Glas Zapadne Srbije

Na Vranovcu obeležen Dan primirja i odata pošta žrtvama Velikog rata

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Kraljevo -U prisustvu velikog broja meštana, predstavnika političkog i javnog života Kraljeva i Raškog upravnog okruga, te Vojske Srbije, Policije, boračkih organizacija i političkih partija i udruženja građana, na brdu Vranovac u selu Pekčanici… »

Samo nema njegovih: Nestala personalna dokumenta Stojana Markovića. Ko je čovek koji danas ponižava i maltretira Čačane?!

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak - Personalna dokumenta Stojana Markovića koji je bio direktor čačanskog Doma kulture, nestala su iz arhive u ovoj ustanovi, a u registru se umesto personalne dokumentacije nalazi samo jedan papir veličine polovine A4 formata?! Pored registra… »

Od rekorda do baš me briga i nula obraćanja – Evo kako izgleda učinak narodnih poslanika koji su branili interese građana

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak - Uskoro će izbori, najverovatnije 22 marta, kada će ponovo krenuti borba za vlast, mandate, i naravno sve u interesu naroda. A kako se ko zalagao za narod može se videti na internet stranici Skupštine Srbije gde je precizno evidentirano… »

 Koncert muške pevačke grupe “Takovski eho”

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Gornji Milanovac - Muška pevačka grupa “Takovski eho” iz Gornjeg Milanovca, predvođena solistima Dušanom Dulom Jakovljevićem i Radoslavom Ponjavićem Džonijem u utorak, 12. novembra 2019. godine u velikoj sali Kulturnog centra održaće koncert… »

Uvedene takse na bilijar i pikado u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak - Odlukom o komunaknim taksama za teritoriju grada Čačka uvedene su takse na sve što funkcioniše uz pomoć žetona, a to obuhvata flipere ili bilijare. Igrači su zatečeni i moraće da menjaju zabavu ili da se sele u jeftinije gradske zone… »

Ovim putem je prolazio patrijarh Pavle i doživeo iscelenje: Staza zdravlja podno Vujna

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak – Šumovita planinska staza nekad je bila jedini i najkraći put kojim su meštani Gornje Trepče stizali do manastira Vujan. Ali po svedočenju starih tuda je prolazio i najvoljeniji srpski patrijarh Pavle koji je ovde proveo deo svog monaškog… »

Veliko interesovanje mladih poljoprivrednika za podsticaje u poljoprivredi: Prijave na konkurs do kraja godine

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Topola – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisala je konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku mladim poljoprivrednicima u 2019. godini. U opštini Topola vlada veliko… »

Sa samo 43 godine sebi sagradio grobnicu: Dejan za onaj svet pripremio apartman na dva sprata

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Knić – Dejan Milošević iz sela Borač jedini je Šumadinac koji je sa svojih 43 godine sam sebi na porodičnom groblju sagradio grobnicu i to – na dva sprata! “U mom radnom veku koji i dalje traje, od 365 dana u godini ja sam 300 ustao pre… »

Ujutru oblačno, povremeno kiša, posle podne razvedravanje

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti pretezno oblacno, mestimicno sa kisom, a sredinom dana i posle podne prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama ujutro povremeno i jak jugoistočni… »

Žena zmaj – Malina Stanojević iz Priboja

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Priboj – Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti u Beogradu, po trinaesti put dodelilo nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja, najboljim preduzetnicama u Srbiji. Malina Stanojević, predsednica Udruženja žena Sačuvajmo selo iz Priboja ponela… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »