Izvor: Noizz arhiva vesti 23.01.2017

Dotle došlo: Čelsi Klinton brani Trampovog sina

Noizz 23.01.2017
Najmlađi sin američkog predsednika Donalda Trampa, Baron, postao je žrtva internet nasilja. U njegovu odbranu je stala Čelsi Klinton, ćerka Bila i Hilari Klinton. Na inauguraciji Donalda Trampa je prisustvovao i najmlađi član te porodice, Baron, a… »

Posao iz snova: Šest meseci s voljenom osobom na pustom ostrvu i još vas plaćaju

Noizz 23.01.2017
Ukoliko želite duži odmor, daleko od svih i bez ikakvog kontakta sa spoljnim svetom, usamljeno australijsko ostrvo blizu Tasmanije je kao stvoreno za vas, a sledeća ponuda koja je postala hit na društvenim mrežama mogla bi da bude vaš posao iz… »

Razredna nasilnika koji je prebijao Aleksu među najboljim pedagozima Srbije?!

Noizz 23.01.2017
Marijana Bačanin, koja je bila razredni starešina jednog od učenika koji je maltretirao Aleksu Jankovića, dečaka iz Niša koji je 2011. godine sebi oduzeo život zbog pretrpljenih trauma od vršnjačkog nasilja, nalazi se među 200 izabranih… »

Šta bi se desilo kada bismo svi bili goli?

Noizz 23.01.2017
Da li ste nekada razmišljali o tome kako bi svet izgledao kada bismo svi bili goli? Ja sam ga zamišljao kao idealno mesto, zato sam razgovarao s Goranom Filipovićem, predsednikom Naturističke organizacije Srbije, koji me je uputio na nekoliko mesta na… »

Grozni trend osamdesetih je ponovo in - i može da izgleda mnogo kul

Noizz 23.01.2017
Kad je u pitanju modna 2017. godina, stručnjaci su već nagovestili nekoliko trendova, a verovatno nismo jedini koji su se užasnuli kad su na nekoliko lista videli - "četvrtasta ramena". Kako prenose modni časopisi, "modne kuće za nadolazeću sezonu… »

Margo Robi se u novom filmu transformisala za Oskara

Noizz 23.01.2017
Holivudska glumica Margo Robi gotovo je neprepoznatljiva zbog uloge u novom filmu. Ostvarenje „Ja, Tonja” i dalje se snima, ali su se pojavile prve fotke filma u kome glavnu ulogu tumači upravo lepa Margo. Retko ko bi sa sigurnošću mogao da potvrdi… »

Čuveno delo Lemonija Sniketa pretočeno u sjajnu TV seriju

Noizz 23.01.2017
Svi koji pamte film Breda Silberlinga s kraja 2004. verovatno spadaju u jednu od dve grupe - one koji smatraju da se radilo o potcenjenom filmu koji je ostao u senci daleko popularnijeg Harija Potera i one koji smatraju da je reč o velikom i preskupom… »

Ed Širan objavio spot za najnoviju pesmu posle godinu dana pauze

Noizz 23.01.2017
Zvezda iz Safolka je fanovima najavio da će spot videti danas, a obećanje je i ispunio. Ed Širan se konačno vratio jači nego ikad. Najpre je na društvenim mrežama najavio izlazak iz anonimnosti posle godinu dana, a potom je i otkrio da je za to… »

Pasta Karbonara

Noizz 23.01.2017
Sos Karbonara karakterističan je po svom kremastom ukusu i jednostavnom načinu pripreme. Kao i za sve ostale pasta sosove, i ovde postoji više različitih načina pripreme, za vas smo izabrali jedan od popularnijih. Potrebni sastojci: Maslinovo ulje… »

Drejk upoznao decu Dženifer Lopez

Noizz 23.01.2017
Kao što znate, čitav svet živi u uverenju da su Drejk i Dženifer Lopez u vezi. Dobro, ne baš čitav svet, postoje i oni koji smatraju da je njihova veza lažna, ali činjenica je da ovo dvoje muzičara mnogo vremena provode zajedno. U prilog tvrdnji… »