Glas Zapadne Srbije

Danas počinje Božićni post, vladika Atanasije uputio poruku vernicima

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Počeo je šestonedeljni Božićni post, kojim se vernici Srpske pravoslavne crkve, pripremaju za praznovanje rođenja Isusa Hrista. Vladika mileševski Atanasije uputio je poruku vernicima povodom početka posta, koju… »

Danas ledena kiša i olujni vetar, u petak nagli porast temperature

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se danas u Timočkoj Krajini, kao i u brdsko-planinskim predelima i po kotlinama očekuju mešovite padavine - sneg i kiša, koja će se mestimično lediti na tlu. U košavskom području… »

Vatra zahvatila stolarsku radionicu u Prislonici

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Čačak - Veliki pozar izbio je na pomoćnom objektu u čačanskom selu Prislonica, na Ibarskoj magistrali. - Plamen visok nekoliko metara guta ceo objekat od nekoliko stotina kvadrata i nalazi nadomak same magistrale. U pitanju je stolarska radionica i… »

Saniraju se problemi izazvani obilnim snežnim padavinamau zapadnoj Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Ivanjica/ Nova Varoš/ Čačak - Situacija u zapadnoj Srbiji kada su u pitanju problemi izazvani snežnim padavinama, polako se stabilizuje. „Vojska Republike Srbije nam se obratila, jer smo oduvek imali dobru saradnju i komunikaciju, ali za sada nam… »

Počele sa radom stomatološke ambulante u Brodarevu i Kolovratu

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Prijepolje - Predsednik Privremenog organa opštine Prijepolje Izudin Šantić posetio je danas novootvorene stomatološke ambulante u Brodarevu i Kolovratu, koje su počele sa radom na inicijativu opštinskog rukovodstva i za čiji rad su finansijska… »

Nagrade pribojskim školarcima

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Priboj - U okviru projekta „Pažljivkova smotra”, koju u opštini Priboj sprovodi Savet za bezbednost saobraćaja uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije, a koja je namenjena deci predškolskog uzrasta i deci prvog i drugog razreda… »

Vasiljević - Danas je sve normalizovano, nas zima nikada nije mogla da iznenadi

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Nova Varoš - Prethodnih dana je bila veoma alarmantna situacija u Novoj Varoši, jer je sneg pao u velikim količinama i napravio štete meštanima i što se tiče puteva a i u snabdevanju električne energije, rekao je prvi čovek opštine Radosav… »

Evo koji delovi Čačka sutra neće imati struju

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak - U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Čačak obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica. Zbog toga… »

Gradonačelnik Todorović potpisao ugovore sa kupcima i prodavcima za dve seoske kuće sa okućnicom

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je u ime Grada Čačka potpisao ugovor sa kupcima i prodavcima seoskih kuća sa okućnicom u okviru konkursa koje je raspisalo Ministarstvo za brigu o selu. Ugovori su potpisani za dve seoske kuće sa… »

Još uvek traje potraga za ženom nestalom u vodama Drine

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Bajina Bašta - Za jednom ženskom osobom, koja je juče tokom dana kako se pretpostavlja nestala u vodama Drine kod Bajine Bašta, potraga traje već drugi dan. U potragu sredovečne žene u potraži uključeni su pored Sektora za vanredne situacije i… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »