Ekapija

Grad Beograd prodao građevinsko zemljište na Novom Beogradu i u Zemunu za oko 5 mil EUR

Ekapija pre 4 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Grad Beograd na dva javna nadmetanja prodao građevinsko zemljište u javnoj svojini za 585 miliona dinara, odnosno oko 5 mil EUR, prenosi Beoinfo. Zemljište površine 3,1 hektar u Privrednoj… »

Domis gradnja podići će četvorospratnicu u Cerskoj ulici u Loznici

Ekapija pre 4 dana
Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave grada Loznice izdalo je građevinsku dozvolu preduzeću Domis gradnja doo iz Beograda, za izgradnju višeporodinog stambenog objekta u Loznici. U Cerskoj 3 nići će četvorospratnica - Su1+Su2+Pr+4… »

Ponovo bez zainteresovanih za kompleks ATP Vojvodine - Stečajni upravnik najavljuje novu prodaju krajem januara, investitor…

Ekapija pre 4 dana
Prodaja kompleksa ATP Vojvodina u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti proglašena je neupelom, jer niko nije uplatio depozit, rekao je za eKapjiu stečajni upravnik Nikola Pavlović. On je najavio da bi novi… »

Air Serbia jača kod-šer saradnju sa ruskom aviokompanijom Aeroflot - Za Moskvu i sa presedanjem u Istanbulu

Ekapija pre 4 dana
Air Serbia i Aeroflot postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kojem će ruski nacionalni avio-prevoznik postaviti sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove srpskog nacionalnog prevoznika između Beograda i Istanbula… »

Opredeljeno 100 mil EUR za gradnju brze saobraćajnice od mađarske do rumunske granice kroz Bačku i Banat - Radovi od…

Ekapija pre 4 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, na radnom sastanku, održanom u Somboru, najavio je izgradnju brze saobraćajnice, koja će se prostirati od Bačkog Brega do Nakova, navodi se na sajtu grada Sombora. Kako je… »

Transfer stanica za reciklažu komunalnog otpada u Novoj Varoši korak bliže gradnji

Ekapija pre 5 dana
Opštinsko veće opštine Priboj dalo je saglasnost na Sporazum o sufinansiranju izgradnje transfer stanice sa reciklažnim dvorištem na lokaciji Banjica, zajedno sa opštinama Prijepolje i Nova Varoš. Kada transfer stanica bude izgrađena, komunalni… »

Požeški Inmold kupuje zemljište u Slobodnoj zoni Priboj - U planu novo proširenje i otvaranje radnih mesta

Ekapija pre 5 dana
Članovi Opštinskog veća Priboja zasedali su u funkciji Skupštine Industrijskih parkova Priboj i doneli odluku o prodaji građevinskog zemljišta kompaniji Inmold iz Požege. Kako se navodi na sajtu opštine, to u perspektivi znači novo proširenje… »

Nemačka kompanija Kromberg&Schubert širi poslovanje u Kruševcu - Kablovi i za Porše, povećanje na 2.000 zaposlenih

Ekapija pre 5 dana
Nemačka kompanija Kromberg&Schubert, koja posluje u Kruševcu od 2018. godine, planira da u narednom periodu proširi poslovanje, što će podrazumevati nabavku opreme i zapošljavanje novih radnika, rečeno je na sastanku predstavnika lokalne samouprave… »

Kraljevo traži firmu za radove na regulaciji Sirčanske reke

Ekapija pre 5 dana
Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljište Kraljevo traži firmu za izvođenje radova na regulaciji Sirčanske reke. Radovi se pribavljaju u svrhu zaštite od poplava, a vrednost nabavke, bez PDV-a, iznosi 16,67 miliona dinara. Rok za… »

Bespovratna sredstva za preduzetnike, mikro i mala preduzeća iz sektora prehrambene industrije - Na raspolaganju 40.000 USD

Ekapija pre 5 dana
Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja raspisisala je javni poziv za učešće u Programu podrške razvoju poslovanja, koji se sastoji od finansijske i nefinansijske podrške preduzetnicima, mikro i malim preduzećima iz sektora… »

Ekapija, najnovije vesti »