Ekapija

Vladimir Kovač, osnivač DigiTalk-a - Ključna je transformacija načina razmišljanja, vođenja kompanija, a pre svega…

Ekapija pre 5 dana
Vladimir Kovač mnogima je poznat kao direktor konferencije Webiz, kojoj je bio posvećen osam godina. Od aprila ove godine uplovio je u nove vode - osnivač je i domaćin podkasta pod nazivom DigiTalk, koji je pokrenuo sa prijateljima Ivanom Minićem… »

Alena Ahmetspahić Fočo, direktorka projekata i glavni i odgovorni urednik Poslovnih novina - Tamo gde je politika zakazala…

Ekapija pre 5 dana
Alena Ahmetspahić Fočo svoju uspešnu karijeru ostvaruje u svetu medija i novinarstva već 30 godina. Početna iskustva stiče u nekadašnjim vodećim dnevnim lsitovima, Oslobođenje i Večernje novine, a od 1994. godine počinje njen rad u Poslovnim… »

Veliki talas investicija u Srbiji - Do kraja godine nove nemačke fabrike, za dijasporu spremna platforma "Poslovni atlas"

Ekapija pre 6 dana
Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež najavio je da će u Srbiji do kraja ove godine biti započeto ili realizovano više investicionih projekata iz Nemačke. - Nemačke investicije su na listi više od 20 fabrika i pogona koji će početi da… »

Na Goliji će se graditi turističko vikend naselje sa 13 stambenih i poslovnih blokova

Ekapija pre 5 dana
U Opštini Sjenica, u naselju Šare na Goliji, gradiće se turističko vikend naselje Golija. Gradnja je predviđena na 1,2 ha, a investitor Dragoslav Marković iz Ivanjice. Prema nacrtu plana detaljne regulacije, naselje će se sastojati iz 13… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za sredu, 20. oktobar 2021.

Ekapija pre 5 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za sredu, 20. oktobar 2021. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: berzanski izveštaj Podelite: Firme: Beogradska berza a.d. Beograd… »

Srpski kandidat za Oskara "Oaza" otvara 8. Japansko-srpski festival filma

Ekapija pre 5 dana
8. Japansko-srpski festival filma održaće se od 12. do 15. novembra u Jugoslovenskoj kinoteci (Uzun Mirkova 1), a deo repertoara publika će moći da pogleda i u Dvorani Kulturnog centra Beograda. Na temu "Status" JSFF će ove godine prikazati više od… »

Poreska uprava primila 30.290 prijava za utvrđivanje godišnjeg poreza - Ovo su najčešća zanimanja u kojima se godišnje…

Ekapija pre 5 dana
Poreska uprava Republike Srbije je primila ukupno 30.290 prijava za utvrđivanje godišnjeg poreza na dohodak građana za 2020. godinu. Obavezu prijavljivanja godišnjeg poreza na dohodak imali su građani koji su u 2020. godini ostvarili dohodak veći od… »

Svaka opština u Srbiji dobiće šalter za izdavanje Digitalnog zelenog sertifikata o vakcinaciji

Ekapija pre 5 dana
Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je tender za izvođenje usluge izdavanja Digitalnog zelenog sertifikata, odnosno potvrde o vakcinaciji protiv COVID 19, na teritoriji čitave Srbije. Kako je navedeno u specifikaciji… »

Uvode se kovid propusnice za ugostiteljske objekte

Ekapija pre 5 dana
Obavezne kovid propusnice za boravak u svim ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru biće uvedene od subote,23. oktobra, izjavila je premijerka Ana Brnabić, nakon sednice Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. Kako prenosi sajt… »

Novi Sad dobija botaničku baštu, traži se projektant - Evo šta će sve sadržati kompleks na 4,2 hektara u Petrovaradinu

Ekapija pre 5 dana
Gradska uprava za zaštitu životne sredine Novog Sada raspisala je tender za projektovanje kompleksa botaničke bašte u Petrovaradinu. Botanička bašta nalaziće se na površini od 4,2 ha, a lokacija budućeg kompleksa je uz severoistočni obod zone… »

Ekapija, najnovije vesti »