Ekapija

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za četvrtak, 25. novembar 2021.

Ekapija pre 3 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za četvrtak, 25. novembar 2021. kliknite za PDF fajl… »

Radionica Wild Wood svoju strast prema drvetu pretvorila u proizvodnju unikatnog nameštaja - Dizajn iz Beograda svoje mesto…

Ekapija pre 3 dana
Poznavaoci uređenja enterijera kažu da se drveni nameštaj savršeno uklapa u svaki ambijent. Osim što ima vanvremenski kvalitet, utiče i da se prijatno osećemo u nekom prostoru, jer mu darujemo otisak prirode. Drvo je odlično i za kombinovanje sa… »

Još 30 proizvoda dobilo žig "Čuvarkuća"

Ekapija pre 3 dana
Novih 30 proizvoda tekstilne, građevinske, pehrambene industrije, kao i iz sektora veterine, danas je dobilo pravo na žig "Čuvarkuća" koji potvrđuje kvalitet, domaće poreklo i poverenje potrošača. Prema odluci Saveta za dodelu žiga, među buduće… »

Otvaranje mosta Bratoljub zakazano za 28. novembar

Ekapija pre 3 dana
U nedjelju, 28. novembra, u 11 sati zvanično će biti pušten u rad most Bratoljub na Drini između Srbije i BiH (RS), koji povezuje opštine Bratunac i Ljubovija, saopšteno je iz Opštine Bratunac. Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić, predsednik… »

Grad Šabac prodaje 10 parcela građevinskog zemljišta

Ekapija pre 3 dana
Grad Šabac prodaje građevinsko zemljište u javnoj svojini radi izgradnje. Reč je o 10 parcela u Majuru površine od 0,3 do 11 hektara, koje se nude po početnim cenama od 2,5 do 90 miliona dinara. Rok za podnošenje ponuda je 27. decembra 2021… »

Vodič za izvoz svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća na tržište SAD - Prijavite se na vebinar

Ekapija pre 3 dana
Ukoliko ste proizvođač ili izvoznik svežeg, smrznutog ili prerađenog voća i povrća iz regiona i želite da saznate više o onlajn prodaji i brendiranju prehrambenih proizvoda, kao i o drugim ključnim koracima u zvozu na tržište Sjedinjenih… »

Dodatnih 500 miliona dinara za voćare, povrtare, vinogradare i cvećare - Prvi javni poziv za unapređenje konkurentnosti…

Ekapija pre 3 dana
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je 22. aprila Prvi javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu Srbije u 2021. godini… »

Počela gradnja Atletskog stadiona u Požarevcu - U kompleksu nekadašnjeg Bambi parka u planu i tereni za razne sportove

Ekapija pre 3 dana
U Požarevcu je počela izgradnja atletskog stadiona, a vrednost radova je 102 miliona dinara. Kako se navodi na sajtu lokalne samouprave, planirano je da objakat bude završen u maju naredne godine. Posao je nakon sprovedene tenderske procedure dodeljen… »

Poslovanje i život "na klik" - Predstavljamo vam novi tematski bilten eKapije posvećen digitalizaciji

Ekapija pre 3 dana
Digitalizacija je odavno postala obeležje trenutka u kome živimo, a po svemu sudeći, trenutno smo tek na vrhu brega. Ubrzani razvoj tehnologije, prilagođavanje sveta novim okolnostima i iznalaženje rešenja kojima se prevazilaze krize samo su neki od… »

Kod Sremske Rače gradiće se novi granični prelaz sa BIH, sa 12 traka za automobile i 4 trake za teretni saobraćaj

Ekapija pre 3 dana
Na deonici novog auto-puta Sremska Rača-Kuzmin gradiće se novi, zajednički granični prelaz između Srbije i Bosne i Hercegovine. Direkcija za imovinu Republike Srbije raspisala je tender za izradu urbanističkog projekta novog graničnog prelaza na… »

Ekapija, najnovije vesti »