Ekapija

Raspisan tender za rekonstrukciju 15 objekata Gradske uprave Beograda

Ekapija pre 2 dana
Raspisana je javna nabavka za rekonstrukciju više objekata Gradske uprave Beograda. Reč je, kako se navodi, o unutrašnjim i spoljašnjim radovima. Unutrašnji radovi obuhvataju zidarske, keramičke, molersko-farbarske, stolarske, suvomontažne… »

Počela isporuka kvasca - Od danas u prodavnicama i pekarama

Ekapija pre 3 dana
Isporuka kvasca proizvedenog u Srbiji počela je danas (25. mart 2020.) u trgovinama širom zemlje, kao i pekarama na 1.000 istovarnih mesta. Kvasac će moći da se kupi u sledećim prodajnim lancima i marketima: Delhaize, Gomex, PerSu, Aromamarketi, DIS… »

Delta Holding će svakodnevno obezbeđivati obroke za medicinsko osoblje KBC Dragiša Mišović i Infektivnu kliniku i Kliniku…

Ekapija pre 3 dana
Delta Holding, članica Globalnog dogovora u Srbiji, najavila je da će hotel Crowne Plaza od danas pripremati 120 obroka za zdravstvene radnike KBC Dragiša Mišović i dve bolnice Kliničkog Centra Srbije (Infektivnu kliniku i Kliniku za pulmologiju)… »

Kompanija Arriva nudi pogodnosti za prevoz radnika članicama Nemačko-srpske privredne komore

Ekapija pre 3 dana
Kompanija Arriva, članica Nemačko-srpske privredne komore, stavila se na raspolaganje svim članicama Komore u domenu prevoza. - Stavljamo se na raspolaganje onim kompanijama članicama koje i dalje imaju potrebu da rade i sprovode procese rada, te da… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za sredu, 25. mart 2020.

Ekapija pre 3 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za sredu, 25. mart 2020. kliknite za PDF fajl… »

Uputstvo Share fondacije za sprečavanje gušenja internet infrastrukture

Ekapija pre 3 dana
Internet infrastrukture širom sveta su pod opterećenjem. Ako svi povedemo računa možda sprečimo gušenje internet provajdera, mobilnih operatera, otkazivanje aplikacija i servisa, ili čak potpuni prekid veze, saopštili su ih Share fondacije i… »

EU odobrila Srbiji prenamenu od 94 mil EUR za borbu protiv pandemije

Ekapija pre 3 dana
Evropska unija je odobrila Srbiji da oko 94 mil EUR neutrošenih sredstava iz tekućih projekata i Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) bude iskorišćeno za prevenciju i suzbijanje posledica koronavirusa, saopštila je Vlada Srbije. Naime… »

Elixir Group donirala 30 miliona dinara za nabavku respiratora i zaštitne opreme

Ekapija pre 3 dana
Kompaija Eliksir grupa (Elixir Group) donirala je 30 miliona dinara za nabavku respiratora i neophodne zaštitne medicinske opreme kako bi u aktuelnoj situaciji izazvanoj epidemijom korona virusa, doprineli spasavanju ljudi i stabilnosti zdravstvenog… »

Uskoro gradnja nove zgrade FON-a na 6.000 m2 - Potpisan ugovor sa izvođačima, investicija vredna 6,59 mil EUR

Ekapija pre 3 dana
Izgradnja nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu (FON) mogla bi uskoro da počne, a ugovor o izgradnji potpisan je sa grupom ponuđača koju čine kompanije M Enterijer Gradnja doo Beograd, Jugogradnja doo Beograd i EX ING B&P doo Beograd… »

Imlek i Direktna Banka donirali sredstva za nabavku potrebnih respiratora

Ekapija pre 3 dana
Kompanija Imlek i Direktna Banka su se među prvima odazvale pozivu Vlade Srbije i obezbedile sredstva za nabavku 10 respiratora potrebnih za lečenje pacijenata sa najtežim oblicima bolesti Covid-19. Respiratori, njih sedam koliko je obezbedila… »

Ekapija, najnovije vesti »