Ekapija

Uskoro poseban zakon o obnovljivim izvorima energije

Ekapija pre 7 dana
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je pripremu posebnog zakona o obnovljivim izvorima energije, s obzirom na veliki potencijal Srbije u toj oblasti, navodi se na sajtu Vlade. Mihajlović je u izjavi za agenciju Tanjug objasnila… »

U centralnoj zoni u Velikom Gradištu u planu gradnja zgrade sa 20 stanova

Ekapija pre 7 dana
U centralnoj zoni naselja Veliko Gradište planirana je izgradnja jedne višeporodične i jedne porodične stambene zgrade. Kako se navodi u urbanističkom projektu, koji je za investiotre Gorana Milovananovića i Mladena Miloradovića izradilo preduzeće… »

Na prodaju imovina Sloboda aparata iz Čačka - Početna cena za građevinsko zemljište, 9 zgrada i opremu 47,5 miliona dinara

Ekapija pre 7 dana
Kompanija Sloboda aparati iz Čačka raspisala je tender za prodaju imovine u selu Pridvorica. Najvrednija imovina je imovinska celina koju čine građevinsko zemljište na nešto manje od pet hektara, devet zgrada, oprema i zalihe. Početna cena je 47,5… »

Vlada donela Uredbu o subvencionisanju novih vozila taksi prevoznika

Ekapija pre 7 dana
Vlada Srbije donela je uredbu kojom se uređuju uslovi i način sprovođenja subvencionisane nabavke putničkih vozila za potrebe obnove voznog parka taksi prevoza kao javnog prevoza. Pravo na subvencionisanu nabavku putničkih vozila, kako se navodi… »

Četiri investitora u Bosanskoj ulici u Zemunu grade zgradu sa 17 stanova

Ekapija pre 7 dana
Tempera gradnja, Kripton 011, Dušan Andrejević i Mlađen Tomović u Zemunu, u Bosanskoj ulici, grade stambeni objekat spratnosti Po+P+2+Ps. U planu je 17 stambenih jedinica i 19 parking mesta u podzemnoj garaži. Pešački i kolski pristup parceli… »

Preduzeće Nišprojekt prodaje građevinsko zemljište u Nišu

Ekapija pre 7 dana
Preduzeće Nišprojekt u stečaju prodaje nepokretnu imovinu u Nišu. Imovina je podeljena u dve celine, a čine je gradsko građevinsko zemljište površine 1.978 m2 u Donjoj Vrežini, koje se nudi po početnoj ceni od 1,4 miliona dinara. Na prodaju je i… »

Do kraja februara otvaranje Doma zdravlja u Borči

Ekapija pre 7 dana
Završen je Dom zdravlja u Borči i nadam se da će biti otvoren do kraja februara, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić u sredu, gostujući na TV Pink. Prema njegovim rečima, tu će medicinsku pomoć moći da dobije oko sto hiljada… »

U Leskovcu startuje 25 novih preduzetnika - Grad podržao samozapošljavanje sa po 250.000 dinara

Ekapija pre 7 dana
Lokalnim akcionim planom za zapošljavanje grada Leskovca predviđene su i subvencije za samozapošljavanje na koje je ove godine pravo ostvarilo 25 ljudi. Oni će koja po 250.000 dinara iskoristiti za otvaranje advokatskih kancelarija, frizerskih i… »

Rekonstrukcija sistema grejanja gradskih bazena u Ubu - Traže se izvođači za ugradnju toplotnih pumpi

Ekapija pre 7 dana
Opština Ub raspisala je javnu nabavku za radove na gradskim bazenima. Predmet javne nabavke je isporuka i ugradnja mašinskih instalacija grejanja bazena toplotnim pumpama vazduh/voda zajedno sa pratećim radovima, a u okviru projekta rekonstrukcije i… »

Na prodaju imovina firme Nekting - Poslovni prostor na Vračaru procenjen na 20,7 miliona dinara

Ekapija pre 8 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine beogradske kompanije Nekting za projektovanje i izgradnju hidrotehničkih objekata. Na prodaju su u okviru tri imovinske celine ponuđene kancelarije na opštini Vračar, ukupne… »

Ekapija, najnovije vesti »