Ekapija

Počinju radovi na čišćenju Čukaričkog rukavca

Ekapija pre 1 dan
Predviđeni radovi na čišćenju korita Čukaričkog rukavca od nataloženog mulja biće započeti u ponedeljak, 23. novembra, sa rokom od 60 radnih dana. Radovi se sprovode u cilju rešavanja problema u Čukaričkom rukavcu, a na osnovu utvrđenog… »

Galenika donirala sredstva Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Galenika donirala je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) sredstva u iznosu od 10.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti. Cilj donacije je podrška radu ove važne, nacionalne ustanove i dodatnom unapređenju uslova lečenja… »

Nova prodaja imovine Agroživa - Javno nadmetanje 23. decembra

Ekapija pre 2 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je novu, četvrtu po redu, prodaju imovine preduzeća Agroživ Žitište, metodom javnog nadmetanja. Na prodaju je pokretna i nepokretna imovina podeljena u dve celine, i to žigovi, registrovani kod… »

Parcela u novobeogradskom Bloku 41a spremna za investitore - Lokacija predviđena za komercijalne sadržaje

Ekapija pre 1 dan
Parcela u novobeogradskom Bloku 41a spremna je za dodelu zainteresovanim investitorima. Parcela se nalazi između UMP-a i železničke pruge, u južnom delu bloka 41a. Lokacija je, kako se navodi na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju… »

Kompanija dm drogerie markt donirala Institutu Batut respiratore u vrednosti od 36.000 EUR

Ekapija pre 2 dana
Kompanija dm drogerie markt donirala je dva medicinska respiratora ukupne vrednosti od 36.000 EUR Institutu za javno zdravlje Milan Jovanović Batut s ciljem da doprinese borbi protiv virusa korona, ali i da olakša oporavak hroničnim bolesnicima koji se… »

Nove mere: Prodavnice rade do 21, kafići i tržni centri do 18 sati

Ekapija pre 3 dana
Vlada Srbije usvojila je u subotu nove mere za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid–19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra i trajaće narednih deset dana. Novim merama od 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata… »

Agencija za energetiku Srbije dala saglasnost za korišćenje i pristup prekograničnim kapacitetima za 2021. - Potpisani…

Ekapija pre 2 dana
Savet Agencije za energetiku Srbije je na svojim sednicama održanim 13. i 19. novembra dao saglasnost na sporazume između operatora prenosnog sistema Srbije EMS AD i operatora zemalja regiona, o postupku i načinu raspodele prava korišćenja i pristupu… »

Preduzete mere za novu ski sezonu, bezbedno skijanje bez muzičkih i drugih aktivnosti

Ekapija pre 2 dana
Skijališta Srbije saopštila su da su preduzete sve neophodne mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan početak sezone i bezbrižno skijanje. Kako se navodi, Skijališta Srbije do daljeg neće organizovati muzičke događaje. - Strogo poštujemo… »

Zijin planira investicije u Srbiju veće od 3 mlrd USD

Ekapija pre 2 dana
Generalni direktor većinskog vlasnika RTB Bor, kompanije Ziđin (Serbia Zijin Copper) Đan Siming najavio je da to kinesko preduzeće planira da investira 1,26 mlrd USD u Srbiju. On je tokom sastanka sa ministarkom rudarstva i eneregtike Zoranom… »

MUP raspisao tender za sanaciju objekta brigade na Bežanijskoj kosi

Ekapija pre 3 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) raspisalo je tender za sanaciju objekta brigade na Bežanijskoj kosi. Kako se navodi, u pitanju su remontni radovi koji uključuju građevinsko zanatske, zidarske, stolarske, keramičke radove... Rok za podnošenje… »

Ekapija, najnovije vesti »