Ekapija

Odabrana lokacija za gradnju nove toplane u Boru - U toku izrada projekta

Ekapija pre 3 dana
Projekat za izgradnju nove toplane u Boru je u izradi, a ona će biti sagrađena na lokaciji Centroistokovog magacina, rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić. - Dogovor je da to bude lokacija Centroistokovog magacina, koji je u vlasništvu… »

Počelo podnošenje zahteva za subvencije po košnici pčela

Ekapija pre 3 dana
Podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje po košnici pčela počelo je danas, 15. aprila 2021. godine. Pravno lice, preduzetnik i fizičko lice - nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koje ispunjava uslove propisane… »

UNICEF isporučio inkubator Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine - Još tri za Kragujevac i Niš

Ekapija pre 3 dana
U okviru velike kampanje UNICEF-a pod nazivom "Tako mali da bi u srce stali" koja je pokrenuta prošle godine sa ciljem opremanja i modernizacije neonatalnih jedinica u Srbiji, grad Novi Sad od danas je opremljeniji za jedan novi inkubator. Deyana… »

Coworking prostore uključiti u turističku ponudu regiona - Šansa za razvoj u otvaranju tržišta za digitalne nomade…

Ekapija pre 3 dana
Postojanje coworking zajednica ima ogorman uticaj na razvoj inovativne i startap kulture. Uprkos tome, u svim zemljama regiona izostao je bilo kakav vid državne pomoći, koja bi bila od velikog značaja za opstanak coworking prostora, saopšteno je tokom… »

Šansa sa srpske kompanije na tržištu Portugalije - Moguć zajednički nastup u Africi

Ekapija pre 3 dana
Poslovanje u Portugaliji za kompanije iz Srbije značilo bi pristup jedinstvenom tržištu EU od 500 miliona potrošača, ali i tržištima američkog i afričkog kontinenta. Portugalska privreda, usmerena na izvoz i investicije, otvorena je za… »

Beogradska berza - Dnevni izveštaj za četvrtak, 15. april 2021.

Ekapija pre 4 dana
U PDF fajlu pogledajte dnevni izveštaj o trgovanju na Beogradskoj berzi za četvrtak, 15. april 2021. kliknite za PDF fajl kliknite za PDF fajl Firme: Beogradska berza a.d. Beograd Tagovi: berzanski izveštaj Podelite: Firme: Beogradska berza a.d… »

Zahtevna rekonstrukcija Narodnog muzeja u Vranju - Nakon radova stalna postavka sa eksponatima iz etnološke zbirke

Ekapija pre 4 dana
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović obišli su zgradu Narodnog muzeja u Vranju u kojoj se izvode radovi na rekonstrukciji objekta. Po rečima gradonačelnika Milenkovića, zgrada Salemluka u kojoj je… »

Destinacijski rezervacioni sistem na Zlatiboru počeo sa radom

Ekapija pre 4 dana
Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je destinacijski rezervacioni sistem koji je i zvanično pušten u rad u utorak, 13. aprila 2021. godine. Na zvaničnom sajtu TO Zlatibor nalazi se jedinstvena baza smeštajnih kapaciteta Zlatibora dostupna… »

Traži se firma za izradu projekata rekonstrukcije puteva na teritoriji Kanjiže i Subotice

Ekapija pre 4 dana
Opština Kanjiža raspisala je tender za izradu projekata rekonstrukcije i rehabilitacije putne infrastrukture na terotiji Opštine Kanjiža i Grada Subotice. Rok za podnošenje ponuda u otvorenom postupku je 26. aprila. Detalje tendera možete pogledati… »

Nišu 15,6 miliona dinara za zamenu ložišta u domaćinstvima i projekte pošumljavanja i ozelenjavanja

Ekapija pre 4 dana
Ministarstvo zaštite životne sredine kroz konkurse za unapređenje kvaliteta vazduha dodelilo je Nišu 15,6 miliona dinara, saopšteno je iz vlade. Ministarka Irena Vujović je precizirala da je, iz budžeta resornog ministarstva, tom gradu dodeljeno 12… »

Ekapija, najnovije vesti »