (VIDEO)

Ekapija pre 17 sati
Ideja o Sportifico mreži, koju mnogi nazivaju Facebook-om za sportiste, a ipak je bliža fudbalskom LinkedIn-u, realizovana je 2016. godine. Rodila se u glavi jednog golmana mnogo ranije. Miloš Erić bio je čuvar mreže nekoliko beogradskih klubova i… »

Šta kažu kompanije - Kakve posledice će ostaviti pandemija koronavirusa

Ekapija pre 18 sati
Oko 85% mikro i malih preduzeća procenjuje da će pandemija imati negativan uticaj na njihovo poslovanje, 80% očekuje smanjenje potražnje za njihovim proizvodima i uslugama tokom i nakon trajanja pandemije, dok oko 30% smatra da će se to odraziti na… »

Banke nisu izuzete iz mera pomoći privredi i vode se kao velika preduzeća

Ekapija pre 21 sat
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež objavio je nekoliko pojašnjenja u vezi sa merama pomoći privredi koje je predstavila država. Kako navodi, banke nisu izuzete iz ovih mera i vode se kao velika preduzeća, kada je u pitanju… »

Ponovo raspisan tender za uređivanje Kineske četvrti u Novom Sadu

Ekapija pre 21 sat
Nakon što je u februaru obustavljen tender za uređenje javnih površina s pratećom infrastrukturom i javnim osvetljenjem u Kineskoj četvrti u Novom Sadu, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije nedavno je za taj posao raspisala novu… »

Oglašen poziv za projektanske usluge na izgradnji brane i akumulacije Svračkovo

Ekapija pre 21 sat
Javno preduzeće za vodosnabdevanje Rzav rapisalo je poziv za vršenje projektanskih usluga na izgradnji brane i akumulacije Arilje-profil Svračkovo u 2020. Kako se navodi u objavljenoj dokumentaciji, u ovoj godini planirani radovi obuhvataju: pripremne… »

Stočari i pčelari moraju da imaju dozvolu za kretanje za predstojeći vikend

Ekapija pre 21 sat
U slučaju obavljanja neophodnih poslova iz oblasti stočarstva tokom perioda zabrane kretanja (radnim danima od 17 do 5 sati, vikendom - od subote u 13 sati do ponedeljka u 5 sati), svaki poljoprivredni proizvođač dužan je da podnese zahtev za… »

Kompanija Delhaize Serbia donirala proizvode i šest miliona dinara za nabavku medicinske opreme

Ekapija pre 21 sat
Kompanija Delhaize Serbia donirala je Vladi Republike Srbije šest miliona dinara. Od novčanih sredstava namenjenih Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje biće nabavljena neophodna medicinska oprema u borbi protiv virusa COVID-19. Donacije ovog… »

Kompanija Lidl Srbija podržala inicijativu UNICEF-a i donirala milion i po dinara za kupovinu zaštitnih vizira za 5.200…

Ekapija pre 21 sat
Kompanija Lidl Srbija je podržala inicijativu UNICEF-a za obezbeđivanje zdravstvene opreme i donirala milion i po dinara za kupovinu zaštitnih vizira za 5.200 zdravstvenih radnika širom Srbije, a u cilju podrške zajednici i zdravstvenom sistemu… »

Kompanija EKO Serbia donirala 5 miliona dinara za borbu protiv koronavirusa

Ekapija pre 23 sata
EKO Serbia, mreža benzinskih stanica, donirala je 5 miliona dinara za nabavku medicinske opreme u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja bolesti Covid-19. Kao vitalna pomoć, 2 miliona dinara donirano je Institutu za virusologiju, vakcine i… »

Ekapija, najnovije vesti »