Izvor: BK TV arhiva vesti 26.11.2016

Alarmantno u Užicu: Vazduh zagađen, deca, starije i bolesne osobe da ne izlaze napolje (tabele/video)

BK TV 26.11.2016
Vazduh u Užicu "vrlo nezdrav". Užice se već nekoliko dana unazad „guši“ u magli i smogu, a nadležni apeluju na građane, posebno na bolesne, stare i decu da ako ne moraju, nikako ne borave dugo napolju. Iz Zavoda za javno zdravlje su takođe… »

O ovome priča ceo svet: U Tokiju palo neviđeno čudo s neba, građani u šoku i neverici! (foto,video)

BK TV 26.11.2016
Građani Tokija ne pamte kada su poslednji put videli sneg u novembru. Ove godine ta novogodišnja želja im se ispunila nešto ranije. Ako niste znali, u ovom gradu godišnje padne veoma malo snega. Možda svega dvaput godišnje. Poslednji put kada su… »

Kuba proglasila devetodnevnu žalost, sahrana 4. decembra

BK TV 26.11.2016
Kubanske vlasti proglasile su danas devetodnevnu žalost povodom smrti revolucionarnog lidera Fidela Kastra i saopštile da će njegovi ostaci biti sahranjeni 4. decembra u istorijskom jugoistočnom gradu Santijago de Kuba. "Od 26. novembra do 4… »

Šokantno: Policiju brutalno napalo 30-tak đaka! (video)

BK TV 26.11.2016
Neverovatan snimak pokazuje grupu dece-učenika kako napadaju dva policajca. NEsvakidašnja scena zabeležena je u južnom Londonu. Naime, policajac i njegova koleginica reagovali su u slučaju tuče dve učenice. Tuča je bila zakazana posredstvo… »

Svi se plaše verovanja na današnji dan: Na Svetog Jovana Zlatoustog jednu stvar nikako ne radite, verovanje kaže da možete…

BK TV 26.11.2016
Postoji verovanje na današnji dan kojeg se većina ljudi plaši... Prema verovanju naših starih, onaj ko na današnji dan prekine nit (žicu) prekinuo je i svoj život. Zato se 26. novembra do ponoći nikako ne smeju upotrebljavati igle za šivenje i… »

Ovako govori veliki čovek: Ceo svet oplakuje Kastra, ali Putinove reči će se najduže pamtiti

BK TV 26.11.2016
Nakon smrti lidera kubanske revolucije koji je preminuo u 91. godini brojni svetski državnici i zvaničnici iskazali su žaljenje. Ipak, ima onih koji se raduju, piše Gardijan. Ruski predsednik Vladimir Putin iskazao je svoje iskreno žaljenje za… »

Epl je našao razlog zašto ćete jedva čekati izlazak Ajfona 8

BK TV 26.11.2016
Kompanija Epl našla je, sudeći prema nezvaničnim informacijama, način da poklonici čuvenog Ajfona jedva čekaju izlazak "osmice". Naime, prema glasinama koje se šire među tehnološkim zaljubljenicima, Epl u svoj naredni Ajfon 8 planira da ugradi 3d… »

Ove stvari nikako nemojte nositi u torbi: Stručnjaci upozoravaju na stvari koje zbog bezbednosti ne smemo nostiti sa sobom!

BK TV 26.11.2016
Izbegavajte da nosite ove stvari kako bi u slučaju gubitka ili krađe šteta bila manja! 1. Zapisane pinove kartica Nošenje ceduljica na kojima pišu pinovi kartica ili kod za kućni alarm u torbi ili novčaniku trebalo bi da izbegavate po svaku cenu… »

Shvatila je da je bila na korak od predatora, tek kada je fotografije sa odmora gledala kod kuće (foto)

BK TV 26.11.2016
Fotografkinja Julija Sundukova nije ni sanjala koliko je blizu jednog od najopasnijih predatora kada je snimala predele Madagaskara. Naime, da je bila na samo korak od opasnosti shvatila je tek kada je Sundukova kod kuće gledala fotografije napravljene… »

Kako da zauvek nestanete sa interneta: Jednim klikom izbrišite sve što Gugl zna o vama

BK TV 26.11.2016
U svetu digitalnih uređaja i smartfona ponudili smo sve detalje iz našeg života svetu na tacni, a da toga nismo ni svesni. Ipak, postoji način da to sklonimo i obrišemo zauvek sa interneta, piše Independent. Pri tom, postajemo ranjivi i izlažemo se… »