Ekapija

Počinju pripreme za raspisivanje konkursa za idejno rešenje spomenika Diani Budisavljević

Ekapija pre 5 dana
Udruženje arhitekata Srbije dobilo je posao pružanja usluge stručne pomoći u organizaciji vajarsko-urbanističko-arhitektonskog konkursa za idejno rešenje izgleda spomen-obeležja Diani Budisavljević, na tenderu koji je raspisao Istorijski arhiv… »

U rekonstrukciju olimpijskog bazena na Spensu uloženo 127,4 miliona dinara - Najavljeno i ulaganje u bazen na Slanoj bari

Ekapija pre 5 dana
U rekonstrukciju olimpijskog bazena i sanaciju bazenskih prostorija na Spensu uloženo je 127,4 miliona dinara. Radovi finansirani iz budžeta Grada u iznosu od 92,4 miliona dinara, dok je 35 miliona dinara uložilo Ministarstvo turizma, trgovine i… »

ATANASKOVIĆ: Nesmanjeno interesovanje stranih investitora za Srbiju

Ekapija pre 5 dana
Ministarka privrede Anđelka Atanasković izjavila je danas da, iako se nalazimo u izazovnim vremenima, svi ekonomski pokazatelji potvrđuju da je Srbija na dobrom putu i da je među zemljama sa većom otpornošću u trenutnoj globalnoj krizi, navodi se… »

Sledeće godine počinje izgradnja vetroparka Bašaid kod Kikinde - U planu francuskog investitora za 2021. i gradnja prve…

Ekapija pre 5 dana
Dok iz resornog ministarstva novoformirane vlade gotovo svakodnevno slušamo da su investicije u obnovljive izvore energije ključne za budućnost elektroenergetskog sistema Srbije, iz Kikinde stiže lepa vest – sledeće godinje počeće izgradnja… »

Poznati finalisti "SAM godišnje nagrade 2020" - Proglašenje najboljih 23. decembra

Ekapija pre 5 dana
Na kraju izuzetno izazovne godine, a deveti put zaredom, Srpska asocijacija menadžera dodeliće godišnje nagrade najboljima u poslovnom svetu, pod sloganom "Odgovorno liderstvo u svim sferama života". Poznata su imena finalista, dobitnici nagrada biće… »

SUEZ Grupa od 31. januara 2021. preuzima upravljanje deponijom Vinča - Nova pravila za odlaganje otpada

Ekapija pre 5 dana
Preduzeće SVO, koje posluje kao deo SUEZ Grupe 31. januara 2021. preuzeće upravljanje deponijom Vinča. Iz ove kompanije pozivaju zainteresovane klijente da ih kontaktiraju kako bi se upoznali sa novim uslovima predaje i odlaganja otpada. SVO je deo… »

Šta privredi donosi novi sistem fiskalizacije? - Ukidaju se papirni izveštaji, država najavila pomoć za nabavku novih kasa

Ekapija pre 5 dana
Dugo najavljivana izmena sistema fiskalizacije u Srbiji, donosi značajne novine koje pre svega treba da obezbede što bolju kontrolu i smanjenje sive ekonomije, kaže za eKapiju Aleksandar Vasić, član UO Udruženja poreskih savetnika Srbije i podseća… »

Grad Beograd raspisao tender za građevinske radove na svim objektima Gradske uprave

Ekapija pre 5 dana
Grad Beograd raspisao je tender za radove na objektima Gradske uprave, od zgrade Skupštine Grada preko objekata u kojima su smešteni brojni sekretarijati Gradske uprave. Tender je oblikovan po partijama - prva partija odnosi se na unutrašnje… »

U Gornjem Milanovcu u planu izgradnja crkve Brezovica

Ekapija pre 5 dana
Plan detaljne regulacije crkva Brezovica u Gornjem Milanovcu nalazi se na javnom uvidu do sutra, 19. nocembra. Ciljevi izrade plana su utvrđivanje mera, pravila građenja i načina korišćenja i uređenja zemljišta, kao i zaštite planskog područja. S… »

Kruševac traži izvođača rekonstrukcije mosta u mestu Ribare

Ekapija pre 6 dana
Grad Kruševac raspisao je tender za rekonstrukciju mosta u naseljenom mestu Ribare, na putu za crkvu Svete Trojice. Nabavka radova vrši se u otvorenom postupku, a procenjena vrednost posla je 9,3 miliona dinara. Tender ističe 3. decembra, a detalje… »

Ekapija, najnovije vesti »