Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.12.2016

Ovako je Ljuba Pantović reagovala kada su joj pustili snimak ćerkinog seksa sa Mladenom (video)

Svet 20.12.2016
Pre nekoliko dana, seks u “Snajkama” su imali Mladen Vuletić i Aleksandra Subotić, a pravo ludilo je nastalo kada su snimak ćerkinog seksa pustili Aleksandrinoj majci Ljubi Pantović, koja takođe učestvuje u ovom rijalitiju. Ljuba je mirno… »

Melina kuburi s kilogramima: Ugojila sam se, za sve je kriv Haris!

Svet 20.12.2016
Melina i Haris Džinović će Novu godinu proslaviti na Zlatiboru, gde će pevač i nastupati. Ona će ga bodriti iz publike, što čini za svaku Novu godinu. “To su uvek radni dani kada smo zajedno. Ipak, nismo mi u muci da nemamo slobodno vreme, to se… »

Kad Goga slavi ljubav: Za pola godine veze, dočekaću Uroša u seksi vešu!

Svet 20.12.2016
Pevačica Goga Sekulić otkrila je da će pola godine veze sa dečkom Urošem Domanovićem proslaviti dobrim seksom! “Nedavno nam je bilo pola godine veze, a pošto sam ja trenutno u Beogradu, proslavićemo kad se vratim u Švajcarsku. On mi već traži… »

Svet u 2017. – poslušajte govor Roberta Čobana na otvaranju konferencije

Svet 20.12.2016
Konferencija “The Economist: Svet u 2017.” održana je 15. decembra u Domu Narodne skupštine, u organizaciji Color Press Grupe koja sedmu godinu zaredom u saradnji sa londonskim magazinom “The Economist” izdaje srpsko izdanje godišnjaka, i… »

Da im pozavidite: Mirka i Vujadin uživaju u Dubaiju i to na jahti! (foto)

Svet 20.12.2016
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vredno su radili tokom čitave godine, a poslednje, hladne, decembarske dane odlučili su da provedu zajedno sa svojim mališanima i to na odmoru u sunčanom Dubaiju. Фотографија корисника… »

Irina Vukotić: Priželjkujem autorsku emisiju

Svet 20.12.2016
Posle male pauze, u deceniju i po prisutnosti, na medijskoj sceni, Irinu Vukotić već neko vreme gledamo u ulozi voditeljke Jutarnjeg programa na Hepi TV. Iako je velika spavalica kaže da joj ne pada teško da ustane u cik zore, jer je ovaj poslovni… »

Sprema žurku za Beograđane: Jelena Rozga promoviše nove pesme u “Kasini”

Svet 20.12.2016
Miljenica regiona Jelena Rozga tek nekoliko dana nakon objavljivanja svog trećeg solističkog albuma “Moderna žena” stiže nam u Beograd. Balada “Pismo-glava” i nosilac albuma “Moderna žena”, za koje je napravila i video spotove, već… »

Halid Bešlić ne krije: Kafana mi je druga kuća!

Svet 20.12.2016
Bosanski folk pevač Halid Bešlić, koji je nedavno održao sjajan koncert u beogradskom Sava centru, važio je za velikog boema i hedonistu. Na pitanje da li danas često ide u kafanu, Bešlić kaže: “Svakog dana idem u kafanu, ona mi je drugi dom… »

Ana Nikolić se pohvalila: Oduvala sam i Cecu i celu estradu!

Svet 20.12.2016
Ana Nikolić ovu godinu, osim po tajnom venčanju sa Stefanom Ðurićem Rastom, pamtiće i po albumu “Labilna“, koji je postigao ogroman uspeh. Za razliku od pojedinih kolega, pevačica uopšte nije skromna kad govori o svojim poslovnim rezultatima… »

Pet tajni vrhunskog seksa o kojima se ćuti

Svet 20.12.2016
Saveti iskusnih seksualnih terapeuta često su drugačiji od “proverenih” recepata za strast koji nas zasipaju sa svih strana. Dobar seks se planira Spontanost je jedna od važnijih stvari u životu. Stalno nam pričaju o važnosti spontanog trenutka… »