Ekapija

Marbo Product i Fond B92 donirali Klinici za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije opremu vrednu 4,6 miliona dinara

Ekapija pre 4 dana
Klinici za kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije predstavnici kompanije Marbo Product i Fonda B92 uručili su donaciju vrednu od 4,6 miliona dinara. Za potrebe Klinike nabavljeno je 14 najsavremenijih multifunkcionalnih bolničkih kreveta sa dodatnom… »

Državljanima Albanije omogućen ulazak u Srbiju sa ličnom kartom

Ekapija pre 4 dana
Vlada Srbije usvojila je odluku kojom se državljanima Albanije omogućava ulazak na teritoriju Srbije bez putne isprave, odnosno sa važećom biometrijskom ličnom kartom. - Ova odluka rezultat je potpisanog međudržavnog sporazuma između dve zemlje… »

Koje novine donosi novi Pravilnik o ličnoj zaštitnoj opremi?

Ekapija pre 4 dana
Novi Pravilnik o ličnoj zaštitnoj opremi stupio je na snagu u maju 2020. godine, a krajem juna je u Službenom glasniku objavljen i Spisak srpskih standarda iz oblasti LZO. Pored izmena koje su posledica prelaska sa Direktive 89/686 EEZ Evropskog saveta… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za četvrtak, 19. novembar 2020.

Ekapija pre 5 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za četvrtak, 19. novembar 2020. kliknite za PDF fajl… »

Tonality GmbH traži saradnike u Srbiji i Crnoj Gori - Jednokorna keramika za fasadu kao energetski efikasno rešenje

Ekapija pre 4 dana
Rešenja za fasadu, koja su energetski efikasna i jednostavna za montažu, u okviru virtuelnog studijskog putovanja na temu "Energetska efikasnost u Srbiji i Crnoj Gori" predstavio je Patrick Beul, zadužen za međunarodnu prodaju u kompaniji Tonality… »

Beljanica i Crni vrh mogli bi da postanu novi skijaški centri - Na Kučajskim planinama u planu gradnja hotela, žičara i…

Ekapija pre 4 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je rani javni uvid povodom izrade prostornog plana područja posebne namene turističke destinacije Kučajske planine. Granica prostornog plana obuhvata celu teritoriju opštine Žagubica… »

Opportunity banka promenila vlasnika

Ekapija pre 4 dana
Opportunity banka a.d Novi Sad je u danas (19. novembra) promenila vlasničku strukturu, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS). Osim dosadašnjeg jedinog vlasnika američkog Opportunity Transformation Investments Inc, vlasnici su postale i dve banke sa… »

Nema uslova za održavanje 65. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga ni u decembru

Ekapija pre 4 dana
Kako se epidemiološke prilike u Srbiji nisu popravile, Odbor Beogradskog sajma knjiga je procenio da ne postoje uslovi za realizaciju manifestacije ni u planiranom decembarskom terminu. Da bi ipak dao doprinos književnoj sceni primereno uslovima, Odbor… »

IGB Automotive otvara fabriku u Lazarevcu - Investicija vredna 2 mil EUR

Ekapija pre 4 dana
Nemačka kompanije IGB Automotive, sa sedištem u Inđiji, najavila je danas otvaranje fabrike u Lazarevcu za proizvodnju delova za najpoznatnije automobilske brendove i kupila objekte za tu namenu kod jezera Očaga. Investicija je vredna najmanje 2 mil… »

Isporuka nove KRONE Mega Liner Plus po specijalnom zahtevu

Ekapija pre 4 dana
Kompanija KRONE je skoro od samog svog osnivanja važila za jednog od pionira u inovacijama na polju prevoza. Mnoge inovacije i tehnološki procesi, koji se danas smatraju standardom u prevozu roba, su upravo izumljeni, usavršeni i patentirani u… »

Ekapija, najnovije vesti »