Arhiva » Vesti » Vesti online 17.02.2017

Tramp pisao Nikoliću

Predsednik SAD Donald Tramp zahvalio je pismom predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na čestitki koju mu je uputio povodom njegove inauguracije i dodao da ceni njegovo ohrabrenje i podršku, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

Vesti online petak, 17. februar 2017.  |  Vestionline, Tanjug

"Toplo pozdravljam čestitku koju ste mi uputili povodom moje predsedničke inauguracije i cenim Vaše ohrabrenje i podršku", navodi se u pismu predsednika SAD, čiji sadržaj je Pres služba predsednika Republike dostavila medijima.

"Pred nama su izazovi koje verujem da možemo da prevaziđemo putem partnerstva i zajedništva. Takođe raspolažemo izvanrednim mogućnostima za unapređenje zajedničkih ciljeva, promovisanje globalne stabilnosti i postizanje mira i prosperiteta", navodi se u pismu.

"Jedan takav zajednički cilj, koji mi i dalje podržavamo kao najsigurniji put ka stabilnoj i prosperitetnoj budućnosti Srbije, jeste njeno pridruživanje Evropskoj uniji.

Radujem se daljem jačanju naših bilateralnih odnosa na temelju zajedničkih vrednosti naših naroda", poručio je Tramp u pismu predsedniku Srbije.


Objavljeno na sajtu vesti-online.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Tramp pisao Tomislavu Nikoliću!

Mondo petak, 17. februar 2017.

Tramp Nikoliću: Podržavamo put Srbije u EU

RTV petak, 17. februar 2017.

Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije ka EU

Radio 021 petak, 17. februar 2017.

Tramp pisao Nikoliću: Podržavamo put Srbije u EU

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.

Tramp pisao Nikoliću

Beta petak, 17. februar 2017.

©2018 Netmark d.o.o.