Arhiva » Vesti » Večernje novosti 12.01.2017

Tragedija u Novom Pazaru muž iz pritvora na sahranu supruge: Čitavog života nosiće Danijelu na duši i patiće zbog nje

Danijela Pantović ispraćena na večni počinak U Novom Pazaru

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.  |  V. N.

U prisustvu velikog broja Novopazaraca, rodbine i prijatelja, u porodičnoj grobnici na novopazarskom groblju Šestovo u sredu je sahranjena Danijela Pantović (38) koju je u ponedeljak uveče nepažnjom, u porodičnoj kući u naselju Jalija, lovačkom puškom ubio suprug Vladan.

Njemu je, zbog sumnje da je počinio ubistvo iz nehata, odrećeno policijsko zadržavanje do 48 sati, ali je u sredu ipak puštan kako bi prisustvovao poslednjem ispraćaju supruge, a posle sahrane vraćen je u pritvor.

Sve vreme uz njega su bili sin i dve ćerke, ali i druga rodbina, strahujući da će, zbog nesreće koja ga je snašla, da digne ruku na sebe.

- Bila je za Vladana princeza, voleo ju je kao Boga, a i ona njega. bio je to skladan brak, kakav se poželeti može. sudbina i nesreća su sve srušili... Ne znam da li će mu produžiti pritvor i da li ćemu suditi, on je je već dovoljno kažnjen. Čitavog života nosiće Danijelu na duši i patiće zbog nje. Molili smo ga da ne učini nešto sebi, jer bi tako naneo dodatnu bol svom 14-godišnjem sinu i ćerkama starim osam i četiri godine - kaže jedna bliska rođaka porodice Pantović.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Novi Pazar

©2018 Netmark d.o.o.