Glas Zapadne Srbije

Zbog krivičnog dela teška krađa, biće podneta prijava protiv muškarca iz Kosjerića i žene iz Valjeva

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kosjerić - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kosjeriću, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz Kosjerića i žene iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška… »

Godišnji bilans cena velike tržnice u Ljubiću: jevtiniji krompir i kupus, skuplji kukuruz i hrastovina

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak – Kad bi velika pijaca u čačanskom naselju Ljubić, ne levoj obali Zapadne Morave, imala svoju berzu, onda bi jutrošnji rezultat bio: tačno za jednu godinu ovde su pojevtinili krompir i kupus, a poskupeli kukuruz i hrastovina i bukovina za… »

U Ljigu 17 novoobolelih, ukupno 294 pozitivnih na Kovid 19

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Ljig - U toku jučerašnjeg dana, u Kovid ambulanti pregledana su 124 pacijenta. Od toga 24 je prvih pregleda i 100 kontrolnih. Na specijalistički pregled u Opštu bolnicu Valjevo poslat je 1 pacijent koji je hospitalizovan. Juče je PCR metodom… »

AstraZeneka se sprema za novo testiranje vakcine

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Situacija u vezi sa Kovid-19 vakcinom koju razvija Astrazeneka je generalno ohrabrujuća, iako će biti potrebno novo testiranje, izjavio je danas predsednik Astrazeneke u Francuskoj Oliver Nataf. "Smatramo da je ovo vrlo ohrabrujuće", rekao je Nataf za… »

Hero Mask – Crni petak akcija, pet plus jedan gratis

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Hero Mask pored već postojećeg novogodišnjeg popusta na sve modele maski za lice iz postojećeg asortimana ili sa slikom po želji, u poslednjoj sedmici novembra održava Black Friday akciju 5+1 gratis. Na svakih 5 poručenih bilo kojih maski… »

Vojska Srbije dobila prvu ženu pilota jurišnog borbenog aviona Orao: Ana poletela sa aerodroma Morava u Lađevcima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kraljevo - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je prvom samostalnom letu na avionu Perišić, prve žene pilota u istoriji naše vojske na jurišnom vazduhoplovu, ističući da je veoma ponosan što je jedna dama… »

Osmeh na dar, sprovedena akcija učenika osnovne škole Preljina

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Osnovna škola Preljina u saradnji sa Kancelarijom za mlade sprovela je akciju “Osmeh na dar”. Polazeći od ideje zajedništva i potrebe da se međusobno pomaže u ovim teškim vremenima, učenici osnovne škole “Preljina” su doneli… »

OO SNS u Gornjem Milanovcu: Svako ko krši zakon mora za to da odgovara

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Gornji Milanovac - Povodom izjave bivše načelnice OU u Gornjem Milanovcu i do skora aktuelne načelnice OU u Arilju da trpi progon i torturu od milanovačkog SNS-a, informativna služba OO SNS u Gornjem Milanovcu izdala je saopštenje u kome podseća… »

Sinuće krajputaš u Draževićima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Nova Varoš - Restauratorsko-konzervatorske radove na spomeniku Jovanu i Radu Raketiću i Milošu i Urošu Dučiću izvodi vajar Miladin Ivković. Beleg od kamena iz obližnjeg majdana Pećine isklesan 1929. godine. Vajar, restaurator i konzervator… »

U Ljigu virusom korona inficirane još 34 osobe, jedno lice preminulo

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ljig - U toku jučerašnjeg dana u kovid ambulanti pregledano je 100 pacijenata. Na prvom pregledu bilo je 47 pacijenata dok se na kontrolni javilo njih 53. Antigenskim testovima testirano je 27 pacijenata i to 17 pozitivnih i 10 negativnih. PSR je… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »