Ekapija

Rusi biraju lokaciju za novu investiciju u Srbiji - Predstavnici firme Toreks obišli industrijske zone u Šapcu i Vladimircima

Ekapija pre 3 dana
Predstavnici ruske firme Toreks koja se bavi proizvodnjom sigurnosnih, sobnih, protivpožarnih vrata obišli su juče dve potencijalne lokacije za svoju buduću investiciju u Srbiji - Industrijsku zonu u Šapcu i Industrijsku zonu u Vladimircima… »

Ski centar Tornik dobija novi Vizitorski centar i ugostiteljski objekat - Skijališta Srbije traže partnere za rušenje i…

Ekapija pre 3 dana
JP Skijališta Srbije raspisala su dva tendera za rušenje i izgradnju novih objekata na Zlatiboru po modelu suinvestiranja Prvim tenderom traži se uklanjanje objekta Vizitorskog centra i izgradnja novog objekta na istoj lokaciji u Skijalištu Zlatibor u… »

Na prodaju vojni kompleksi širom Srbije - Najskuplji u Sremčici ponuđen za 922.905 EUR

Ekapija pre 3 dana
Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije. Reč je o 45 nekretnina, vojnih kompleksa i poslovnih prostora širom Srbije. Najskuplji je vojni kompleks Sremčica koga čini… »

Beogradske elektrane raspisale tender za digitalno snimanje mreže vodova i izradu geoprostorne baze podataka - Posao vredan…

Ekapija pre 3 dana
JKP Beogradske elektrane raspisalo je nabavku usluge digitalnog snimanja mreže vodova i izradu geoprostorne baze podataka. Procenjena vrednost nabavke bez PDV-a je 340 miliona dinara. Rok za podnošenje ponuda je 21. decembar, a detalje tendera… »

Kruševački vodovod traži izvođača rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže

Ekapija pre 3 dana
JKP Vodovod Kruševac oglasilo je javnu nabavku građevinskih radova na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže. Reč je o radovima na izgradnji cevovoda, a trajanje ugovora ograničeno je na 36 meseci. Nabavka se vrši u otvorenom postupku, a rok… »

Gradeks će podići zgradu sa 19 stanova u Loznici

Ekapija pre 3 dana
Odeljenje za planiranje i izgradnju Gradske uprave grada Loznice izdalo je građevinsku dozvolu investitoru Gradeks iz istog grada, za izgradnju višeporodičnog stambenog objekta na parceli 3485/16. U pitanju je objekat spratnosti Pr+3+Ps (prizemlje+ tri… »

Šta država sprema za Nacionalni park Đerdap - Nova područja zaštite, geoturizam i razvoj organske poljoprivrede

Ekapija pre 4 dana
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stavilo je na rani javni uvid Prostorni plan područja posebne namene nacionalnog parka Đerdap. Granica prostornog plana obuhvata i 69.300 hektara van područja nacionalnog parka, što će biti… »

Počela sanacija postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u barajevskom naselju Gaj

Ekapija pre 4 dana
U barajevskom naselju Gaj počela je sanacija postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, a projekat je vredan blizu 125 miliona dinara, rekao je pomoćnik gradonačelnika Beograda, Aleksandar Marković. - Prilikom izgradnje stambenog naselja Gaj 1987… »

Preduzeće Interhem iz Negotina kupilo poslovni kompleks Holdinga Poljotehna

Ekapija pre 4 dana
Preduzeće Interhem iz Negotina kupilo je poslovni kompleks Holdinga Poljotehna u tom gradu za 1,8 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Na javnom nadmetanju fizičkim licima prodata je i prodavnica u Štubiku za 1,3… »

Uskoro konkursi za projekte rekonstrukcije Stare šećerane, Čumićevog sokačeta i Gradića Pejtona - Ispod trga na Crvenom…

Ekapija pre 4 dana
Glavni urbanista Marko Stojčić najavio je da je u planu pokretanje konkursa za plato ispred Politike, odnosno za prostor između ovog objekta, zgrade Opštine Stari grad i Radio Beograda, koji bi trebalo da dobije potpuno nov, uređeniji izgled. Osim… »

Ekapija, najnovije vesti »