Glas Zapadne Srbije » Vesti dana

http://www.glaszapadnesrbije.rs

Glas Zapadne Srbije

Održano predavanje za proizvođače voćnih rakija

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Užice - Sinoć je u Gradskoj kući u okviru priprema za manifestaciju „Žestival 2018“ održano predavanje iz oblasti poljoprivrede na temu: „Savremena proizvodnja voćnih rakija“, saopšteno je na sajtu grada. Predavač je bio eminentni stručnjak iz ove oblasti dr Branko Popović iz... »

Počeo prvi Međunarodni filmski festival posvećen Stojanu Stivu Tešiću

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Užice - Sinoć je u Narodnom pozorištu u Užicu svečano otvoren prvi Međunarodni filmski festival dugometražnog igranog filma Stojan Stiv Tešić. Užička publika je imala priliku da nakon otvaranja pogleda filmsko ostvarenje „Braking Away“ za čiji scenario je Stojan Stiv Tešić dobio... »

Donatorsko veče za pomoć Marku Markoviću

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Ivanjica - Humanitarna zabava za pomoć Marku Markoviću iz Ivanjice, koji boluje od Hočkinove bolesti, biće održana u hotelu ’’Park’’ 16. decembra. U okviru ove donatorske večeri koju organizuje opština Ivanjica u saradnji sa hotelom i ljudima dobrog srca, realizovaće se i polufinalni... »

Oblačno, vetrovito i toplije

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
U Srbiji će u danas biti umereno oblačno, suvo, vetrovito i toplije uz umeren i jak vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura biće od nule u... »

Nesvakidašnje: Prolećne temperature u zapadnoj Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Varovatno niko nije očekivao da će nas polovinom decembra dočekati prave prolećne temperature. Tako je danas u 13:00 časova u Gornjem Milanovcu izmereno 21 stepen. Ariljci su danas uživali na 19 stepeni, dok je u Čačku, Ivanjici i Lučanima živa u termometru dostigla 18 podeok. Za razliku... »

Razbojnik sa nožem u ruci uleteo u prodavnicu

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak – Večeras oko 20:00 časova, za sada nepoznata osoba uletela je u prodavnicu mešovite robe kod Dacove kafane u Trbušanima i uz pretnju nožem najverovatnije pokušala da iznudi novac od radnika. Kako Glas zapadne Srbije saznaje zaposleni su sprečili provalnika u svojoj nameri, koji je... »

Radnike Puteva niko nije primio

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Niko iz Vlade Srbije danas nije primio, ni saslušao 20 radnika Puteva iz Požege koji su protestovali od 8:30 do podneva ispred zgrade u Nemanjinoj 11. Radnici su tražili da ih neko primi i sasluša njihove zahteve, među kojima je i onaj da se preispita privatizacija firme, kao i kompletno... »

Personalni asistenti u Čačku sedam meseci čekaju javne nabavke

Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
Čačak - Usluga personalnog asistenta za osobe sa invaliditetom u Čačku ne funkcioniše od maja ove godine, i ako je u gradskom budžetu za 2017. godinu planirano 7 miliona dinara. Javni oglas za prijavljivanje licenciranih agencija, preko kojih se angažuju personalni asistenti, biće raspisan... »

Budžet grada za 2018. iznosi četiri milijarde dinara

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čačak - Budžeta grada Čačka za 2018. godinu iznosiće 4.085.000.000,00 dinara, a o tom predlogu na sutrašnjoj sednici raspravljaće članovi Gradskog veća. Na dnevnom redu će se naći i predlog kadrovskog plana Gradskih uprava, službi za budžetsku inspekciju i internu reviziju, kao i... »

Edukacija lovnih radnika

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Čačak – Lovačka komora Srbije kontinuirano radi na edukaciji lovnih radnika. Svake godine u gradovima širom države održavaju se predavanja na kojima svoja znanja, sa lovnim radnicima dele najbolji stručnjaci iz ove oblasti. Milovan Stojić, sekretar Lovačke komore Srbije, ističe da je... »

©2017 Netmark d.o.o.