Ekapija

Razmatra se prodaja, servisiranje i proizvodnja tehnike beloruskih bicikala AIST u Subotici

Ekapija pre 3 dana
Ambasador Belorusije u Srbiji Valerij Briljov održao je savetovanje po pitanju izvoza beloruske biciklističke tehnike u Srbiju. Tokom sastanka u Ambasadi, uz učešće potencijalnih partnera, razmotrene su mogućnosti stvaranja trgovinske platforme za… »

Na prodaju rudnik Korlaće kod Raške

Ekapija pre 3 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponudila je na prodaju Privredno društvo Rudnik Korlaće a.d. iz Brvenika, kod Raške, čija je procenjena vrednost 69,3 miliona dinara. Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čine zemljište i objekti u… »

Na prodaju proizvodne hale, objekti i mašine Industrije tekstila i sintetike iz Odžaka

Ekapija pre 3 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponudila je na prodaju paket pokretne i nepokretne imovine stečajnih dužnika ITES Lola Ribar i ITES Rilon Lorison iz Odžaka po počenoj ceni od 89,7 miliona dinara. Na prodaju su ponuđene proizvodne hale… »

Odmaralište na Tisi i firma Sloga ponuđeni na prodaju za 89,9 miliona dinara

Ekapija pre 3 dana
Preduzeće Sloga iz Kanjiže prodaje se kao pravno lice po početnoj ceni od 89,9 miliona dianara. Najznačajniju imovinu ovog preduzeća u stečaju čine odmaralište na Tisi, površine 186 m2, izgrađeno na zemljištu uz reku Tisu sa pripadajućom… »

Srpski proizvođači hrane dogovorili izvoz u Rusiju vredan 8 mil EUR

Ekapija pre 3 dana
Firme iz Srbije, njih 11 tokom sajma prehrambene industrije Prodekspo u Moskvi skopile su nove poslove u vrednosti od 8 mil EUR, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS). - Jedanaest firmi, 12 novih ugovora, i 8 mil EUR izvoza novih proizvoda je… »

Festival "Naši dani" od 7. do 11. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu

Ekapija pre 3 dana
Festival "Naši dani" trajaće od 7. do 12. maja, saopšteno je iz ove ustanove kulture. U okviru festivala svakog dana biće prikazana po jedna predstava na sceni "Pera Dobrinović". Predstave koje će publika imati prilike da vidi prva tri festivalska… »

Kompanija Mladost ulaže 30 mil EUR u novi pogon za proizvodnju crepa u Leskovcu - Posao za 50 radnika

Ekapija pre 3 dana
Kompanija Mladost uložiće u izgradnju novog pogona za proizvodnju crepa u Leskovcu 30 mil EUR, rečeno je na sastanku prestavnika pove kompanije i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića. Prema rečima investitora, završetak radova se očekuje… »

U julu i avgustu državni minimalci za turističke vodiče, ugostitelje i umetnike - Nezaposlenima po 60 EUR pomoći

Ekapija pre 3 dana
Vlada Srbije usvojila je izmenu uredbe kojom se turističkim vodičima i turističkim pratiocima dodeljuje pomoć u iznosu od dve minimalne zarade (za svaki mesec u visini od 30.900 dinara po svakom turističkom vodiču i turističkom pratiocu) uplatom na… »

Odabrana lokacija za gradnju nove toplane u Boru - U toku izrada projekta

Ekapija pre 3 dana
Projekat za izgradnju nove toplane u Boru je u izradi, a ona će biti sagrađena na lokaciji Centroistokovog magacina, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić. - Dogovor je da to bude lokacija Centroistokovog magacina, koji je u vlasništvu… »

Počelo podnošenje zahteva za subvencije po košnici pčela

Ekapija pre 3 dana
Podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela počelo je danas, 15. aprila 2021. godine. Pravno lice, preduzetnik i fizičko lice - nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koje ispunjava uslove propisane… »

Ekapija, najnovije vesti »