Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.12.2016

5 prioriteta za efektivnu komunikaciju sa malim Sajberuvcetom

Svet 20.12.2016
Svakog utorka, u saradnji sa portalom Sajberuvce, na našem portalu možete čitati tekst koji se bavi decom sa oštećenim sluhom, njihovim razvojem, edukacijom, zaštitom prava i uključivanjem u društvo. Prethodne tekstove pročitajte OVDE, a danas… »

6 vežbi, 5 minuta na dan i konačno ce vaša guza biti veća, ali i obla i podignuta!

Svet 20.12.2016
Većina žena ima jedan cilj kada je vežbanje u pitanju, a to je da očvrsnu telo, izvajaju mišiće i naravno – podignu guzu. Raskošna, čvrsta zadnjica san je svih nas, a mada zvuči realno, zapravo ovaj cilj nije toliko teško dosegnuti. A photo… »

Šta je zapravo balejaž i zašto ne možemo bez ove tehnike?

Svet 20.12.2016
Balejaž je u poslednje vreme tehnika za kojom posežu žene širom sveta i jedan je od najpopularnijih “zahvata” u frizerskim salonima. Imate li je i vi? U našem tekstu pročitajte šta je zapravo balejaž i zbog čega ga tolikooo volimo. Šta je… »

Sedam krajnje čudnih metoda koje praktikuju slavne lepotice za mladu kožu bez bora

Svet 20.12.2016
Premda u javnosti vlada mišljenje da se sve holivudske lepotice i poznate ličnosti podvrgavaju nekoj od invazivnih metoda za zatezanje lica, poput fejsliftinga, sitnih i većih plastičnih operacija da bi izgledale mlađe, to ipak nije tačno u… »

Isprobala sam Venus Legacy tretman protiv bora i ovo su moja iskustva

Svet 20.12.2016
Dok slušamo najave novih tretmana, skoro da se zapitamo da li će u budućnosti uopšte postojati bore. Međutim, i same znate da dobar deo tih priča liči na bajke, a mi odavno nismo u godinama kad je primereno verovati u njih. Zato smo odlučili da… »

Da li i vi pravite ove greške kada nanosite karmin?

Svet 20.12.2016
Naravno, u teoriji svi znamo kako se karmin pravilno nanosi. Ali u praksi je to malo “teže” jer postoji niz lipstick grešaka koje nam se dešavaju na dnevnom nivou a da toga nismo ni svesne… Iako ste možda već zbunjeni samim nazivom taksta i… »

Pet novogodišnjih odluka koje će unaprediti vaš život u 2017. godini

Svet 20.12.2016
Krajem decembra obično sabiramo i oduzimamo sve dobro i loše iz tekuće godine. Često smo nezadovoljni što je prošla još jedna godina u kojoj nismo promenili loše navike, a kao rezultat donosimo „konačnu“ odluku da ćemo u narednoj to i… »

Jelena sada tvrdi da se žalila Albertu: Sin je pretio da će me ubiti!

Svet 20.12.2016
Jelena Nađ, bivša supruga Alberta Nađa, sada tvrdi da joj njihov srednji sin Nikola (16) preti batinama. To stoji u poruci koju je Jelena poslala fudbaleru, pre nego što ju je Nikolu, kako je Nađ naveo u prijavi policiji, prvo ošamarila, pa ga… »

Veljko marljiv student: Svi ispiti su položeni u roku!

Svet 20.12.2016
Veljko Ražnatović ne krije da obožava Banjaluku, gde je upisao i studije. A iako se na društvenim mrežama mogu videti njegove slike iz čestih izlazala, kako u Beogradu, tako i u gradu gde studira, mlađani Ražnatović uspeva da uskladi ispite i… »

Skandal pred ulazak u “Parove”: Zmaj vukao dečaka za uši na sred Knez Mihailove!

Svet 20.12.2016
Ilija Grhovac, poznatiji po nadimku Zmaj od Šipova, napravio je nedavno skandal u Knez Mihailovoj ulici: nasrnuo je na dečake koji su ga prepoznali, psovao ih, pretio, a jednom od njih je izvukao uši. Stočar iz Šipova odavno je poznat kao osoba čije… »