Arhiva » Vesti » N1 Info 11.01.2017

Vučić: Poraz kandidata SNS značio bi moj odlazak

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke (SNS) na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije.

N1 Info sreda, 11. januar 2017.  |  Beta

"Nema nikakve sumnje da taj poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka, ali svakako znači moj odlazak", rekao je Vučić u Indiji za beogradsku TV Prva.

On je ocenio da će "neki" pokušati da iskoriste predsedničke izbore ne da bi na njima pobedili, već da bi srušili Vladu Srbije i njene "dobre" rezultate i zemlju vratili u "kolotečinu prošlosti" koju opisuje kao "vreme hiperinflacije i ogromnog deficita".

Upitan da li će u subotu Predsedništvo SNS-a razgovarati o kandidatu za predsednika Srbije, Vučić je rekao da će se razgovarati oko "mnogo drugih stvari" i oko većeg angažovanja naprednjaka. "Razgovaraću s ljudima u Predsedništvu i oko mnogih drugih stvari i oko njihovog većeg angažmana, jer u redu je da sam ja zapustio stranačke obaveze i da se ne bavim strankom, ali nije u redu da su svi drugi to zapustili i zaboravili i prepustili svima drugima veliku inicijativu", rekao je Vučić.

Premijer Srbije je kazao da posao predsednika Vlade obavlja s velikom ljubavlju i posvećenošću.


Objavljeno na sajtu rs.n1info.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.