Ekapija

Pršutijada 14. februara na Zlatiboru

Ekapija pre 1 dan
Sajam suvomesnatih proizvoda Pršutijada biće održan 14. februara na Zlatiboru, najavljeno je na sajtu Opštine Čajetina. Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, 21. Sajam suvomesnatih proizvoda Pršutijada neće biti održan u Mačkatu kao… »

Centrotextil prodaje poslovne prostore u Beogradu, Leskovcu i Bečeju

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Centrotextil prodaje poslovne prostore u Beogradu, Leskovcu i Bečeju. Na prodaju je ponuđeno nekoliko lokala u prestonici, na Konjarniku, Starom gradu i Bežanijskoj kosi, po početnim cenama od 150.000 EUR do 1,7 mil EUR. U Leskovcu je na… »

Kompanija Viva-Tech novi vlasnik pogona IMK 14. oktobar iz Kruševca

Ekapija pre 1 dan
Kompanija Viva-Tech iz Kruševca kupila je za 24,5 miliona dinara nepokretnu imovinu preduzeća IMK 14. oktobar iz tog grada, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Reč je o 12 zgrada za metaloprerađivačku industriju ukupne… »

Na prodaju 13.180 m2 zemljišta u Šimanovcima za izgradnju većih industrijskih pogona i poslovnih hotela - Početna cena 31,1…

Ekapija pre 2 dana
JKP Putevi Opštine Pećinci raspisalo je tender za prodaju zemljišta u Pećincima, KO Šimanovci. Reč je o zemljištu u javnoj svojini Opštine koje se kategoriše kao ostalo veštački stvoreno neplodno zemljište (njiva 4. klase), a nalazi se u… »

Air Serbia od marta dva puta nedeljno za Ženevu

Ekapija pre 2 dana
Air Serbia uvodi dva nedeljna leta do Ženeve od 1. marta 2021. godine. Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Er Srbije u Švajcarskoj pored Ciriha, obavljaju ponedeljkom i petkom. - Ženeva je bila planirana kao jedna od šest… »

Gradska vlast Beograda će ponovo tražiti da se radno vreme u sektoru usluga produži do 22 sata

Ekapija pre 2 dana
Grad Beograd će na narednoj sednici Kriznog štaba ponovo tražiti da se radno vreme u sektoru usluga produži sa sadašnjih 20 na 22 sata, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. On je dodao da se o ovom zahtevu razgovaralo na prošloj… »

Usvojen Predlog zakona o socijalnoj karti - Bolja raspodela novca?

Ekapija pre 2 dana
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja usvojilo je Predlog zakona o socijalnoj karti, čiji je osnovni cilj unapređenje kontrole socijalnih davanja, što treba da rezultira boljom i poštenijom raspodelom novca izdvojenog za te… »

Započeti razgovori o proizvodnji ruske vakcine u Srbiji

Ekapija pre 2 dana
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović poručio je da su započeli zvanični razgovori o proizvodnji vakcine Sputnjik V na teritoriji Srbije, saopšteno je iz Vlade. Popović je zajedno sa stručnjacima iz… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za četvrtak, 21. januar 2021.

Ekapija pre 2 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za četvrtak, 21. januar 2021. kliknite za PDF fajl… »

Kako rešiti problem industrijskog otpada u Srbiji?

Ekapija pre 2 dana
Efikasno upravljanje industrijskim otpadom ključno je za unapređenje zaštite životne sredine, ali i za veću konkurentnost i održivost domaće privrede. To je oblast koja ima ogroman potencijal i dosta izazova koje će zajedno rešavati privreda i… »

Ekapija, najnovije vesti »