Ekapija

Pokrenuta Inicijativa za jačanje bezbednosti podataka

Ekapija pre 5 dana
Pod sloganom "BeRiskProtected" pokrenuta je Inicijativa za jačanje bezbednosti podataka u cilju što boljeg informisanja poslovne zajednice o rizicima koje nosi digitalno poslovanje – bilo da se radi o sajber napadima, socijalnom inženjeringu ili… »

Od ponedeljka vakcinacija beogradskih ugostitelja, fizera, kozmetičara, fotografa, osoblja u hotelima, zaposlenih u…

Ekapija pre 5 dana
- Organizacija vakcinacije se nastavlja, zbog čega smo se danas zajedno sa Privrednom komorom Srbije sastali sa predstavnicima branši u kojima zaposleni imaju kontakt sa velikim brojem ljudi, a to su ugostitelji, frizeri, kozmetičari, fotografi i druge… »

Svaka treća građevinska firma i dalje radi uz pomoć papira i olovke - Kako digitalizacija može da doprinese poslovanju

Ekapija pre 5 dana
Više od trećine građevinskih kompanija u Srbiji, njih 36%, u svom radu se i dalje oslanja na papir i olovku, a digitalizaciju najviše koči to što su, kako kažu, "zadovoljni sadašnjim radnim procesima", pokazalo je istraživanje koje je sprovela… »

Svetska izložba ilustracija "Hipermoderni Dante" premijerno u Beogradu

Ekapija pre 6 dana
Povodom 700 godina od smrti Dantea Aligijerija, oca italijanskog jezika, Ambasada Italije u Beogradu i Italijanski institut za kulturu predstavljaju izložbu Hipermoderni Dante. Ilustracije Danteovog dela širom sveta u periodu od 1983. do 2021. godine… »

Prolećni popust za kupovinu FIDIC izdanja

Ekapija pre 6 dana
U periodu od 29. marta do 29. aprila 2021. godine ACES nudi posebne pogodnosti za kupovinu FIDIC izdanja: - za kupovinu pojedinačnih knjiga – 20% popusta; - za kupovinu celog kompleta knjiga – 25% popusta; - za kupovinu novih dvojezičnih izdanja iz… »

Gradnja fabrike za preradu vode za piće u Bačkom Monoštoru pri kraju - Postrojenje će raditi po tehnologiji koja se prvi…

Ekapija pre 6 dana
Gradnja fabrike za preradu vode za piće u Bačkom Monoštoru je pri kraju, a završetak radova se očekuje krajem aprila ili početkom maja, rekao je direktor JKP Vodovod Bezdan, Dejan Kubatov, a saopšteno je na gradskom sajtu. Prema njegovim rečima… »

Više od milion evra uloženo iz SAD u privredu Srbije kroz projekat Tesla Nation

Ekapija pre 6 dana
Više od milion evra uloženo je iz Sjedinjenih Američkih Država u saradnju sa srpskim privrednicima i preduzećima kroz projekat Tesla Nation, saopštili su osnivači ovog projekta. Do sada je 50 partnera iz inostranstva tražilo saradnike iz Srbije… »

Preduzeće Fantasy B&S centar iz Novog Sada prodaje zgrade i zemljište u Senti

Ekapija pre 6 dana
Stečajni upravnik preduzeća Fantasy B&S centar iz Novog Sada ponudio je na prodaju nepokretnosti u Senti, čija je procenjena vrednost 44,7 miliona dinara. Na šrpdaki su ponuđene upravna zgrada, proizvodna hala sa magaciom i dvorištem, porodična… »

Kompanija MN Plastika 1996 iz Stare Pazove gradiće novi proizvodno-poslovni kompleks

Ekapija pre 6 dana
Kompanija MN Plastika 1996 iz Stare Pazove planira da izgradi novi poslovno-proizvodno-skladišni objekat na parceli nešto većoj od 94 ara u okviru radne zone ovog naselja. Kako se navodi u urbanističkom projektu, koji je izradilo preduzeće Konsalting… »

Najavljena oštrija kontrola kvaliteta uvoznog mleka

Ekapija pre 6 dana
Država će sprečiti svaki pokušaj zloupotrebe u vezi sa kvalitetom mleka pri uvozu u našu zemlju, a Ministarstvo poljoprivrede će i ove godine nastaviti da pruža podršku proizvođačima mleka u nabavci robota i mlekomata kroz posebnu liniju… »

Ekapija, najnovije vesti »