Ekapija

Zašto je neophodno da novu odeću operete pre nošenja

Ekapija pre 5 dana
Kupili ste novu haljinu i jedva čekate da dođete kući, navučete je i ponosno prošetate gradom. Sve je to super, ali ipak bi trebalo da se malo strpite, jer ta nestrpljivost može vam doneti mnoge probleme... Stigli ste iz radnje, odmah navukli novi… »

KIF ZB6 pokrenuo digitalnu dobavljačku platformu za povezivanje kompanija

Ekapija pre 5 dana
Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) pokrenuo je jedinstvenu digitalnu platformu www.market-access.wb6cif.eu za promociju regiona kao investicione destinacije, zajednički nastup njenih privreda na evropskim i svetskim tržištima, i… »

Privrednici iz Jordana zainteresovani za saradnju sa Novim Pazarom - Trgovina i turizam oblasti u kojima se planiraju prvi…

Ekapija pre 5 dana
Delegacija Privredne komore Jordana sastala se u Novom Pazaru sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim saradnicima, kako bi razgovarali o mogućnostima privredne saradnje. - Drago nam je što su, u okviru prve zvanične posete Srbiji, posetili i… »

Rekonstrukcija ulica Kneza Miloša, Prvomajske i Stevana Sremca u Sokobanji - Traži se projektant

Ekapija pre 5 dana
Tri ulice u Sokobanji, Kneza Miloša, Prvomajska i Stevana Sremca uskoro će biti rekonstruisane. Opštinska uprava je već raspisala tender za izradu projekto-tehničke dokumentacije, a kako se navodi u tehničkoj dokumentaciji, a nakon izvođenja… »

Granični prelaz i most Bratoljub u funkciji - Zajednička lokacija carinskih i policijskih organa

Ekapija pre 5 dana
Novoizgrađeni most Bratoljub, između Ljubovije i Bratunca, zajednički granični prelaz i carinski terminal Srbije i BiH od danas, 28. novembra, su zvanično u funkciji. Most i granični prelaz svečano su otvorili ministar komunikacija i transporta u… »

Bio-elektrik u Zrenjaninu gradi zgradu sa 19 stanova

Ekapija pre 6 dana
Investitor Bio-elektrik u zrenjaninskoj ulici Koče Kolarova 26 gradi višeporodični stambeni objekat, spratnosti Su+Vp+3+Ps sa sedam parking mesta u suterenu i 12 parking mesta na parceli. Neto površina suterena je 285,60 m2, od toga garaže 240,90 m2… »

Industrija kablova Jagodina prodaje poslovne objekte u Despotovcu

Ekapija pre 6 dana
Industrija kablova Jagodina prodaje poslovne objekte bez opreme i prateće infrastrukture u Despotovcu. Ukupna površina je 7.428 m2. Pravo na učešće u postupku imaju i domaća i strana lica. Početna cena prodaje iznosi 59,3 miliona dinara. Otvaranje… »

Poslovna zgrada kompanija 3Lateral i Epic Games u Novom Sadu prostiraće se na gotovo 3.000 m2 - U planu dva bloka, podzemna…

Ekapija pre 6 dana
Kompanija 3Lateral, koja se bavi razvojem inovativih tehnologija koje omogućavaju digitalizaciju ljudskog lika i pokreta, gradiće u Novom Sadu poslovnu zgradu, a urbanistički projekat pod nazivom "Epic Games Novi Sad - 3Lateral poslovna zgrada" nalazi… »

Stvoreni uslovi za privlačenje investicija u marine - Predstavljanje Studije razvoja mikrolokacija mreže marina na Dunavu i…

Ekapija pre 6 dana
Agencija za upravljanje lukama i Udruženje za turizam Privredne komore Srbije organizuju 30. novembra 2021. godine sa početkom u 10 časova onlajn konferenciju pod nazivom "Marine - razvojna šansa nautičkog turizma". Skup je posvećen predstavljanju… »

Srpska mućkalica od decembra u japanskim prodavnicama

Ekapija pre 6 dana
U japanskim samoposlugama i drugim prodavnicama hrane od 3. decembra pojaviće se u prodaji gotovo jelo srpska mućkalica. Ovo je prvi put da se jedno srpsko nacionalno jelo prodaje na odeljenjima gotove hrane u Japanu, piše Japanorama. Srpsku mućkalicu… »

Ekapija, najnovije vesti »