Ekapija

MTU na korak do početka gradnje fabrike u Novoj Pazovi - Objavljeno idejno rešenje kompleksa za remont avionskih motora na…

Ekapija pre 1 dan
Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine oglasio je javni poziv za prezentaciju Urbanističkog projekta sa urbanističko-arhitektonskom razradom lokacije za izgradnju kompleksa za remont aviona MTU Maintenance Serbia u Novoj… »

Zaštita podataka o ličnosti ni(je) stala zbog koronavirusa - Saveti stručnjaka poslodavcima kako da postupaju

Ekapija pre 1 dan
Radi uspešnijeg lečenja obolelih i širenja svesti o korona virusu (COVID-19) i načinima zaštite, podaci o zdravlju građana prethodnih dana su izloženi u većem obimu nego što je to uobičajeno. Advokatska kancelarija Žunić dala je savete o… »

Wiener Stadtische osiguranje omogućilo produženje putnog osiguranja za osiguranike koji su i dalje u inostranstvu

Ekapija pre 1 dan
Wiener Städtische osiguranje je objavilo niz olakšica za svoje klijente koje važe tokom trajanja vanrednog stanja. Najaktuelnije je da u ovoj situaciji klijenti koji imaju polisu Putnog osiguranja, a nalaze se i dalje u inostranstvu, imaju mogućnost… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za petak, 27. mart 2020.

Ekapija pre 1 dan
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za petak, 27. mart 2020. kliknite za PDF fajl… »

Kompanija Bekament donirala novac kao podršku u borbi protiv virusa covid-19

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Bekament uputila je donaciju u iznosu od 4 miliona dinara Ministarstvu finansija, u korist Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, čime se pridružila borbi protiv virusa COVID-19. - Kao društveno odgovorna kompanija, Bekament se trudi… »

Udruženje finansijskih direktora Srbije predlaže 10 mera za ublažavanje posledica pandemije na privredu

Ekapija pre 1 dan
Udruženje finansijskih direktora Srbije uputilo je Vladi Srbije predlog 10 mera za koje smatraju da bi ublažile ekonomske posledice pandemije koronavirusa koje trpe privredna društva i preduzetnici u Srbiji. Navode da su predloge sačinili renomirani… »

Izveštaj sa graničnih prelaza širom Evrope kompanije Milšped

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Milšped redovno informiše članice Nemačko-srpske privredne komore (AHK) o aktuelnom stanju na srpskim graničnim prelazima, ali i na prelazima u susednim zemljama i u čitavoj Evropi. U nastavku prenosimo informacije o situaciji na… »

Ukinuta obustava plovidbe Dunavom kod Velikog Gradišta

Ekapija pre 1 dan
Lučka kapetanija Veliko Gradište jutros u 9 ukinula je, zbog smanjenja udara vetra, obustavu plovidbe na sektoru Dunava od 1.040 km do 1.103 km, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Plovidba Dunavom se odvija… »

Kragujevac bi u avgustu trebalo da dobije prvu nadzemnu višeetažnu garažu - Ekološki objekat sa 200 mesta (FOTO)

Ekapija pre 1 dan
Radovi na izgradnji prve nadzemne višeetažne blokovske garaže u Kragujevcu započeli su polaganjem kamena temeljca 29. oktobra 2019. godine. Predviđeni rok za završetak radova je 31. avgust 2020. godine, a kako su nam rekli u JКP Šumadija… »

Da li znate kako je nastao Neos Marmaras?

Ekapija pre 1 dan
Sada već nadaleko poznat i čuven Neos Marmaras je živahan i slikovit gradić na Sitoniji. Smešten je na središnjem delu drugog prsta Halkidikija, amfiteatralno na tri brežuljka, koja su puna borove šume. Ovaj deo je kod lokalaca poznat i kao "Zmaj… »

Ekapija, najnovije vesti »