Ekapija

Grad prodaje poslovni prostor na Autokomandi za 262.000 EUR

Ekapija pre 6 dana
Grad Beograd prodaje poslovni prostor i garažu u Zvečanskoj ulici, u blizini Autokomande. Poslovni prostor površine 451 m2 nudi se po početnoj ceni od 261.919,67 EUR, dok je početna cena za garažu od 49 m2 28.456,9 EUR. Rok za dostavljanje prijava… »

Raspisan poziv za izbor strateškog partnera za rekonstrukciju i modernizaciju pruge Subotica-Segedin

Ekapija pre 7 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture raspisalo je javni poziv za izbor strateškog partnera na realizaciji Projekta rekonstrukcije i modernizacije pruge Subotica - Horgoš - granica sa Mađarskom (Segedin). Izabrani partner trebalo… »

Javna debata o predlogu Zajedničke Strategije održivog turizma za prekogranično područje Elin Pelin i Leskovac do 23…

Ekapija pre 6 dana
Opština Elin Pelin iz Bugarske, Turistička organizacija Leskovac iz Srbije i Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga Leskovac iz Srbije pozivaju organizacije iz sektora turizma, akademsku zajednicu, organizacije civilnog društva i ostalu… »

Tematski bilten "Dnevnik uspeha - Ko su ljudi koji pokreću poslovni svet" 22. aprila na eKapiji

Ekapija pre 6 dana
Privreda regiona poslednjih godina dobija svoje, vrednim radom zasluženo, mesto u evropskoj porodici. Sve su prepoznatljivije ideje koje sa ovih prostora idu u Evropu, ali i svet. Iza svake uspešno realizovane ideje stoje pojedinci i timovi zaslužni za… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za ponedeljak, 12. april 2021.

Ekapija pre 6 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za ponedeljak, 12. april 2021. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: berzanski izveštaj Podelite: Firme: Beogradska berza a.d… »

Postavljanje brana i rečnih pregrada za rešenje problema plutajućeg otpada na Limu

Ekapija pre 6 dana
Ugovore u vrednosti od 70 miliona dinara za sufinansiranje projekata zaštite reke Lim, postavljanjem plutajućih brana i rečnih pregrada koje će služiti za prikupljanje ambalažnog i drugog otpada potpisali su ministarka zaštite životne sredine… »

Inovativna kompanija iz Srbobrana osvaja tržište Evrope - Kamar Plus proizvodi streč ambalažnu foliju bez kartonskog jezgra

Ekapija pre 6 dana
U svet biznisa Mario je ušao uz podršku supruge Katarine, 2011. godine, kada su osnovali zanatsku radionicu za proizvodnju svima poznate streč folije. Početak nije mnogo obećavao, bio je to dodatni posao koji su Gerdijani obavljali uz svoje… »

Prodaju se Mataruška i Bogutovačka banja - Restorani i hoteli ponuđeni za 216,5 miliona dinara

Ekapija pre 6 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju privrednog društva Mataruška i Bogutovačka banja iz Mataruške Banje. Prva prodaja organizuje se javnim nadmetanjem. Početna cena je 216,5 miliona dinara (216.556.433,50 dinara), dok je… »

Izgradnja Transbalkanskog koridora značajna za energetsku stabilnost Srbije i Crne Gore - U planu zajednički projekti u…

Ekapija pre 6 dana
Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović i ministar kapitalnih investicija Crne Gore Mladen Bojanić potpisali su Memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti energetike i rudarstva. Tokom sastanka u Beogradu bilo je reči o… »

Beograd dobija još jedan rekonstruisan skver - Nova rasveta, kamene ploče i mobilijar na uglu Birčaninove, Katićeve i…

Ekapija pre 7 dana
Sekretar za investicije Luka Petrović izjavio je da su radovi na rekonstrukciji skvera, koji čine ulice Birčaninova, Katićeva i Bulevar oslobođenja, u završnoj fazi, te da je vrednost radova 34 miliona dinara. - Rekonstrukcijom površine od oko… »

Ekapija, najnovije vesti »