Glas Zapadne Srbije » Vesti dana

http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Zaplenjeno 3.500 paklica cigareta

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Ivanjica/Sjenica - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ivanjici presekli su još jedan lanac krijumčarenja akciznom robom i zaplenili oko 3.500 paklica cigareta bez potrebne dokumentacije čija se vrednost procenjuje na više od 500.000 dinara, saopšteno je iz PU Čačak. Cigarete su... »

Ružić: Sevojno će dobiti Zavičajni muzej

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Sevojno - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić obećao je da će njegovo ministarstvo podržati finansijski rekonstrukciju stare škole u Sevojnu, koja treba da se adaptira u Zavičajni muzej i galeriju. Ružić je najavio da će Ministarstvo narednih dana raspisati konkurs... »

U toku nabavka vakcine za decu protiv pneumokoka

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Deca rođena od početka ove godine primaće još jednu obaveznu vakcinu, cepivo protiv bakterije streptokokus pneumonija ili pneumokoka, a predviđeno je da imunizacija počne od 1. marta. U pitanju je vakcina koja štiti decu od najčešćih komplikacija izazvanih pneumokokom, a to su upale uha i... »

Prošlo je 125 godina od Goračićke bune

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Lučani - Na današnji dan navršava se 125 godine od Goračićke bune, kada je narod Goračića, Živice, Guberevaca i Rasovca braneći Ustav, narodna prava i "slobode zlatne" pružio otpor represivnom režimu dinastije Obrenović, i liberalnoj Vladi, braneći svoju lokalnu samoupravu. Vojska je... »

Kreće sezona popusta u ski centrima

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
U okviru drugog promo vikenda “Tvoja ski zona”, od 22. do 25. februara, skijaši i borderi koji se odluče da provedu produženi vikend na planini, mogu da iskoriste popust od 20 posto na trodnevne i četvorodnevne ski karte. Nakon prvog promotivnog perioda, Skijališta Srbije u svojim ski... »

Članovi veća sutra o godišnjem programu poslovanja JKP „Komunalac” i JP „Gradac”

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak – Predsednik Gradskog veća Milun Todorović sazvao je za sutra 54. sednicu Gradskog veća na kojoj će se naći 12 tačaka dnevnog reda. Većnici će razmatrati Donošenje pravilinika o izmenama pravilnika o ostvarivanju prava i pružanju usluga u socijalnoj zaštiti iz nadležnosti grada... »

Preminuo dr Rade Miletić naučni savetnik Instituta za voćarstvo

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - Dr Rade Miletić, naučni savetnik Instituta za voćarstvo preminuo je 20. februara u Čačku. Miletić je rođen 6. avgusta 1951. godine u Crvenju kod Knjaževca. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Knjaževcu. Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1977.... »

Loše vreme intenziviralo probleme u Jokića kraju

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Topola- U naselju „Jokići” put za zaseok Vaganac ovih dana sa povećanjem padavina i problemi su veći. Voda se razliva iz kanala a i postojeći put je u izuzetno lošem stanju. Nadležni iz lokalne samouprave su nedavno posetili ovaj kraj i u planu je izrada kanalizacije a potom i asfaltiranje... »

Predškolci se družili sa knjigom u Galeriji Narodnog muzeja

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak – U okviru manifestacije ,,Štampana reč 2017“ koju organizuje Gradska biblioteka ,,Vladislav Petković Dis“, predškolci vrtića ,,Poletarac“, PU ,,Moje detinjstvo“ imali su mogućnost da budu gosti iste. Mališani su juče posetili izložbu knjiga koja je organizovana u Galeriji... »

Srbija u ritmu Evrope

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Gornji Milanovac - Opština Gornji Milanovac poziva sve zainteresovane da u petak, 23. februara prisustvuju audiciji najvećeg dečijeg takmičenja u zemlji „Srbija u ritmu Evrope“. Ovo takmičenje namenjeno je deci starijih razreda osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i... »

©2018 Netmark d.o.o.