Glas Zapadne Srbije

Jutro sveže, danas u toku dana sunčano i toplo

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
U Srbiji će ujutru biti sveže, dok će danas u toku dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Jutarnja temperatura od kretaće se 7 do 14 stepeni, a najviša dnevna biće od 25 do 29 stepeni. Nastavlja se… »

Za letove od javnog interesa iz Kraljeva 35 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak, Kraljevo - Vlada Srbije izdvojiće 35 miliona dinara radi uspostavljanja „obaveze javnog prevoza" sa Aerodroma „Morava" kod Kraljeva, nakon što je proglasila obavljanje prevoza na dve linije sa ovog aerodroma za javni interes. „Odobravaju… »

Svaki drugi lek kupljen preko interneta je lažan

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Polovina lekova koji se kupuju na internetu je falsifikovana i potencijalno toksična, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja Srbije o prodaji proizvoda van apoteka. Od lažnih lekova ništa manje opasne nisu ni kopije suplementa, dok i originalni… »

Nećete verovati: Čobani sa Murtenice dobili krov nad glavom

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čajetina - Nekoliko godina i hladnih zima brat i sestra Pavle i Miljana Vasović, čobani sa padina Murtenice na Zlatiboru, proveli su u limenoj baraci od šest kvadrata. Rodna kuća nestala im je u plamenu u pristranku sela Ljubiš pa nisu imali kud… »

“Volim dobro u ljudima” - zdravi, domaći proizvodi za naše najmlađe

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Topola – Dečiji festival na Oplencu ove godine je oborio rekorde, stotine mališana uživalo je u igrama u prirodi, jahanju, streličarstvu, likovnoj koloniji. Međutim, najveća gužva bila je na štandu sa kog su se širili mirisi domaće, planinske… »

Tunel Kadinjača jedino rešenje za spajanje Podrinja sa centralnom Srbijom

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Bajina Bašta – Početkom oktobra Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je lokacijske uslove za projekat tunel Kadinjača, što je bio jedan od poslednjih koraka, neophodan u proceduri pre ugovaranja same izgradnje. Kad… »

U Brčkom predstavljeni ukusi “zlatne planine”

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Zlatibor - Posle uspešno održane promocije u Beču, Turistička organizacija Zlatibor aktivno nastavlja sa promocijom predstojeće zimske sezone. U nedelju, 20.10.2019. godine u centru Brčko distrikta, u restoranu hotela "Jelena" brojnim novinarima i… »

Mihajlović: Ulaganje u novovaroški kraj tek sledi

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Nova Varoš - Ministarka Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su danas opštinu Nova Varoš gde su pored sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave otvorili i Kancelariju za rodnu ravnopravnost. Predsednik Opštine… »

Prvenstvo u pikadu: Ekipa iz Požarevca zauzela prvo mesto

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Čačak - Državno prvenstvo gluvih i nagluvih Srbije u pikadu održano je u Čačku u prostorijama Međuopštinskog udruženja gluvih i nagluvih. Prvo mesto zauzela je ekipi iz Požarevca, drugo iz Kragujevca, Bajina Bašta bila je treća dok je… »

Nećete Verovati - ponovo u TOP 20 emisija na nacionalnom nivou

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Emisija Glasa zapadne Srbije, autora Gvozdena Nikolića, ponovo je u samom vrhu na nacionalnom nivou svih emitera. Proteklog vikenda zajedno sa repriznim terminom videlo ju je blizu milion gledalaca. Nalazi se, na veoma dobrom, 20 mestu ostavivši iza… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »