Glas Zapadne Srbije

Zbog izlivanja mazuta proglašena vanredna situacija na delu teritorije opštine Ivanjica

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Ivanjica - Problem sa izlivanjem mazuta iz cisterne ivanjičkog Zavoda za rehabilitaciju ponovio se nakon tri meseca od ekološkog incidenta koji je podigao javnost na noge. Pri ponovnom pokušaju da se u ovoj zdravstvenoj ustanovi pripreme za grejnu… »

Zlatibor postaje srpska Antalija: Pet miliona evra uloženo u sportsku infrastrukturu

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čajetina - Nova, rekonstruisana sportska hala otvorena je u Čajetini. Radovi su trajali dve godine, a za ovaj projekat iz budžeta opštine izdvojeno je 132 miliona dinara. „Ovo je godina velikih ulaganja u sportsku infrastrukturu. Ova sportska… »

Česi uložili pet miliona evra u Užice: Slede investicije u Vršac i Kraljevo

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Užice - Češka kompanija RC Reinvest Delta uložila je 5,5 miliona evra u Užice. U trgovinskom centru u Krčagovu poslovaće 17 objekata, a za kupce je obezbeđen parking sa 130 mesta. U naselju Krčagovo otvoren je novi tržni centar, koji se prostire… »

U Čačku uvedene takse na bilijar i pikado

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čačak - Odlukom o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju grada Čačka uvedene su lokalne komunalne takse za korišćenje prava, predmeta i usluga na teritoriji grada Čačka, utvrđeni obveznici, visina olakšice, rokovi i način plaćanja. Jedna od… »

Počelo uređenje izletišta Ravni

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Prijepolje - Počeli su radovi na uređenju izletišta Ravni, brda iznad Prijepolja, na kom se dugo godina skupljaju Prijepoljci, a koje je zapušteno. Projekat se finansira sredstvima Ministarstva trgovine i turizma preko Turističke regije zapadne… »

Čudo neviđeno: Za Prijepolje ne važe sudske odluke

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Prijepolje - Aktom od 21. oktobra ove godine, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije prosledilo je predsedniku Skupštine opštine Prijepolje celokupnu dokumentaciju u vezi spora oko izbora direktora Centra za socijalni rad u… »

Vučić: Građani ne treba da se sekiraju u vezi navodnih sankcija Amerike

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da građani "ne treba da se sekiraju" povodom navoda o mogućim sankcijama Amerike zbog kupovine ruskog naoružanja jer kako je rekao, vlasti Srbije vode odgovornu politiku. On je u Ženevi, gde… »

Danas je Mitrovdan

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Svetog velikomučenika Dimitrija koji je u našem narodu poznat kao Mitrovdan. Dan Svetog velikomučenika Dimitrija obeležava se 8. novembra po novom, a 26. oktobra po starom kalendaru. Ovaj svetac… »

Gvozden Nikolić odbio kandidaturu za Decembarsku nagradu: „Poledici, Markoviću i Damljanoviću ne bih uzeo orah iz ruke”

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čačak - Oni kojima ništa nije sveto, koji godinama brukaju naš grad i sve što vredi u njemu provlače kroz blato, a mislim na Željka Damljanovića, Stojana Markovića i Mirka Poledicu, ne bih uzeo orah iz ruke a kamo li nagradu. To je u dopisu… »

Studentski parlament VŠTSS protiv pripajanja sa FTN

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Čačak - Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pokrenulo je reformu visokog obrazovanja u Srbiji. Pod tom reformom podrazumeva se da sve visoke škole u Srbiji postanu Akademije, odnosno da u svakom delu naše zemlje postoji Akademija koja… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »