Glas Zapadne Srbije » Vesti dana

http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Od danas primena pravilnika o evidenciji stvarnih vlasnika

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Novi pravilnici koji detaljno uređuju pitanja stvarnih vlasnika privrednih društava i drugih pravnih lica od danas stupaju na snagu. Reč je o Pravilniku o načinu i uslovima elektronske razmene podataka između Agencije za privredne registre, državnih organa i Narodne banke Srbije radi... »

Danas oblačno i hladno, mestimično sa snegom

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većini krajeva mestimično sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača, a na jugu, jugoistoku i u Timočkoj Krajini mestimično sa susnežicom i snegom uz lokalnu pojavu poledice. Duvaće slab i umeren vetar, u donjem Podunavlju i južnom... »

Novi roman Dobrila Nenadića: „Jevđenije”

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Arilje - Jedan od najvećih živih srpskih pisaca, Dobrilo Nenadić, otpočeo je ovih dana rad na rukopisu novog romana, pod nazivom „Jevđenije”. Majstor starosrpske proze i naš prijatelj iz Arilja dostavio nam je prvih nekoliko stranica rukopisa i stavljamo ih na uvid čitaocima Glasa zapadne... »

Novogodišnji koktel za milanovačke privrednike

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Gornji Milanovac - Na sada već tradicionalnom koktelu koji Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević organizuje, prisustvovalo je preko osamdeset lokalnik predstavnika kompanija i preduzeća. Prisutni privrednici imali su priliku da u potpunosti budu informisani o rezultatima... »

Vučetić: Mehanizacija sva na terenu, sneg nije napravio problem

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Gornji Milanovac – Sneg koji još uvek pada, nije napravio probleme na putnim pravcima u gornjomilanovačkoj opštini”, izjavio je za agenciju RINA direktor Javnog preduzeća za izgradnju Božidar Vučetić. Prema njegovim rečima, deo ekipa je na terenu i svi putevi su prohodni. ,,Sada na... »

Milovanović: „Naši kupci utrkuju se ko će pre da stane u red”

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Lučani – Direkcija fabrike „MB Namenska” u Lučanima planira uvođenje novih tehnologija, proizvodnju trobaznih baruta i modularnih punjenja. „Dobili smo haubicu 155 `nora` koja je ponos Srbije, i mi smo dužni da obezbedimo municiju za nju, odgovarajući borbeni komplet. Zadatak nam je da... »

Medvedi u Gornjem Dupcu još nisu zaspali

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Lučani / Gornji Dubac – Dvojica lovaca iz Gornjeg Dupca, prošle srede u sumrak, naletela su su na medveda u svom selu. „Bio je na hranilištu i pobegao ispred njih. Ljudi se retko sreću sa medvedom pošto on ima izuzetno izoštrena čula, izbegava susret sa narodom, ali često viđamo... »

Civilna zaštita pokrenula telefon na koji građani mogu prijaviti probleme

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Čačak – Civilna zaštita grada Čačka formirila je Situacioni centar gde građani mogu prijaviti štete od elementranih nepogoda, a u funkciji je i telefon na koji mogu reći svoj problem. “U toku snežnih padavina, građani na telefon 0800 / 112 – 032, mogu prijaviti neprohodnost puteva,... »

Besplatan upis u Biblioteku povodom Dana grada

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Čačak - Povodom Dana grada Čačka, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” organizovala je akciju besplatnog upisa ili obnove već postojećeg članstva. Svi zainteresovani Čačani tu mogućnost moći će da ostvare u utorak 18. decembra, u prostorijama Biblioteke. Korisnici Biblioteke... »

Dolazim – nova autorska pesma sastava EJO

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Čačak - Za EJO / Ethno Jazz Orchestra, inspiracija je muzika Balkana, pomešana sa elementima fuzija džez i afro muzike, a eksperimentišu i sa ostalim žanrovima, koji se mogu osetiti u muzici koju sviraju. Spoj vokala Milice Dobrić i Nataše Pejčić, Stevana Milijanovića na klavijaturama,... »

©2018 Netmark d.o.o.