Ekapija

Uskoro otvaranje još jednog gradlišta u Zrenjaninu - Trajni smeštaj izbeglih i raseljenih lica

Ekapija pre 4 dana
Nova zgrada u Pančevačkoj ulici u Zrenjaninu, namenjena trajnom smeštaju 40 najugroženijih porodica izbeglih i raseljenih lica sa prostora nekadašnje Jugoslavije useljena je, a gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura najavio je početak radovova na… »

China Shandong traži usluge menadžmenta za bezbednost i zdravlje na radu za projekat gradnje brzog puta do Valjeva - Posao…

Ekapija pre 4 dana
Kineska kompanija China Shandong koja gradi brzu saobraćajnicu koja će Valjevo povezati sa auto-putem Miloš Veliki, raspiala je tender za nabavku HSE (health, safety, environment) servisa. Reč je o servisima koji obuhvataju aspekte zaštite zdravlja… »

Mađarske firme zainteresovane da ulažu i posluju u Srbiji - Više njih dobilo podršku vlade u Budimpešti

Ekapija pre 4 dana
Mađarske firme su zainteresovane da ulažu i posluju u Srbiji i više njih je već dobilo podršku mađarske vlade, rekao je ambasador Mađarske u Srbiji Atila Pinter u razgovoru sa ministarkom rudarstva i energetike Zoranom Mihajlović. On je dodao da… »

Ministarstvo finansija raspisalo tender za izgradnju i rekonstrukciju vrtića u Kruševcu, Loznici i Merošini

Ekapija pre 4 dana
Republika Srbija dobila je sredstva od Svetske banke za finansiranje projekta "Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje" i namerava da iskoristi deo za građevinske radove, navedeno je u tekstu oglasa koji je raspisalo Ministarstvo finansija… »

Obaveštenje o odlaganju poreza i doprinosa dostavljeno svim obveznicima u sanduče na portalu Poreske uprave

Ekapija pre 4 dana
Obaveštenje o načinu plaćanja dugovanog poreza i doprinosa dostavljeno je u poresko sanduče na portalu Poreske uprave svim poreskim obveznicima koji ispunjavaju uslove za odlaganje, saopštila je Poreska uprava. Obaveštenje sadrži podatke o ukupnom… »

Šta će moći da se gradi u novoj radnoj zoni u Kaću?

Ekapija pre 4 dana
Cilj izrade Izmena i dopuna Prostornog plana Grada Novog Sada (lokalitet radne zone u Kaću) je definisanje nove površine radne zone u KO Kać severno od DP IB-12, i stvaranje uslova za realizaciju poslovnih sadržaja u skladu sa potrebama korisnika i… »

Šta predviđa plan za područje oko budućeg ulaza u tunel ispod centra Beograda - Ulicom Gavrila Principa u 4 trake, novi…

Ekapija pre 4 dana
Gradnja tunela koji će povezati Savsku i Dunavsku padinu, najavljena svojevremeno za ovu godinu, donosi i promene na području oko trase budućeg tunela. Grad Beograd stavio je na rani javni uvid Elaborat plana detaljne regulacije područja između trase… »

Frontier Pharma i Baystone Group kupili leskovačku fabriku Zdravlje - Zaposleni ostaju još najmanje dve godine

Ekapija pre 5 dana
Frontier Pharma i Baystone Group postigli su sporazum sa kompanijom Teva da od nje kupe fabriku Zdravlje u Leskovcu, objavile su danas te kompanije. Baystone Group i Frontier Pharma dogovorili su se da će zadržati zaposlene u fabrici najmanje dve… »

Planirano da deonica od Ostružnice do Ibarske magistrale na beogradskoj obilaznici bude završena do aprila

Ekapija pre 5 dana
Radovi na obilaznici oko Beograda, na deonici od Ostružnice do Ibarske magistrale, uključujući i petlju Petlovo brdo, trebalo bi da budu završeni do aprila, saopšteno je iz Vlade. Kako se navodi na sajtu Vlade, predstavnici izvođača radova –… »

Vlada usvojila program subvencija za projekte razvoja turizma

Ekapija pre 4 dana
Vlada Srbije je usvojila Program rasporeda i korišćenja subvencija, transfera i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2021. godini, a ministarka Tatjana Matić je pozdravila tu odluku, ocenivši da je značajna za oporavak i dalji razvoj… »

Ekapija, najnovije vesti »