Glas Zapadne Srbije

Dijana Radović: Borba protiv nasilja nad ženama je naša obaveza

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Priboj – Od uvođenja ove institucije do danas, Srbija je unapredila položaj mnogih diskriminisanih grupa u našem društvu. Poverenik kao nezavisan organ u prethodnom periodu opravdao je ulogu zbog koje je i osnovan, a to je očuvanje ustavnopravne… »

Adaptirane prostorije kovid ambulante u Ivanjici – pacijenata sve više

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Ivanjica - Veoma teška epidemiološka situacija u Ivanjici, sa preko stotinu pacicenata na dnevnom nivou koji imaju simptome korone, uslovila je preduzimanje hitnih mera kako bi se građanima omogućili što bolji uslovi za lečenje. Nakon premeštanja… »

Broj inficiranih Kovidom 19 u Srbiji i dalje raste: 57 preminulih, 7,780 novozaraženih

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
U poslednja 24 časa od testiranih 22,404, virusom korona inficirano je 7,780 osoba, dok je preminulo 57 lica. U bolnicama širom Srbije na respiratore je priključeno 245 osoba. Od početka epidemije do sada procenat smrtnosti je 0.91%. GZS… »

Ružić: Proces sticanja znanja nije ugrožen, danas uputstvo

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Ministar prosvete Srbije Branko Ružić najavio je da će danas školskim upravama biti upućena konkretna uputstva kojima će biti definisane i one situacije kada i ukoliko dođe do potrebe da đaci poprave neku ocenu, to urade i u neposrednom kontaktu u… »

Broj zaraženih u Čačku se povećava, sve više inficiranih medicinskih radnika

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Čačak – Broj zaraženih korona virusom u Čačku konstantno raste, a nakon pristiglih najnovijih rezulatata, inficiranje je za 24 sata potvrđeno kod još 158 osoba, prenosi RINA. Osim broja pozitivnih, raste i broj prvih pregleda, a u proseku ih se… »

Na području Zlatiborskog okruga kovid infekcija je potvrđena kod 247 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Užice - Prema informacijama Zavod aza javno zdravlje Užice, od prethodnog izveštaja do danas Kovid-19 je potvrđen kod 247 lica: Užice – 71, Bajina Bašta – 35, Požega – 31, Arilje – 30, Priboj – 25, Prijepolje – 14, Čajetina – 13… »

Korona obara neslavne rekorde u Srbiji

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prema poslednjem preseku, u Srbiji je za 24 sata od posledica kovida 19 preminula još 51 osoba. Potvrđeno 7.606 novih slučaja zaraze koronavirusom. Testirano 21.569 uzoraka. Zlatibor Lončar je rekao da je zaraženo 2.340 zdravstvenih radnika, i da je… »

Sve više hospitalizovanih u Užicu: Na respiratorima devet pacijenata

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Užice – U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 90 pacijenta pozitivnih i suspektnih na korona virus, prenosi agencija RINA. Na odeljenju intenzivne nege nalazi se 25 osoba, od kojih je devet na respiratoru. U bolnici u Požegi… »

Oblačno, temperatura do 11 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Danas će u nižim predelima biti slabog mraza, magle i niske oblačnosti koja će se mestimično zadržati i veći deo dana. U brdsko-planinskim krajevima biće pretežno sunčano. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od -4 do 0, najviša od 2 u… »

Varaklići odlučili da se vrate na selo za koje je i Sveti Sava rekao da je u njemu sve dobro

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Prijepolje – Retki su primeri mladih koji kad jednom napuste svoj rodni kraj, u njega se i vrate. Međutim, Dragana i Aleksandar Varaklić, nakon završenih studija odlučili su da njihovo mesto pod suncem bude selo Sedobro kod Prijepolja, u kom su… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »