Ekapija

Jacek Olczak je novi generalni direktor kompanije Philip Morris Interational

Ekapija pre 5 dana
Na godišnjoj Skupštini akcionara održanoj 5. maja 2021. godine za novog generalnog direktora kompanije Philip Morris International Inc. (PMI) (NYSE: PM) imenovan je Jacek Olczak, dosadašnji generalni direktor operacija (Chief Operating Officer)… »

Era multigroup gradi destileriju za proizvodnju rakije u selu Šljivovica

Ekapija pre 6 dana
Opština Čajetina izdala je lokacijske uslove investitoru Era mutigroup za izgradnju destilerije za proizvodnju rakije u zaltiborskom selu Šljivovica. Ovo selo inače je čuveno upravo po rakiji šljivovici i u njemu se tradicionalno održava sajam… »

U planu izgradnja sistema za neškodljivo uklanjanje sporednih proizvoda životinjskog porekla u okolini Sombora

Ekapija pre 6 dana
U Somboru je u planu izgradnja sistema za neškodljivo uklanjanje sporednih proizvoda životinjskog porekla (SPŽP) za ovaj grad, ali i opštine Apatin, Kula i Odžaci. Površina parcele je 30.722 m2, a smeštena je između Bezdanskog i Monoštorskog puta… »

U leskovačkoj radnoj zoni Nevena u planu gradnja pogona za pakovanje poljoprivrednih proizvoda

Ekapija pre 6 dana
Grad Leskovac izdao je lokacijske uslove leskovačkom investitoru Laser 016 doo, za gradnju proizvodnog objekta za pakovanje svežih i dehidriranih poljoprivrednih proizvoda u Radnoj zoni Nevena. Objekat će imati i deo za sklapanje kartonskih kutija i… »

Beogradsko dramsko pozorište gradi letnju scenu - Traži se izvođač radova

Ekapija pre 6 dana
Beogradsko dramsko pozorište raspisalo je tender za izgradnju montažne letnje scene. Letnja scena planirana je na parceli iza zgrade pozorišta na Vračaru, ka Daničarevoj ulici, na ovršini od 220 m2, u ograđenom dvorištu. Konstrukcija letnje scene… »

U planu revitalizacija jezera Garaši - Glavni problem povratak u funkciju odvodnog ventila temelja

Ekapija pre 6 dana
U cilju revitalizacije jezera Garaši u prethodnom periodu JKP Bukulja iz Aranđelovca posetili su predstavnici Direkcije za vode, pomoćnik direktora Agencije za zaštitu životne sredine, šef odeljenja Nacionalne laboratorije sa saradnicima. Na osnovu… »

Prodaje se Jugoterm iz Mramora, fabrika za proizvodnju čeličnih panelnih radijatora

Ekapija pre 6 dana
Fabrika za proizvodnju čeličnih panelnih radijatora Jugoterm AD Merošina ponuđena je na prodaju metodom javnog nadmetanja. Prodaju se objekti, postrojenja, oprema, mehanizacija i tako dalje. Početna cena je 353,6 miliona dinara (353.657.460 dinara)… »

Zijin: Rudnik bakra Majdanpek ispunio sve zahteve vladine Radne grupe u vezi sa zagađenjem Peka

Ekapija pre 6 dana
Radna grupa Vlade Srbije za nadzor svih potencijalnih zagađivača reke Pek utvrdila je da je Zijin ispunio sve zahteve inspekcijskog tima, saopštila je ta kompanija. U saopštenju se navodi da su Radna grupa i inspekcijski tim proverili dan pre roka… »

Obrenovac 16. juna raspisuje tender za projektovanje i gradnju vrtića u Bariču vredan 182,5 miliona dinara

Ekapija pre 6 dana
JP za izgradnju Grada Obrenovca oglasilo je prethodno obaveštenje o raspisivanju tendera za izgradnju vrtića u Bariču. Predmet nabavke su izrada projektne dokumentacije i radovi na izgradnji zgrada za dečje vrtiće, a procenjena vrednost posla je… »

Nova bankarska snaga - Nova OTP banka Srbija kao rezultat sinergije velikih bankarskih brendova

Ekapija pre 6 dana
Nova OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, nastala kao rezultat procesa integracije OTP banke Srbija a.d. Beograd (bivše Societe Generale Srbija) i Vojvođanske banke a.d. Novi Sad, počela je sa radom. Najkompleksnija bankarska integracija ikad realizovana na… »

Ekapija, najnovije vesti »