Izvor: Studio B arhiva vesti 28.11.2016

Šef državne TV pred parlamentom zbog političkog „navijanja“

Studio B 28.11.2016
Rumunski parlament tražio je objašnjenje od direktora državne televizije zašto intervju sa premijerom nije emitovan kako je bilo planirano, a zbog glasina da to nije učinjeno iz političkih razloga. Šef parlamentarnog Komiteta za kulturu, umetnost i… »

Gradonačelnik sa švajcarskim ambasadorom o poseti Bernu

Studio B 28.11.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali razgovarao je u Starom dvoru sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom o predstojećoj zvaničnoj poseti Bernu 2. i 3. decembra. Siniša Mali će se tom prilikom sastati sa gradonačelnikom Berna Aleksandrom Čepetom… »

Blagi napredak Jelene Janković

Studio B 28.11.2016
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković napredovala je za je jednu poziciju i zauzima 54. mesto na danas objavljenoj WTA listi. Jankovićeva ima 1.100 bodova, 162 više od Ane Ivanović, koja je zadržala 63. mesto. Srbija medju 100 najboljih nema… »

Vučić sa potpredsednikom Evropske investicione banke

Studio B 28.11.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa potpredsednikom Evropske investicione banke Dariom Skanapijekom, a glavna tema razgovora bila je realizacija zajedničkih projekata srpske vlade i EIB-a, koji obuhvataju rekonstrukciju i… »

Vučić: Vlada otvorena za sve koji žele da učestvuju u reformama

Studio B 28.11.2016
Vrednost stranih investicija u Srbiji, u prvih osam meseci ove godine za 8,5 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, poručio premijer Vučić na predstavljanju „Bele knjige 2016“ Saveta stranih investitora. Vučić je, u obraćanju… »

Provera nivoa šećera u krvi u Studiju B

Studio B 28.11.2016
Studio B i Dom zdravlja Rakovice u sredu, 30. novembra, organizuju akciju provere nivoa šećera u krvi u Radio Studiju B na 23. spratu Beograđanke. Akcija se organizuje u mesecu prevencije dijabetisa, najrasprostranjenije bolesti endokrinološkog… »

Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača u poseti Studiju B

Studio B 28.11.2016
Delegacija Kineskih asocijacija televizijskih izvođača posetila je RTV Studio B. Ova Asocijacija odlučila je da od svih medijskih kuća u Srbiji, poseti našu kuću i pokuša u budućnosti da implementira naš rad i iskustvo širom Kine. Kineska… »

Mediji: Petreus mogući državni sekretar, danas s Trampom

Studio B 28.11.2016
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp sastaće se danas sa penzionisanim generalom Dejvidom Petreusom, kojeg razmatra kao kandidata za mesto državnog sekretara, javio je Blumberg. Blumberg je to preneo pozivajući se na neimenovane zvaničnike… »

Policija sumnja da je napad na univerzitet u Ohaju bio teroristicki

Studio B 28.11.2016
Policijskoj istrazi oko napada koji se desio jutros na Univerzitetu Ohajo, pridružili su se FBI i druge obaveštajne agencije, zbog sumnje da se radi o terorističkom napadu, prenosi AP. Mladić osumnjičen da je povredio devet osoba jutros u… »

Vlast i opozicija oprečno o kvorumu za administrativni odbor

Studio B 28.11.2016
Članovi skupštinskog administrativnog odbora iz redova opozicije sastali su se danas u skupštini i raspravljali o smeni predsednika tog odbora Aleksandra Martinovića, ali nisu mogli da odlučuju, jer nisu imali kvorum. Sednicu odbora zakazao je… »