Ekapija

Prodaje se Industrija metalnih konstrukcija za 539,5 miliona dinara

Ekapija pre 8 dana
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preduzeća Industrija metalnih konstrukcija iz Beograda, po početnoj ceni od 539.533.026 dinara. Najvažniju imovinu čini proizvodna hala ukupne površine 5.181 m2, 25% udela u kapitalu… »

Porodicama sa troje ili četvoro dece u Vojvodini dodeljeno 250 miliona dinara za bolje uslove stanovanja

Ekapija pre 8 dana
Porodice u kojima se rodilo treće ili četvrto dete, njih 237, od 1. januara 2020. godine dobile su bespovratna sredstva od Pokrajinske vlade za rešavanje stambenog pitanja ili unapređenje uslova stanovanja. Sredstva u ukupnom iznosu od 250 miliona… »

Expo-zim od 25. do 28. novembra na Beogradskom sajmu

Ekapija pre 8 dana
Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Expo-zim biće održan od 25. do 28. novembra 2021. godine u hali 5 Beogradskog sajma. Uz pomoć suorganizatora, Asocijacije Sport za sve, 35. Expo-zim ćer se potruditi da uvoznici… »

Zlatno pero Beograda - 16. Međunarodno bijenale ilustracije počinje sutra

Ekapija pre 8 dana
Ovogodišnje 51. Zlatno pero Beograda – 16. Međunarodno bijenale ilustracije biće otvoreno 23. novembra u Konaku kneginje Ljubice i trajaće do 3. decembra. Manifestacija se realizuje u organizaciji Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i… »

Kompanija ABL Solvent kupila poslovni kompleks IMT na Novom Beogradu za 70,7 mil EUR

Ekapija pre 8 dana
Kompanija ABL Solvent doo iz Beograda kupila je za 8,3 milijarde dinara (70,7 mil EUR) poslovni kompleks u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika. Poslovni prostor prodat je po početnoj ceni. Deo… »

U Rtkovu kod Kladova na mestu nekadašnje deponije niče zeleni prostor za rekreaciju

Ekapija pre 8 dana
U selu Rtkovu kod Kladova uklonjena je deponija i na tom prostoru uskoro će biti završeni radovi na pravljenju zelenog prostora za rekreaciju, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine. - Ministarstvo je na javnom konkursu dodelilo opštini… »

Opportunity banka promenila poslovno ime, sada je 3 banka

Ekapija pre 8 dana
Opportunity banka menja poslovno ime i od danas posluje pod imenom 3 banka, saopšteno je iz ove banke. Nakon prošlogodišnje promene vlasničke strukture, rukovodstvo banke je donelo stratešku odluku o promeni imena ove finansijske institucije. - Ime 3… »

U toku je Javni poziv za kupovinu stanova u 14 opština u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja

Ekapija pre 8 dana
Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd i Komesarijat za izbeglice i migracije objavili su javni poziv za dostavljanje ponuda fizičkih i pravnih lica koja prodaju stanove, a za dalju kupovinu stanova u javnu svojinu, na… »

Novi Sad modernizuje sistem za javno uzbunjivanje - U planu daljinsko aktiviranje i još 43 sirene, traži se projektant

Ekapija pre 8 dana
Gradska uprava za komunalne poslove Novog Sada raspisala je tender za izradu projektne dokumentacije za izgradnju sistema za javno uzbunjivanje na teritoriji Grada Novog Sada. Kako je navedeno u projektnom zadatku, Novi Sad je podložan mnogim opasnostima… »

Država traži firmu za rukovanje skladištem mazuta u Pančevu

Ekapija pre 8 dana
Republička direkcija za robne rezerve raspisala je tender za rukovanje i održavanje rezervoara mazuta u Rafineriji nafte Pančevo. Rezervoar FB-1003, nominalne zapremine 10.150 m³, izgrađen je 1965. godine i nalazi se u bloku X Rafinerije nafte… »

Ekapija, najnovije vesti »