Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.12.2016

Jedna bočica, više uloga! Zašto obožavam beauty multitasking i kako ga sprovodim?

Svet 20.12.2016
Do nedavno bilo vam je nezamislivo da propustite neki od osnovnih i ustaljenih koraka u nezi. Striktno ste se držali svog beauty raspored časova, a onda vam je žongliranje između poslovnih i porodičnih obaveza počelo da remeti planove. Niste jedini… »

Hello! Royal Party – Biljana Tipsarević: Ova godina je bila burna, dinamična i uzbudljiva!

Svet 20.12.2016
Hello! Royal Party održan je 7. decembra na Belom dvoru uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz sveta umetnosti, biznisa, sporta i medija. Nakon fotografisanja na crvenom tepihu, zvanice je dočekalo uredništvo magazina zajedno sa NJKV Prestolonaslednikom… »

Fashion Christmas Trees: Ručni rad kao inspiracija za unikatnu jelku Ljiljane Vujanović

Svet 20.12.2016
Mercator Centar Beograd i Novi Sad u saradnji sa Serbia Fashion Weekom i magazinom Hello! i ove godine organizuju projekat Fashion Christmas Trees. Jelke poznatih dizajnera posetioci mogu da vide od 1.12. u Beogradu, a od 2.12. u Novom Sadu. Izložba će… »

Kako mi je meditacija potpuno promenila život…

Svet 20.12.2016
Sebe sam ranije opisivala kao nervoznu škorpijicu koja ume da voli svim srcem i koja bi za prijatelje stavila ruku u vatru. Govorila sam ljudima kako mogu da me mažu na hleb, ali “kada ja pobesnim” – deo je rečenice koji ih je uvek gurao korak… »

Neće nam to otvoreno reći, ali muškarci ne podnose ovih 5 beauty trendova

Svet 20.12.2016
Muškarci nisu preterano skloni primećivanju beauty trendova, ali neke od njih i te kako primećuju jer im neizmerno idu na živce. Ako pitate muškarca šta misli o vašim prekrasnim, dugačkim noktima koji idu u špic, velike su šanse da će vas… »

Da li prajmer zaista ima svrhu i kako mi je promenio beauty rutinu?

Svet 20.12.2016
Da, priznajem – ja jesam od onih žena koje se šminkaju svaki dan, ponekad “teško”, neki bi rekli i preterano, ponekad tek ovlaš, u zavisnosti koliko vremena imam tog jutra i da li su me moje dve četvoronožne “aždaje” probudile za jutarnju… »

Zvanično saopštenje: “Parovi” počinju u nedelju 25. decembra!

Svet 20.12.2016
Najgledaniji rijaliti format na Balkanu – “Parovi” koji je u trenutku uspeo da pomeri granice i razbije stereotipe, počinje u nedelju, 25. decembra, na Hepi televiziji. “Peta sezona “Parova” je dobro pripremljena i pažljivo su odabrani… »

A sada nešto sasvim drugačije: Poslušajte novu pesmu Skaj Viklera! (video)

Svet 20.12.2016
Nakon duže pauze, Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh predstavlja publici nešto sasvim drugačije – novi rock’n’roll singl “Prelepa katastrofa”. Ovom pesmom najavljuje potpuno novi pravac u svojoj karijeri, ali i predstojeći koncert… »

Zašto bez ovog proizvoda ne mogu ni zimi (3 saveta + 3 preporuke)

Svet 20.12.2016
Želite da vaša koža ima lep sjaj bez obzira na godišnje doba? Čitajte dalje… Piše: Jasmina Ubiparip Zamislite svetlucave čestice rasute po koži, koje tako divno blistaju na sunčevim zracima… Pogađate li na koji proizvod mislim? Kada se kaže… »

Jednostavni saveti za brži rast kose koji zaista daju rezultate

Svet 20.12.2016
Ako se i vama čini da vam je kosa uvek iste dužine koliko god je puštale i od frizera zahtevale uvek istih pet santimetara manje, trebalo bi da razmotrite neke od ovih saveta. Da se razumemo, ne možete ubrzati rast kose za deset santimetara više… »