Ekapija

Infrastruktura železnice Srbije ponovo nudi u zakup odmaralište Zlatibor

Ekapija pre 3 dana
Infrastruktura železnice Srbije oglasila je zakup odmarališta Zlatibor za ugostiteljsko–turističku namenu. Odmaralište Zlatibor nalazi se u ulici Jovanke Jevtanović broj 9, na oko 200 metara od centra Zlatibora. Ukupna neto površina objekta je… »

Beogradska berza - Nedeljni izveštaj za period od 16. do 20. novembra 2020.

Ekapija pre 3 dana
U PDF fajlu pogledajte nedeljni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za period od 16. do 20. novembra 2020. kliknite za PDF fajl… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 20. novembar 2020.

Ekapija pre 3 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 20. novembar 2020. kliknite za PDF fajl… »

Izvlačenje nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi" odloženo zbog dana žalosti

Ekapija pre 3 dana
Izvlačanje dobitnika nagrada u igri "Uzmi račun i pobedi", koje trebalo da bude sutra, odloženo je zbog trodnevne žalosti koja je proglašena povodom smrti partijarha Irineja, saopštila je danas Vlada Srbije. Vlada će naknadno obavestiti kada će… »

Unija poslodavaca Srbije i PKS predlažu Vladi mere za pomoć malim i srednjim preduzećima

Ekapija pre 3 dana
Unija poslodavaca Srbije (UPS), zajedno sa Privrednom komorom Srbije (PKS) saopštila je danas da je uputila Vladi Srbije predlog pet mera za pomoć privredi u uslovima krize zbog pandemije Covid-19. Među predloženim merama su smanjenje poreza na dodatu… »

QUNDIS GmbH traži saradnike u Srbiji i Crnoj Gori - Energetska efikasnost evidentiranjem potrošnje toplote i vode

Ekapija pre 3 dana
Najviše energije, čak 85% odlazi na grejanje. Upravo se u ovom segmentu veoma može smanjiti potrošnja, poručio je Benjamin Babič, zadužen za prodaju za Istočnu Evropu nemačke kompanije QUNDIS GmbH. U okviru virtuelnog studijskog putovanja na temu… »

TABAKOVIĆ: Pun opravak Srbije već sledeće godine

Ekapija pre 3 dana
Srbija je izdašnim i brzo donetim paketom mera uspela da ograniči negativne efekte korona krize i da omogući pun ekonomski oporavak već sledeće godine, izjavila je danas guverner Narodne banke Srbije, Jorgovanka Tabaković, na 30. Evropskom… »

Ramski rit iz Velikog Gradišta prodaje kompleks za proizvodnju pečuraka i građevinsko zemljište

Ekapija pre 3 dana
Akcionarsko društvo Ramski rit u stečaju iz Velikog Gradišta oglasio je prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda, a procenjena vrednost je 170,2 miliona dinara. Predmet prodaje je zemljište u građevinskom području, površine 49.945 m2, kao i… »

Ruma daje u zakup zemljište za postavljanje garaža

Ekapija pre 3 dana
Opština Ruma raspisala je oglas za davanje u zakup građevinskog zemljišta javne namene na određeno vreme za postavljanje privremenih montažnih objekata (garaža). Ponuđene su četiri lokacije, u naselju igralište kod Doma zdravlja i u Glavnoj… »

Rusi biraju lokaciju za novu investiciju u Srbiji - Predstavnici firme Toreks obišli industrijske zone u Šapcu i Vladimircima

Ekapija pre 3 dana
Predstavnici ruske firme Toreks koja se bavi proizvodnjom sigurnosnih, sobnih, protivpožarnih vrata obišli su juče dve potencijalne lokacije za svoju buduću investiciju u Srbiji - Industrijsku zonu u Šapcu i Industrijsku zonu u Vladimircima… »

Ekapija, najnovije vesti »