Glas Zapadne Srbije » Vesti dana

http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

U petak sunčano i toplo, a evo do kada ćemo uživati u lepom vremenu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
U Srbiji će sutra posle svežeg jutra biti sunčano i toplo sa maksimalnih 27 stepeni Celzijusa, dok se od ponedeljka očekuje kiša. Jutro će biti sveže, sa mestimičnom maglom po kotlinama i dolinama.Tokom dana biće sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog praca. Prema prognozi RHMZ,... »

Ivanjica za medije izdvojila 2.600.000 dinara

Glas Zapadne Srbije pre 5 minuta
Ivanjica - Opština Ivanjica raspisala je konkurs za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruje javni interes u oblasti javnog informisanja na teritoriji te opštine za 2017. godinu, za proizvodnju medijskih sadržaja. Sredstva za sufinansiranje projekata kojima se ostvaruju javni interes u... »

Obeležena biciklistička staza na Ovčaru

Glas Zapadne Srbije pre 11 minuta
Čačak - Na inicijativu Outdoor kluba Spartan Warriors, prve Outdoor organizacije u Srbiji čija su osnovne aktivnosti bazirane na cikloturizmu, nedavno je obeležena biciklističa staza na Ovčaru. Veliku podršku mladom timu obezbedile su zajedničkim snagama Turistička organizacija "Dragačevo"... »

Svetski dan jabuke u Biblioteci

Glas Zapadne Srbije pre 47 minuta
Čačak - Povodom Svetskog dana jabuke, u Gradskoj biblioteci održan je javni čas srpskog jezika i književnosti sa učenicima 4. razreda OŠ „Dr Dragiša Mišović“. Sa bibliotekarima Dečijeg odeljenja, Jelenom Duković i Marijanom Lazić, družilo se oko 70 radoznalih mališana. Na samom... »

Kuzmanovićeva masaža mnoge podigla na noge

Glas Zapadne Srbije pre 59 minuta
Čačak, Kragujevac – Kragujevčanin Danko Kuzmanović preko 20 godina bavi se masažom tela koja prema rečima pacijenata veoma pozitivno utiče na brojne probleme. Tako na primer masaže kičmenog stuba, onima koji su pretrpeli čak i operativne zahvate, posebnom tehnikom vraća u funkciju.... »

Grada Čačak ponovo deli novac medijima

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak, Ivanjica – Gradsko veće grada Čačka raspisalo je drugi javni poziv za učešće na konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teriotiji grada u 2017. godini. Sredstva za sufinansiranje projekata iznose četiri miliona dinara i... »

Amerikanka brani Šešelja u Hagu

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Američki advokat Kolin Roha postavljena je po službenoj dužnosti za pravnog zastupnika Vojislava Šešelja na saslušanju 13. decembra u Tribunalu u Hagu, a po žalbi tužilaštva na oslobađajuću presudu. Sud je postavio Rohu, jer je Šešelj kazao da je sa Hagom završio pobedivši ga i da... »

Dve pobede na startu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak - Odbojkaški klub Čačak započeo je novu takmičarsku sezonu uspešno sa dve pobede. Prvo su seniorke u Međuregionalnoj ligi savladale ekipu Zlatara iz Nove Varoši rezultatom 3:1. Tu utakmicu odigrale su u sali osnovne škole u Preljini. Ekipa Zlatara kao i uvek napala je dobrom servom... »

Smenu traže, Zukorlić ostaje

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Ni gotovo dve sedmice otkako je Konferencija univerziteta Srbije (KONUS) zatražila od najviših državnih predstavnika da smene narodnog poslanika Muamera Zukorlića sa čela skupštinskog Odbora za obrazovanje i nauku, bivši muftija Islamske zajednice u Srbiji, a danas politički saveznik... »

Predloženo odobrenje ulaska u "Šengen"

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Državljani zemalja Zapadnog Balkana ubuduće će za putovanje u "šengenski prostor" morati prethodno da traže odobrenje od nadležnih službi Evropske unije, iako će i dalje biti oslobođeni vađenja viza, javila je agencija Beta. Odobrenje će se tražiti ispunjavanjem elektronskog formulara, a... »

Partizanova igra od 1 do 5? Evo koju je ocenu Đukić dao crno-belima

Sportske.net  pre 10 sati  još 25 povezanih

U Beograd stigla "Putinova udarna pesnica" VIDEO

B92  pre 18 minuta  još 15 povezanih

Teodosić debitovao sa po 6 poena i asistencija

B92  pre 18 minuta  još 11 povezanih

Firenca: Komad mermera usmrtio turistu u bazilici

RTV  pre 35 minuta  još 7 povezanih

Savić: Ranije smo imali sreće, protiv Arsenala nismo...

Dnevnik  pre 47 minuta  još 10 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.