Ekapija

Poziv proizvođačima hleba za kupovinu brašna tipa T-500 po subvencionisanim cenama

Ekapija pre 5 dana
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija oglasilo je poziv proizvođačima hleba za kupovinu brašna tipa T-500 po subvencionisanim cenama. Zainteresovani se mogu prijaviti Uniji pekara Srbije. Prijavljivanje traje do isteka količina brašna… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za utorak, 23. novembar 2021.

Ekapija pre 5 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za utorak, 23. novembar 2021. kliknite za PDF fajl… »

Sređuje se ulaz u železničku stanicu ispod Vukovog spomenika

Ekapija pre 5 dana
Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za sanaciju glavnog ulaza broj 3 u železničku stanicu Vukov spomenik u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. U planu je skidanje polomljenog pleksiglasa sa nadstrešnice i postavljanje novog, čišćenje… »

Odabrani izvođači za gradnju akva parka u Niškoj Banji - Posao u prvoj fazi vredan 2 milijarde dinara

Ekapija pre 5 dana
Kompanije Alex E&C doo i Krip-inžinjering iz Beograda, kao i Vodogradnja iz Pukovca biće angažovane za prvu fazu izgradnje akva-parka u Niškoj Banji. Kako se navodi u odluci o dodeli, koju je objavila Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, posao je… »

Prijave poslodavaca za model dualnog obrazovanja do 30. novembra

Ekapija pre 5 dana
Zainteresovani poslodavci koji žele da se uključe u model dualnog obrazovanja za narednu školsku godinu, prijave mogu podneti najkasnije do 30. novembra 2021. godine. Poslodavci se prijavljuju putem linku. Sve prijave koje sadrže potpunu dokumentaciju… »

U Sremskoj Kamenici otvorena nova služba za mikrobiološku dijagnostiku

Ekapija pre 5 dana
Institut za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici dobio je potpuno novu specijalizovanu laboratoriju za mikrobiološku dijagnostiku. Ova služba za sva tri instituta u Sremskoj Kamenici godišnje obavi više od 100.000 različitih procedura iz… »

Kinezi traže podizvođače za asfaltiranje kompletne brze saobraćajnice Valjevo-Lajkovac

Ekapija pre 5 dana
Kineska kompanija Shandong foreign economic & technical cooperation raspisala je tender za podizvođače radova na izgradnji brze saobraćajnice Valjevo-Lajkovac. Ppredmet nabavke je asfaltiranje kompletne deonice duge 18,3 km i široke 23 metra, koja će… »

Pet namirnica koje je bolje kupiti zamrznute

Ekapija pre 5 dana
Zamrznute verzije nisu sklone kvarenju, a ponekad imaju i više nutritivnih vrednosti nego sveže namirnice. Niske temperature sprečiće brza kvarenja svih namirnica, a dopustiće vam i da ih konzumirate van sezone, a ove su namirnice iz tih, ali i… »

Sokolska revija plesa i akrobatike 28. novembra u Beogradu

Ekapija pre 5 dana
"Sokolska revija plesa i akrobatike" u organizaciji Sokolskog saveza Beograda održaće se 28. novembra sa početkom u 9 časova u Gradskom centru za fizičku kulturu Beograda, saopštili su iz gradskog Sekretarijata za sport i omladinu. Sokolske plesne i… »

Brankov plato na Zelenom vencu menja izgled

Ekapija pre 5 dana
Grad Beograd oglasio je rani javni uvid povodom izrade plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Brankova, Zeleni venac, Kraljice Natalije i Jug Bogdanova u gradskoj opštini Savski venac. Reč o platou između Brankove ulice i pijace Zeleni… »

Ekapija, najnovije vesti »