Izvor: Srbija danas arhiva vesti 28.11.2016

Otvorili dušu: Manojlović "kritikovao" saigrača, a ni on mu nije ostao dužan (foto)

Srbija danas 28.11.2016
Igrači Crvene zvezde rekli šta misle. Saigrači na terenu a dobri drugari i van njega. Zvezdina deca, golman Filip Manojlović i fudbaler Mihailo Ristić odlično funkcionišu na terenu, dobro sarađuju a izuzetno se poštuju i kao drugovi. Lepe reči… »

Zelena privreda srpski potencijal, u njoj leži 150.000 novih radnih mesta

Srbija danas 28.11.2016
U ekološkim problemima sa kojima se Srbija suočava, a koje će morati da reši ukoliko želi da uđe u EU, nalazi se mogućnost zapošljavanja velikog broja ljudi. Da bismo ispunili najosnovnije „zahteve“ iz Brisela, biće potrebno, prema procenama… »

Lider čečena: Amerikaci bi da celu Rusiju pretvore u Alepo, treba smrtno da me se plaše!

Srbija danas 28.11.2016
Svi neprijatelji Rusije su i moji neprijatelji. Njima je mesto pod zemljom, siguran je Kadirov. On je intervjuu za TASS naveo da ga se plaše ruski neprijatelji: teroristi, ekstremisti i njima slični. - Da, ti neprijatelji i treba da me se plaše… »

Čestitka predsednika FIVB: Evo šta je Ari Grasa poželeo Gajiću (foto)

Srbija danas 28.11.2016
Prvi čovek svetske odbojkaške federacije istakao da je OSS veoma važna asocijacija. Predsednik FIVB, Dr Ari Grasa da Silva Filjo, poslao je danas čestiku Zoranu Gajiću povodom izbora za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. OSS - Dragi gospodine… »

Lovefest objavio aftermovie: Ovo su najlepši trenuci festivala ljubavi (video)

Srbija danas 28.11.2016
Decenija trajanja... Nakon ovogodišnjeg rekordnog "Lovefesta", koji je posetilo više od 80. 000 mladih ljudi iz celog sveta, festival ljubavi je objavio aftermovie i gotovo šest minuta izdvojio najlepše trenutke desetog rođendanskog izdanja. Na… »

Nema semafora, ni znakova: Pogledajte ogromnu raskrsnicu u Etiopiji - izgleda kao mravinjak! (video)

Srbija danas 28.11.2016
Da se izgubi čovek. Od ovog interesantnog videa našim vozačima bi se nesumnjivo zavrtelo u glavi... Vozila samo šišaju, na ogromnoj raskrsnici na kojoj - uopšte nema semafora. Kod nas problemi nastaju i pored signalizacije, ali Etiopljanima, očito… »

Orgazam uživo: Snimak koji ostavlja bez daha! (video)

Srbija danas 28.11.2016
Sigurno ćete ga odgledati nekoliko puta. Električni orgazam je objavio na svom Jutjub kanalu snimak jednog od dva trijumfalna koncerta u Domu omladine Beograda (DOB), kojima je prošlog decembra proslavljao 35 godina postojanja. - Na Jutjub-u je snimak… »

Na kafi sa šalterušom: Gordana m. otkriva kako izaći na kraj sa njihovom sortom

Srbija danas 28.11.2016
Najomraženiji natpisi na koje možemo da naletimo su "PAUZA", "DOLAZIM ZA 5 MINUTA" i "ŠALTER NE RADI". Na brdovitom Balkanu postoji sasvim posebna sorta ljudi. Sorta sa kojom su se svi barem jednom u životu susreli, ona sorta bez koje ne možemo, a… »

Kremlj: Putin ne ide na sahranu Fidela Kastra, a razlog je poseban!

Srbija danas 28.11.2016
Delegaciju Rusije će, na komemoraciji, predvoditi predsednik ruske Državne dume. Ruski predsednik Vladimir Putin ne planira da prisustvuje sahrani kubanskog lidera Fidela Kastra, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. - Putin je veoma zauzet… »

Kad Putin pravi čistku! Onda to ovako izgleda

Srbija danas 28.11.2016
Putinovi ukazi izazivaju reakcije svetskih razmera. Ruski predsednik Vladimir Putin razrešio je dužnosti jedan broj činovnika predsedničke administracije, Federalne službe bezbednosti (FSB), Ministarstva odbrane i MUP-a, izjavio je portparol Kremlja… »