Ekapija

Najavljena gradnja kovid bolnice i u Nišu - Lokacija na ulazu u grad ima sve infrastrukturne preduslove

Ekapija pre 4 dana
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će se u Nišu izgraditi još jedna bolnica, poput one u Batajnici, koja će, dok traje epidemija, biti namenjena za lečenje kovid pacijenata, a nakon toga će postati gradska bolnica. Lončar je, u izjavi… »

Sporazum o saradnji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija sa regionalnim razvojnim agencijama - Cilj ravnomerni…

Ekapija pre 4 dana
Sporazum o saradnji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Srpske asocijacije regionalnih razvojnih agencija potpisali su ministarka Tatjana Matić i predsednik UO Asocijacije Nenad Popović. Sporazumom su utvrđene zajedničke aktivnosti u… »

Borska Jama nije zatvorena - Zijin Copper zaustavio izgradnju ventilacionih okana za rudnik, zaštitiće ljude od buke

Ekapija pre 4 dana
Reagujući na predstavke građana, koji žive u blizini mesta gde treba da budu izgrađena nova ventilaciona okna za rudnik Jama u Boru, a i po nalogu nadležne rudarske inspekcije, Serbia Zijin Copper zaustavila je ove pripremne radove. Radovi su… »

Na prodaju šest autobuskih stanica Autosaobraćaja iz Kragujevca - Početna cena 184,6 miliona dinara

Ekapija pre 4 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine ad Autosaobraćaj iz Kragujevca. Prodaje se šest autobuskih stanica, tri radionice, poslovni prostor, portirnica. Početna cena na javnom nadmetanju iznosi 184,6 miliona dinara… »

Do kraja godine počinju radovi na prvoj deonici puta između Beograda i Zrenjanina

Ekapija pre 4 dana
Do kraja godine počeće radovi na prvoj deonici na delu puta između Beograda i Zrenjanina, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović povodom sastanka sa predstavnicima kineske kompanije China Shandong International Economic. - Projekat brzo… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za sredu, 14. april 2021.

Ekapija pre 4 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za sredu, 14. april 2021. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: berzanski izveštaj Podelite: Firme: Beogradska berza a.d. Beograd… »

EU PRO Plus - Novih 30 mil EUR bespovratno za teritorijalni razvoj 99 lokalnih samouprava u Srbiji

Ekapija pre 4 dana
Novi program Evropske unije (EU) za lokalni razvoj, EU PRO Plus, koji ima za cilj da doprinese sveukupnom društvenom i ekonomskom razvoju 99 lokalnih samouprava u regionima Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije, zvanično je otpočeo… »

Perućac IN nastavlja uspešno poslovanje - U planu izgradnja etno sela i novog pogona za preradu ribe (FOTO)

Ekapija pre 4 dana
Pastrmka, šaran i skuša aduti su radnje za promet i preradu ribe Perućac IN ribarstvo. Smešteni u jednom od najlepših delova Srbije, u podnožju Tare, na reci Vrelo, posluju od 2006. godine. Posao se obavlja u savremenom pogonu, koji zadovoljava… »

Mađarska kompanija MVM Group zainteresovana da investira u energetski sektor Srbije

Ekapija pre 4 dana
Mađarska kompanija MVM Group zainteresovana je da ulaže u Srbiju, rekao je predsednik ove kompanije Đerđ Kobor na sastanku sa ministarkom rudarstva i energetike, Zoranom Mihajlović. Na sastanku je, kako je saopšteno iz ministarstva, bilo reči o… »

Nova onlajn obuka Nacionalne akademije za javnu upravu o finansijskom upravljanju i kontroli

Ekapija pre 4 dana
Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2), Centralna jedinica za harmonizaciju i Nacionalna akademija za javnu upravu (NAJU) pripremili su za sve zaposlene u državnoj upravi i lokalnim samoupravama 12 video lekcija na temu uspostavljanja i… »

Ekapija, najnovije vesti »