Povezane vesti

Premijer: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Studio B sreda, 11. januar 2017.
Eventualni poraz kandidata SNS-a na predsedničkim izborima, značio bi moj odlazak sa funkcije predsednika Vlade Srbije, rekao je u intervjuu „Televiziji prva“ premijer Aleksandar Vučić. Mnogi su uveliko u kampanjI, a mi ćemo o tome tek razgovarati na predsedništvu stranke, rekao je Vučić, koji se osvrnuo na, kako je rekao, zloupotrebe trenutnih funkcija predsedničkih kandidata u situaciji kada izbori još nisu ni raspisani.
„Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak“, rekao je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj... »

Vučić podigao ulog za predsedničke izbore, Dačić optimista

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Dok se čeka vest ko će biti kandidat SNS-a na predsedničkim izborima, Aleksandar Vućič nedvosmisleno tvrdi da bi poraz SNS-a značio njegov odlazak iz Vlade. Socijalisti, ipak, poručuju da je kombinacija SPS-SNS dobitna za pobedu već u prvom krugu, a u opoziciji i dalje bez potvrde hoće li svi podržati Sašu Jankovića, kao što je to učinio DS.
"Imam posla, ne razmišljam o izborima", poručuje srpskoj javnosti iz Indije predsednik Vlade, Aleksandar Vučić, ali ujedno na tu temu izražava jasan stav da bi poraz SNS-a na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa... »

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak, neću da pravim kompromise

Pravda sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije ukazao na to da će neki pokušati da iskoriste predsedničke izbore.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade. - Jasno sam ukazao na to da će neki pokušati da iskoriste predsedničke izbore, ne... »

Dačić: Bolji sam kandidat od Nikolića, razgovaraćemo sa SNS

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da su socijalisti spremni da razgovaraju o zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije koji će pobediti na izborima, na proleće ove godine.
Lider SPS-a je za Televiziju B92 rekao da bi on bio bolji predsednički kandidat od aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali da on time sam sebe ne kandiduje kod premijera i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra... »

Vučić: Poraz kandidata SNS značio bi moj odlazak

N1 Info sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata Srpske napredne stranke (SNS) na predsedničkim izborima značio njegov odlazak s mesta predsednika Vlade Srbije.
"Nema nikakve sumnje da taj poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka, ali svakako znači moj odlazak", rekao je Vučić u Indiji za beogradsku TV Prva. On je... »
©2017 Netmark d.o.o.