Izvor: Noizz arhiva vesti 23.01.2017

Poruka mlade Bosanke sa marša u Vašingtonu obišla svet

Noizz 23.01.2017
Slika Amerikanke bosankog porekla Ajle Heder sa velikog Ženskog marša održanog u toku vikenda širom Vašingtonu postala je jedan od simbola protesta koji su održani širom SAD i sveta u znak protivljenja politici Donalda Trampa. Ajla je svoj glas za… »

Kajli Minog se udaje i menja prezime

Noizz 23.01.2017
Udade nam se Kajlica. Kajli Minog (48) je posle velikog broja neuspelih dugogodišnjih veza, veridbi, privatnih i poslovnih problema, odlučila da okrene novi list u životu i da se venča sa svojim partnerom Džošuom Sasom. I ne samo to. Kajli više… »

Velika holivudska zvezda u novom filmu „Ratovi zvezda”

Noizz 23.01.2017
On će se pridružiti Donaldu Gloveru i Emili Klark kao učitelj mladog Hana Sola. Nakon što su „Ratovi zvezda” dobili dostojan spinoff, pojavile su se nove informacije o glumačkoj postavi za naredne filmove. Imamo mladog Hana. Imamo mladog Landoa… »

Danijel iz kultnog "Taksija” danas broji sedu za sedom

Noizz 23.01.2017
Prošlo je čak osamnaest godina od prvog prikazivanja jednog od najpopularnijih francuskih filmova u poslednjih nekoliko decenija. Glumac Sami Naseri (55), koji je tumačio ulogu vanserijskog poznavaoca automobila i taksistu Danijela Moralesa, danas je… »

Gejzir na pešačkom je nova tužna atrakcija Beograda

Noizz 23.01.2017
U Banjalučkoj ulici na Lekinom brdu došlo je do pucanja ventila u šahtu, posle čega se stvorio gejzir. Korisnica Tvitera sa nadimkom „Samosvoja” podelila je dva snimka na ovoj društvenoj mreži o nesvakidašnjem slučaju koji se danas desio… »

Melanija Tramp u suzama nakon inauguracije

Noizz 23.01.2017
Izgleda da je bilo previše uzbuđenja za prvu damu Amerike prethodnih dana. Emotivan trenutak (ili zakasnela reakcija) sustigao je Melaniju kad je čula himnu. Trampovi su poranili kako bi prisustvovali molitvi u Nacionalnoj katedrali u Vašingtonu, koja… »

Kajli Džener hoće da raskanta vezu Selene Gomez i The Weeknda

Noizz 23.01.2017
The Weeknd i Kajli Džener našli su se na večeri - bez Selene! U ljubavni trougao Bele Hadid, The Weeknda i Selene Gomez pored Džastina Bibera umešala se i Kajli Džener. Naime, rijaliti zvezda, njen dečko Tyga i The Weeknd zajedno su izašli na… »

Neverovatno iskustvo Entonija Hopkinsa dokazuje da slučajnosti ne postoje

Noizz 23.01.2017
Svako od nas je makar jednom bio u situaciji da nije mogao da objasni neverovatnu slučajnost koja mu se dogodila. Na primer, baš onda kada ste pozvali prijatelja sa kojim se niste dugo čuli, dogodi se da je on tog momenta želeo da pozove vas. Ponekad… »

Bliznakinje koje su potrošlie 250.000 dolara na plastične operacije gorko se kaju

Noizz 23.01.2017
Bliznakinje Ana i Lusi Desink potrošile su preko 250.000 dolara na plastičnu hirurgiju kako bi izgledale identično. Njih dve su se suočile sa BDD poremećajem koji vodi ka depresiji i opterećenosti izgledom. Sad se kaju zbog svojih odluka, ali i… »

Tramp nije želeo da svet vidi dokumentarac o njemu, ali je ipak objavljen

Noizz 23.01.2017
Donald Tramp dugo se borio na sudu sa vlasnicima dokumentarca koji je napravljen o njegovom biznis životu. Iako je presuda bila u njegovu korist, autori su uspeli da objave dokumentarac. Milijarder, Leonard Stern, naručio je dokumentarac o Trampu 1988… »