Arhiva » Vesti » Glas Zapadne Srbije 17.03.2017

Radost Nestorovića iz Prijepolja kratko je trajala

Glas Zapadne Srbije petak, 17. mart 2017.

Prijepolje - Nije samo porodica iz Batajnice, o kojoj se ovih dana puno priča, ostala bez nagrade u državnoj nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”.

Nestorovići iz Priojepolja su se po svemu sudeći takođe bez razloga veselili. Kovertu su poslali na ime maloletnog sina i zbog toga ostali bez nagrade. Međutim, misle da su oštećeni i zbog toga će se obratiti nadležnim pravosudnim organima.

Ime Ilije Nestorovića bilo je na koverti koja je izvučena u nagradnoj igri. Radovali su se on i njegova porodica, ali uzalud, ostali su bez automobila jer dobitnik nije punoletan.

Zlatko Nestovorić, otac izvučenog dobitnika, kaže da su svi došli na čestitanje i da mu je telefon tri sata zvonio neprekidno.

“Svi su zvali da pitaju da li je to moj sin. Nisam mogao da verujem. Međutim, posle je stigla vest da ne mogu da dobijem nagradu zato što je maloletan”, rekao je Zlatko.

Ilijina majka strašno je razočarana, više zbog detete, jer ne zna šta da mu kaže i u koga više da veruje.

Porodica Nestorović smatra da je puno oštećena.

“Prvog u mesecu su koverte počele da se predaju, tek 17. je istaknuto na sajtu da ne mogu maloletna lica da učestvuju. To nije fer”, rekao je glava porodice Nestorović.

Majka Dragana kaže da su svi koji su učestvovali koverte slali na ime dece ili unučića.

“Pitali smo kako to naše dete ne može da dobije nagradu. Dobili smo odgovor da je to vrsta kocke. Sada se ja pitam kako onda dete duplo mlađe od našeg sina može da dođe u takav kazino i da izvlači dobitnike”, zaključio je Zlatko Nestorović.

Prvo izvlačanje nagradne igre pokazalo je da dobitnici moraju prvo proveriti ispravnost računa koje će staviti u koverte, a ova priča iz Prijepolja je potvrdila da moraju biti bolje i informisani o samim pravilima igre.

Dnevnik zapadne Srbije


Objavljeno na sajtu glaszapadnesrbije.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje Batajnica

©2018 Netmark d.o.o.